Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pantofelek2013 wrote:Dziewczyny drogie z pcos widzialam jest Was tu kilka chyba mam pytanie. Ogolem mam dlugie cykle jesli nie biore duphastonu, odpuscilismy ten cykl z racji badan, jestem teraz w 36 dc. Czy to mozliwe zebym miala dni plodne teraz? Miala ktoras z Was taki przypadek? Raczej czekalam na okres a tu sluz jak plodny, nie wiem co o tym sadzic?
Pantofelek2013 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka dobrze ze wszystko ok
kuruj tych chłopaków żebyś sama nic nie złapała.
Wróbel ja jestem za Tobą a mam chyba podobny albo większy brzuch, Ty to chudzinka jesteśile przytyłam od początku?
Jak ja Wam zazdroszczę tej siłowni, aż mi ślinka leci. Nie sądziłam że aż tak mi tego będzie brakować.
Moja koleżanka wylądowała z dwu-tygodniowym dzieckiem w szpitalu, gronkowcem się biedny zaraził. Warunki w szpitalu średnie, nie wiem czy wszędzie tak jest. Widać że przydałby się remont. Kurcze akurat na taki oddział wydaje mi się że pieniądze powinny iść w pierwszej kolejności. I jeszcze hit, dziecko ma bakterie ale na sali leżało z dzieckiem z obustronnym zapaleniem płuc. Dopiero teraz zostali przeniesieni. Przecież to jest igranie z losem.
Multi ja już piore i pasuje, od wczorajA że lubię prasowac to fajny czas przede mną. A Nina od momentu kiedy ja zaczęłam czuć za każdym razem jak pasuje to mnie mocno kopie, chyba czuje za mama jest zrelaksowana
czarnulka24, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Boze swiety zwariuje zaraz.. najpierw stlukli moja probke krwi, pozniej sie pielegniarka rozchorowala i nie mial kto krwi pobrac. Wczoraj umowilam sie na srode bo to jedyny dzien kiedy moge sobie wolne w pracy zrobic, to dzwoni do mnie teraz babka z recepcji i mowi ze sroda to niestandartowy dzien pracy dla kuriera i on nie przyjedzie no zarty jakies po prostu..
-
nick nieaktualnyOgarnę, do lata chce byc super fit i ten Moj musi sie brzuszyska pozbyć - takie to plany.. ale jak bede w ciąży kiedyś to planuje brzuszek eksponować! I cieszyć sie tym stanem.. Nefre_ms Ty to działasz.. ja ide w środe.. zobaczyc czy cos rośnie i na te wymazy/posiewy czy co tam trzeba do hsg..
-
Arienkas83 wrote:Czarnulka dobrze że wróciłaś, weź nie strasz już
Ja wczoraj rano czułam Malucha a potem cały dzień właściwie nic i w nocy nic ale rano dał o sobie znać delikatnie, śpioch jeden
Widziałam również ruchy delikatne brzucha po prawej stronie od pępka także uspokoiłam się. Ponoć mam łożysko na przedniej ścianie i to może też tłumić choć gin się nawet dziwił że już czuję.
A powiedz mi kiedy miałaś ten pessar zakładany i ile miałaś mm szyjkę? Ja mam 36 mm i dostałam luteinę dowcipną. Generalnie mam zwolnić i więcej leżeć i nie dźwigać ale do pracy mogę chodzić. Chodzę od 9-12
Zdrówka dla synków!
Wróbel - fajny brzuszek taki zgrabny. Ja już mam prawie taki hahahaAle ja to już 80kg ważę, Ty szczuplutka jesteś. Zrobię fotę i wstawię mojego brzuchola. W ogóle fajnie już daleko jesteście z Multi i pomyśleć że ja już rodziłam w 33tc
Oczywiście nie życzę Wam tego ale to już tuż tuż, wszystko się może zdarzyć ale dzidzia sobie poradzi już
Mój mial 10/10 Apgar i nic mu nie było.
Teraz mam szyjke ponad 4.5cm a robir wszystko sparztam ,gotuje , robie przy dzieciach dzwigam ich itd . . Ciezko piwiedziec od czego to zalezy .
Ja mam detektor teraz jak dziecko juz jest wiekszr prawie nir musze go szukać w sobote sparwdzlam to znalazlam w 30 sekund juz serduszko
Od poczatku jeszcze nic nie przytylam ale brzusio juz rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:42
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
malutka_mycha wrote:Czarnulka dobrze ze wszystko ok
kuruj tych chłopaków żebyś sama nic nie złapała.
Wróbel ja jestem za Tobą a mam chyba podobny albo większy brzuch, Ty to chudzinka jesteśile przytyłam od początku?
Jak ja Wam zazdroszczę tej siłowni, aż mi ślinka leci. Nie sądziłam że aż tak mi tego będzie brakować.
Moja koleżanka wylądowała z dwu-tygodniowym dzieckiem w szpitalu, gronkowcem się biedny zaraził. Warunki w szpitalu średnie, nie wiem czy wszędzie tak jest. Widać że przydałby się remont. Kurcze akurat na taki oddział wydaje mi się że pieniądze powinny iść w pierwszej kolejności. I jeszcze hit, dziecko ma bakterie ale na sali leżało z dzieckiem z obustronnym zapaleniem płuc. Dopiero teraz zostali przeniesieni. Przecież to jest igranie z losem.
Multi ja już piore i pasuje, od wczorajA że lubię prasowac to fajny czas przede mną. A Nina od momentu kiedy ja zaczęłam czuć za każdym razem jak pasuje to mnie mocno kopie, chyba czuje za mama jest zrelaksowana
No wlasnie juz bylam pewna zr mnie zarazili bo zaczelam kaszlec tak jak oni slr pilam herbatę z miodem i sokiem malinowym do tego jadlam codziennie cebule na kanapce z pomidorem rano i wieczor i obeszlo sie bez goraczki na szczęście kaszel praktycznie przeszedl jedynie w nicy czasem zakaszle .. balam sie najgorzej goraczki bo chłopcy mieli po 3-4dni.
Przed wylotem do pl załapałam jakas jedno dniowa jelitowe wymioty co pol h i mnie gonilo.. .. synki niby sie wtedy nie zarazili a teraz 2 tyg po tym moim synek dzis w nocy wymiotowal i teraz go goni co chwile biednynie chce jesc .. mam nadzieję ze ja znowu nir zalapie
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyNefre_ms korzystaj! Te składki to zdzierstwo.. ja mam jeszcze pakiet medyczny, wiec to tez jest do wykorzystania właśnie, prócz AMH to miałam wszystkie badania z pakietu wlasnie. Tylko ten Ginekolog płace normalnie niestety.. ale juz hsg mi zrobi w szpitalu na NFZ, wiec kilka stówek do przodu- bedzie na wakacje
-
Nefre jak tyle lekarzy nie umiało Cie zdiagnozować a operacje musisz robić na wlasna reke za grubą kasę to powinni Ci wystawić teraz wszystko bez łaski... No serio to nie jakis Twój wymysł powiekszenia ust czy biustu tylko poważna sprawa...
-
Nefre - dwa lata z pięciu więc bliżej niż dalej. Ale nie możesz co rano idąc do pracy się wk..iać, no nie?:F
Odespałam, lece do drugiej pracy. Jeszcze 5h i miły wieczór z mężem. Trzeba ćwiczyć na kolejny cykl.
Ag1988- ja polecam sztuki walki. Chodziłam 6 mc na krav magę do czasu skręconej kostki(i nie skręciłam jej na treningu). Schudniesz a przy okazji nauczysz się jak się bronić gdyby copolecam!
Nefre_ ms, Ag1988 lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Nefre_ ms wrote:Pantofelek
Ty nie możesz gdzieś dalej pojechać i to badanie zrobić?
Teoretycznie moglabym ale wszedzie daleko, tutejsi lekarze to konowaly hehe, mieszkam w Irlandii. A Polski ginekolog przyjeżdża do kiliniki raz na 2 tyg. Inna Polska klinika ginekologiczna jest 150 km stad. Ciezko w ogole o dobrego lekarza. Najchetniej wrocilabym do Polski ale to nie takie proste..Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
Nefre- zdecydowanie miejsca. I tego kto tym zarządza
obiły się wam o uszy protesty lekarzy rezydentów? Jeśli tak to wyobraźcie sobie, że nam robili strasznie pod góre. I dosyć nieprzyjemnie.
Poza tym nie lubie jak osoby z kijem w pewnej częsci ciała są szefami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 13:54
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
31.10 - koniec leżingu !
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
I pomijam aspekt bałaganu tam panującego. Nikt nic nie wie, pacjentowi ciągle zmienia sie lekarz prowadzący. A ty codziennie sie zapoznajesz z kimś nowym. Góra co 3 dni -.- ale koniec o tym bo się nakręcam i pluje jadem
Ag1988- zmieniamybyle mądrze
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
31.10 - koniec leżingu !
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-