X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms to jutro ma Twój badanie? Tak głupio.. jak ktoś kogoś przyłapie dla obu stron..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms to polecam schody jak macie ;) my to rożne opcje w domu ;) tez były czasy, ze za ściana ktoś z rodziny, a Maz nie miał drzwi na klucz, ale zawsze sie udawało :) oby jutro zrobił! Bo ilez mozna..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ms to jest dobry plan! My mamy drewniane schody i kiedyś skorzystaliśmy :) u nas teraz (przez brak czegokolwiek w oknach) jestesmy ograniczeni do sypialni i łazienki (tam jest roleta).. nie moge sie doczekać aż beda wszędzie rolety :) chociaz kanapę chyba troche rozwaliliśmy. Na szczęście lubimy razem :) ale mam juz ochotę!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, a jak bedzie zmęczony to Go chyba przymusze hahaha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki, to żałuje, ze moj Maz w koncu nie zrobił tego rozszerzonego badania.. bo pewnie zeby poszedł drugi raz to bedzie cieżko Go namówić.. ale poki co to w domu unikam tematu i lepiej nam jakos, tak lżej.

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na schodach?! O matko, to chyba mało wygodne. W domu i hotelach to ja też otwarta jestem na różne opcje, ale w miejscach publicznych - dla mnie odpada.

Mój M uwielbia przed lustrem, ja czasem zerkam, ale mnie to głównie zawstydza - zaraz patrzę, czy za dużo boczków albo cellulitu u mnie nie ma. :)

A z przyłapywaniem na seksie, to myślę, że przyłapujący ma trochę frajdy (to tak jak z oglądaniem filmu erotycznego), ale przyłapany - nie.

czekamynadzidzie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiew, plus to badanie na wiązanie z kwasem hialuronowym zeby juz miec wszystko czarno na białym..

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. U mnie największe libido było w szczęśliwym cyklu może coś jest w tym związku płodności z ochotą na sex.
    Ja zaczełam dzień od uszycia ogona kota. Nie, żaden z moich zwierzaków nie stracił swojego. Zadzwoniłam rano do mamy z życzeniami. Mama jest dziś u siostry, wraca jutro rano. Pierwsze co usłyszała wczoraj wieczorem po przyjeździe od swojej młodszej wnuczki było "babciu zrobisz mi strój karnawałowy na środę?". Można go zrobić, babcia potrafi temat ogarnąć nawet w jeden dzień ale.... z czego?! Siostra mieszka na takim wgwizdiwie gdzie poza spożywką nic nie da się kupić. Ostatnio tak zajęta pracą że nie ogarnia rzeczywistości bardziej niż zwykle i nic nie załatwi. Bluza czarna od straszej wnuczki, legginsy czarna własne, opaska i kawałek vpczarnego filcu - będą uszy a w efekcie kot. Zabrakło tylko ogona. No więc ogon już się uszył i jutro rano pojedzie do razem z dziadkiem dopełnić stroju...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 15:17

malutka_mycha lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z czarnego zamszu

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podstawa u nas 120 a ten rozszerzony 240 .. duża różnica w sumie .. ale poki co spokoj moze zaskoczy po tych 3 mies. Suplementacji i moim hsg

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałabym jeszcze raz o tym poczytać, bo juz dokładnie nie pamietam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle, ze bedzie miał to samo ;) ja miałam wymaz robiony teraz.. zobaczymy w piątek.. znając moje szczęście, to wyjdzie mi dupa i z hsg sie przesunie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syf, kiła i mogiła Hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luz, nie schizuje, do piątku blisko :)

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas było rozszerzone badanie. Tsk lekarz kazał.

npV2p1.png
  • Beatrix_ Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki, u mnie zaczęło sie przeorganizowywanie naszego mini mieszkanka pod niunie. Probujemy wygospodarować jak najwięcej miejsca. Wczoraj zlozylismy lozeczko i czekamy na materac bo mam wątpliwości czy sie zmieści. Wydaje mi się ze bedzie trzeba lozeczko odsylac. Czy ktoras z Was tez bedzie uzywala turystyka? Czy wszystkie macie drewniane?

W piatek w nocy malenka zrobila dziwny manewr i mam wrażenie ze sie przekrecila. Tyle czasu byla glowa w dole a teraz czuje czkawke w okolicach pepka a czulam na dole. W czwartek mam wizytę wiec zobaczymy czy mi sie tylko wydaje czy jednak nie :(

Co do seksu mam nawrot ;) w pierwszym trymestrze zakaz bo bole brzucha i plamienia. W drugim brak checi totalny a w trzecim moje libido poszybowalo w gore :) tylko czasu mniej i wieczorem jak maz wraca jestem padaka.

Ogólnie u mnie ok, czuje sie mega ciezko a jeszcze 7 tyg do terminu. Jeszcze nic nie ogarnelam typu ciuszki, torba itd. Mam plan zrobic to w lutym :) Moja tarczyca trzyma sie pieknie odkad dobralam sobie dawke a co do krwi caly czas na granicy anemii sie trzymam.

Miłego poniedziałku :)

Evell, Multiwitamina, malutka_mycha, Arienkas83, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

6dbd72f665.png

h4zp9jcg0106napq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie drogie panie czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta ?hehe długo mnie tu chyba nie było,a to dlatego,że nie chciałam was zadreczać już tymi moimi wywodami.
    ...

Co u was jak dziewczyny przygotowania do porodu multi, wróbel,beatrix? Walizki spakowane ?

Pozostałe dziewczyny jak się czujecie ?
    Ja dziś 2 dc w sumie standart tylko brzuch trochę napierdziela i zauważyłam skrzepy co w moim przypadku wg się nie zdarza,i nie nefre nie jestem w ciąży,ale dzięki ze o mnie pamiętasz ;*
    Buziaki dla was i dobrego wieczoru życzę :)

Arienkas83 lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała turystyka. Torba już jest, częściowo spakowana.
    Fajnie że się odezwałyście Evel, Beatrix. Mówiłyśmy ostatnio o was.

Evell lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Czarnulka gratulacje :) mysleliscie nad imieniem?
    Jeszcze nie w domu mamy Krystiana i Adrianka i musze pomyśleć jakie dam ale raczej jakies proste.
    A ty wybrałaś juz imie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 16:56

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Beatrix_ Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Ja będę miała turystyka. Torba już jest, częściowo spakowana.
    Fajnie że się odezwałyście Evel, Beatrix. Mówiłyśmy ostatnio o was.
    Wrobel ja wybrala lionelo Simon grey ale biorę jeszcze pod uwage Kinderkraft joy bo ma standardowe wymiary materaca 120/60 a lionelo ma trochę mniejsze i nie wiem czy sie zmiesci materac. Jakie lozeczko wybralas? Domawialas materac czy zostajesz przy tym co jest?

6dbd72f665.png

h4zp9jcg0106napq.png
‹‹ 740 741 742 743 744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ