X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Pantofelek2013 Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, musisz przestac o tym myslec w trakcie zblizenia, wiem ze ciezko ale musisz sie postarac. Ja sie wtedy skupiam na przyjemnosci. Gorzej pod koniec cyklu jest kiedy czekasz na okres. Wtedy nie moge sie na niczym innym skupic. Ale nam kolejny cykl wlasnie przepada. W Srode mam trzcie podejscie do Amh moze wkoncu sie uda, przyjda wyniki i bede wiedziec na czym stoimy.

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak facet wlewa zanim doniesie to niech potem (zaraz jak skończy) wyciągnie rękę i dokończy was paluszkami. Orgazm łechtaczkowy też jest fajny.

Multiwitamina, Pantofelek2013, Ag1988 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze się pochwalę. Chociaż jak zwykle mój brak fotogeniczności powala...
    9a49ad1e01d51af4med.jpg

Ag1988, Zozo, Nefre_ ms, Frida91, Multiwitamina, Arienkas83, Adry, malutka_mycha, czarnulka24 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel piękna piłeczka :D

A co do orgazmu, to moim zdaniem u mnie najlepiej się sprawdza ten i ten :D

Nefre_ms masz rację, seks z usg jest najgorszy.. bo jak dostajesz zastrzyk i lekarz Ci mówi- "Proszę ten czas wykorzystać dobrze" i na następną wizytę masz iść za kilka dni sprawdzić, czy była owulacja.. to te kilka dni czujesz taki wewnętrzny przymus, że teraz te dni, że trzeba, że musimy, bo są szanse.. i to odbiera taką spontaniczność i radość z tego.. nie mówię, że nie jest przyjemnie, ale jest po prostu już bez spontaniczności...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas jak jest ochota to jest działanie, nic na siłę. Mamy taki czas, że jest co dziennie, ale też czasem mamy przerwę kilka dni (do tygodnia), ale potem to jest już takie wyczekane i taka radość i w głowie pytanie- "A czemu tyle czekaliśmy?". Także na luzie. Akurat ten weekend jest super i mam już zakwasy, muszę wieczorem poćwiczyć żeby rozruszać się hahahaha.

Doszliśmy też do porozumienia, że dajemy sobie czas aż wrócimy z urlopu, potem będziemy działać. Ja raczej na to hsg pójdę (bo nie wytrzymałabym - wiem, że to błąd, ale pojadę na wakacje na spokojnie i już po tym..).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 19:55

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Frida jak pierwsza nocka na nowym? Dobrze się spało? Ale u nas pizga jeszcze grzmialo co za powalona pogoda. Ja jeszcze nie doświadczyłam tego seksu po usg :D póki co nie swiruje tak seks to seks skupiam się na przyjemności
    A dobrze :) Dziś już większość rzeczy poukladalismy i coraz przytulniej się robi :)

Ag1988, Zozo lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 i ekstra! niech Wam się tam dobrze żyje :)

Frida91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już modlę o wpadkę jeżeli chodzi o drugie dziecko.. :D A tak na poważnie, to wiem, że jeszcze sporo przed nami (pomijając jakiś cud...)

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cuda się przecież zdarzają :) wszystko jest możliwe.
    Mój w tym tygodniu zaczyna jeździć na rozmowy. A ja będę sobie nadal urządzać mieszkanko, czytać książki itp ;) To mnie cieszy. Spotkam się z dawnymi koleżankami.
    Dziś znowu miałam napad paniki czy wszystko ok ale staram się odganiac te myśli... Bylismy w kościele pomodlilam sie i lepiej.
    Oby tylko mój szybko znalazł robotę bo mam troche wydatków i chce iść na paznokcie a jakoś nie mam sumienia póki nie wiemy na jak długo starczy nam kasy :P

Nefre_ ms, Ag1988 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms dlatego po okresie ochronnym już ja tego mojego przypilnuję żeby ładnie brał suplementy i będę Go motywować do ruszania się, myślę, że kupimy dla mnie rower i będziemy śmigać aż do zimy :)

Frida91 i to mi się podoba - pięknie korzystasz z tego wolnego czasu- relaks, to jest to co Ci teraz jest bardzo potrzebne - oby tak dalej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Razem się kochamy! oboje jesteśmy bardzo uparci i mamy silne charaktery, ale też oboje wiemy, że nie wytrzymalibyśmy z osobami, które by nam tylko potakiwały, więc się dobraliśmy ;) Jestem wytrwała, chociaż, jak nie raz to pisałam niestety też taka zadaniowa i ambitna.. a to w tym wypadku nie pomaga.. Także muszę wdrożyć teraz trochę luzu :D dla odmiany :) Przyda nam się przerwa te 2 miesiące żeby ochłonąć i nabrać nowych sił do walki :) A siły się przydadzą, bo w marcu będziemy mieć "objazdówkę" odwiedziny Nowych Dzieci rodziny i znajomych..

Oby wyniki Twojego były bardzo dobre- życzę Wam tego!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms będzie dobrze! A jak wyniki nie będą najlepsze, to powalczycie. Ja póki co już drugi pełny tydzień ładnie po 3 razy ćwiczyłam, w tym dziś :D Także może do marcowych wakacji będę trochę lepiej wyglądać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie.. ja się jakoś po ślubie "zapuściłam", ale teraz czas to zmienić! Tak.. za nami to czasem ciężko nadążyć.. :D ale ciągle coś kombinujemy z miejscem..

• Promyk89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba zmienię miejsce pracy bo to mnie psychicznie wykończy.jak wróce jutro do domu to usiąde na spokojnie i pomyślę gdzie będzie najlepiej- oby tylko nie z deszczu pod rynnę.

U nas seks fajniejszy jak nie robimy dziecka. Mój jak sie spina to nie końcxy i wtedy dopiero jest problem :D

Starania od 2017r.
    1 IVF maj/czerwiec 2019
    4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
    1-Transfer 4AA
    Test 06.07 - Bhcg<1.
    2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
    3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
    Test 21.09 -Bhcg 486 :-)
    Test 23.09 - Bhcg 1076 :D
    USG 04.10 - <3
    12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
    31.10 - koniec leżingu !:D
    21.11-USG prenatalne - syn?:D
    12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
    11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
    23.03- 1660g ślicznego bobasa <3
    27.05 3300g 54 cm - Misio <3
    4 -transfer " 4AB "13.01
    Bhcg <0.1
    5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
    Bhcg 472
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2019, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk89 to faktycznie.. Ja się bałam o badanie, ale się udało!!! My teraz tylko seks, a dziecko będziemy znowu "robić" może od kwietnia.. Zobaczymy zresztą! No ja to intensywnie wysyłam ostatnio cv, także życzę Ci nowej pracy, a potem Bobasa albo i tego i tego naraz :D

• Pantofelek2013 Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2019, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny drogie z pcos widzialam jest Was tu kilka chyba mam pytanie. Ogolem mam dlugie cykle jesli nie biore duphastonu, odpuscilismy ten cykl z racji badan, jestem teraz w 36 dc. Czy to mozliwe zebym miala dni plodne teraz? Miala ktoras z Was taki przypadek? Raczej czekalam na okres a tu sluz jak plodny, nie wiem co o tym sadzic?

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 15:07

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki. Miłego dnia :*

Ag1988, Adry lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego! :)

Adry lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Adry lubi tę wiadomość

npV2p1.png
‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ