Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Promyk my tez pamiętamy bo.mielismy 4 mce temu
a teraz znowu. Takie życie
A ten puregon to na co?
Dwie przeprowadzki w ciągu 4 miesięcynie wiem czy bardziej wyrazy współczucia czy uznaniaale już docelowo teraz?
Nefre - dziś totalny relaks z mężem. A pić nie mogę bo jutro praca :(Tak btw to oglądaliśmy wczoraj na netflixie Gone Girl - polecam. Zakończenie może nie jakies super ale sam film- niezły. Zupełnie inny niż sie spodziewałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 22:14
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Hej dziewczyny ja juz w No. Dzis mieliśmy lot to od poniedziałku będzie mnie wiecej. Bo jutro bede sie rozpakowywac
Malo co pisalam bo chlopcy chorowali i w ogóle opisze wam wszystkio jak bede miec chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 22:35
Frida91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Adry wrote:Ło matko, ale to w państwowym jest prawda?
My płacimy około 1200 PLN, bo co miesiąc się to trochę waha i cieszę się że narazie tylo tyle, bo jak za kilka lat dorzucimy basen, angielski i co tam będzie chciała i dojdzie drugie dziecko to ...
...ale w sumie jest jeden plus tego wszystkiego - zapewne będę szczuplutka jak nigdy, bo na jedzenie braknie... hahahahaha -
Zozo wrote:Lavende to faktycznie mało płacisz za przedszkole u nas państwowe więcej kosztuje i żłobek 400zl. Moja chodzila do Montessorii i placilismy około 700zl jak na nasze małe miasto to bardzo dużo. Ja dzisiaj ogarnęłam na picus glancus chatę, chłop wrócił znajomi do nas dzisiaj przychodzą bo mają wychodne bez dzieci i takim sposobem wychodzą klatkę obok do nas heheh chyba się dzisiaj upije a miałam się odchudzac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adry, Ag
nie na privie, tylko tutaj jak najbardziej piszcie o witaminach.
Ja zarejestrowałam się na Ovu właśnie po to, żeby znaleźć tutaj przydatne informacje. No i po to, żeby widzieć, że nie jestem sama ze swoimi problemami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 11:36
-
Nefre_ ms wrote:Promyk
Ty to masz dziś imprezke heh
Czekamy
Pilam to niebieskie Fajniej wygląda niż smakuje Dla mnie za słodkieale wygląda bosko
wszystkie są dobre, ale fakt no trzeba lubić, bo są takie jak drinki, dość słodkie
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
malutka_mycha wrote:Ja kiedyś dostałam takie mienia ę się winko, wyglądało jak Twoje Czekamy. Ale jeszcze nie zdążyłam go wypić.
z whiskey najbardziej lubię miodowa, jest taka slodziutkam albo brazylijska że spritem.
mąż mi kupił, bo był w sklepie i przykuło jego uwagęi pomyślał, że aaaa spróbujemy, tak pięknie wygląda
myślałam, że będzie niedobre, że tylko ładnie wygląda, ale mnie bardzo smakowało
taki drink
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyIza-K wrote:Adry, Ag
nie na privie, tylko tutaj jak najbardziej piszcie o witaminach.
Ja zarejestrowała się na Ovu właśnie po to, że znaleźć tutaj przydatne informacje. No i po to, żeby widzieć, że nie jestem sama ze swoimi problemami. -
Ja jeszcze polecam po seksie nie dość że dupą do góry to jeszcze poducha pod biodra i raz na jeden boczek raz na drugi i wtedy jest mieszanie jak w betoniarce
Na forum jeszcze ktoś pisał o innej metodzie, dobrej przy tyłozgięciu. A mianowice nogi i biodra na łóżku a góra tułowia i łokcie na podłodze.
Ja akurat tego nie praktykowałam tylko betoniarkę
-
nick nieaktualny
-
Zozo mam podobnie jak Ty jesli chodzi o seks. Moj tez zawsze jakos szybko dochodzil a ja nie. Ale odkad zaczelismy sie starac o dziecko jakos przestalo mi to przeszkadzac hehe. A ostatnio chyba przedszedl jakas cudowna metamorfoze bo ja skonczylam juz a On jeszcze nie. I to tak kilka razy. Tak mnie to zdziwilo ze podejrzewalam ze ukradkiem jakas viagre lyka hahahaha
-
nick nieaktualnyZozo to moze najpierw niech Ciebie zaspokoi a do środka to juz na koncu
moj to nawet dzis stwierdził, ze ja to za rączkę wszędzie z Nim .. ale co ja mam innego zrobic? Te suplementy tez za Niego kupie i pod nosek postawie.. widzisz Adry 3 miesiące suplementacji i jaki piekne efekty!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPantofelek2013 wrote:Zozo mam podobnie jak Ty jesli chodzi o seks. Moj tez zawsze jakos szybko dochodzil a ja nie. Ale odkad zaczelismy sie starac o dziecko jakos przestalo mi to przeszkadzac hehe. A ostatnio chyba przedszedl jakas cudowna metamorfoze bo ja skonczylam juz a On jeszcze nie. I to tak kilka razy. Tak mnie to zdziwilo ze podejrzewalam ze ukradkiem jakas viagre lyka hahahaha
Kwestia starań... Jak ja tylko czuję, że w tym cyklu nie wyjdzie, to seks jest obłędny.. A jak jest ta nadzieja, że może się uda, to u mnie jest troszkę gorzej i chyba też jest takie napięcie i lekki stres... Akurat w ten wekend mamy naprawdę dobrze