Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja nie mam długich cykli, ale co cykl mam objawy płodności.. :>
A owulacji nie..
Ostatnio to śluz miałam zalew.. Pęcherzyk urósł i nie pękł nawet po zastrzyku.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:Nefre. Pomalowany!
Za chwilkę jedziemy do miasta , bo mój jak zakładał listwy to 4 złączek zabrakło i tak stoi tydzień czasu... zamawiamy też dziś szafę. Wyprałam narzutkę na kanapie już. I za niedługo będę ciuszki prac ..jeszcze troszkę. No i myślę intensywnie nad torbą. Narazie tylko myślę. Ale dziś mam nadzieję złożyć to cholerne łóżeczkoMultiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:ja też miałam zalewy przy torbielach, a przy normalnych owulkach nie mam tyle śluzu.
-
nick nieaktualnyU mnie rekord to 53 dni w zeszłym roku - dramat normalnie.. a o co konkretnie pytasz Nefre_ms? Jak bede miała tez taki cykl teraz to nie wiem czy przed urlopem sie z tym hsg wyrobie.. mi sie wchłaniają właśnie zamiast ładnie pękać.. ale po zastrzyku sa grzeczne i jest owu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:31
-
nick nieaktualnyTestosteron miałam (o dziwo w normie) ale za dzieciaka jak miałam te problemy i zanik miesiączki, to miałam w kosmos wysoki testosteron, takze moze mam dłużej juz jednak pcos, badane tez miałam prolaktyne, progesteron i chyba tyle z tego co teraz pamietam.. i na monitoringu wyszła dupa. Miałam jeszcze cos robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:42
-
Czesc dziewczyny a więc tak w sobote wrocilismy do No. Pobyt w polsce był taki o.. bylo by fajnie gdyby nie chorobska w kolo praktycznie tydzień dzieci byly chore pozniej mnie kaszel zlapal , po powtrocie do NO juz sie cieszylam ze wyzdrowialy a wczoraj jeden synus wymiotowal w nocy i zrobil jedna b.wodnista kupe ..
Co do mnie ja sie mam dobrze. Plci jeszcze nie znam bede w piątek na usg to moze sie dowiem. U mnie juz 16+5Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:45
Nefre_ ms, Arienkas83, Multiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja tez mialam takie długie cykle a nawet i dluzsze. I tez miewalam śluz plodny czasem nawet ze 2 razy w cyklu... Czasem jakis pecherzyk rósł ale niewiele a potem wchlanial sie i okresu dalej nie było.. Ale na ogol nic sie nie dzialo,roslo duzo naraz ale malych i zaden nie mógł sie przebić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Promyk
Ty jak służba zdrowia to tylko prywatna praktykaTam chyba sie troche wolniej pracuje
Jak skończe speckę to fakt- raczej odejde do prywatnej praktykiStarania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka dobrze że wróciłaś, weź nie strasz już
Ja wczoraj rano czułam Malucha a potem cały dzień właściwie nic i w nocy nic ale rano dał o sobie znać delikatnie, śpioch jeden
Widziałam również ruchy delikatne brzucha po prawej stronie od pępka także uspokoiłam się. Ponoć mam łożysko na przedniej ścianie i to może też tłumić choć gin się nawet dziwił że już czuję.
A powiedz mi kiedy miałaś ten pessar zakładany i ile miałaś mm szyjkę? Ja mam 36 mm i dostałam luteinę dowcipną. Generalnie mam zwolnić i więcej leżeć i nie dźwigać ale do pracy mogę chodzić. Chodzę od 9-12
Zdrówka dla synków!
Wróbel - fajny brzuszek taki zgrabny. Ja już mam prawie taki hahahaAle ja to już 80kg ważę, Ty szczuplutka jesteś. Zrobię fotę i wstawię mojego brzuchola. W ogóle fajnie już daleko jesteście z Multi i pomyśleć że ja już rodziłam w 33tc
Oczywiście nie życzę Wam tego ale to już tuż tuż, wszystko się może zdarzyć ale dzidzia sobie poradzi już
Mój mial 10/10 Apgar i nic mu nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 11:01
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny