Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:o żesz ty kurcze jego pieczona mać... ale to chyba lepiej za wysokie niz za niskie.. mozna cos z tym zrobic?
moze to jest przyczyna?Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:Wiesz że ja nawet tego nie zauważyłam?
Koniczynka mnie wyszło 4,5. Moja pani doktor powiedziała że jest ok. Ale tam w normach była też mediana do mojego wieku i ta wynosiła okóło 2, więc obstawiam że ciut za wysoki jest mój wynik bo powinien jednak oscylowac wokół 2. Na razie porzuciłyśmy temat póki co. A Twój wynik to górna granica. Masz pcos? Przy pcos są takie wyniki. Chociaż jak mieści się w normach... U mnie norma do 7 była. Nie wiem jak to jest
Moja gorna granica to niby 8..ale na moim wyniku tego jie ma jak widac..
Nie mam i nigdy nie mialam nawet podejrzenia PCOS. Raz bylo podejrzenie PCO ale po kilku dniach zaniknęło...
Otylosci nie mam- wrecz przecienie bo niedowage i nie mogę przytyc..
Okresy skąpe max do 35dni( nigdy dluzej)
Owulacje byly potwierdzane monitoringiem, prog ładny 7dpo...
We wtorek mam wizyte to sie dowiem
-
nick nieaktualnyAdry wrote:o żesz ty kurcze jego pieczona mać... ale to chyba lepiej za wysokie niz za niskie.. mozna cos z tym zrobic?
moze to jest przyczyna?
Pewnie ze lepiej wyzsze niz za niskie bo to by oznaczalo ze nie mam czasu...
Poczekam co powie lekarzPlamka_92, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Do dziecka żarcik. Każdy związek jest inny, na szczęście udało mi się mu wytłumaczyć że nie musi być takim typowym facetem z młotkiem w ręku i jeżeli lepiej się na tym znam to czemu mam tego nie zrobić. Proszę go tylko o pomoc gdy potrzeba dużo siły i teraz już mu to wystarcza. Myślę że nawet odetchnąl z ulga, że w tej kwestii na niego nie liczę. Był świadomy swojej niewiedzy i bał się osmieszyc. Ale to tylko moje domysły
Adry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Hipisiątko, z teściami już tak jest,z jednymi można się dogadać, a z innymi nie. ALe pamiętaj o jednym, jeśli myślisz, że dziecko w Twojej trudnej sytuacji cokolwiek zmieni... to od razu CI mowie, ze nie zmieni, a wrecz będzie tylko gorzej. Ogolnie ja chyba nie znam przypadku, gdzie pojawienie sie dziecka (przy jakichs problemach) poprawilo sytuacje, wrecz pozniej bylo naprawde beznadziejnie. Natomiast znam sytuację, gdzie była rodzina - rodzice + syn + synowa i gdy pojawiła się wnuczka to synowa była poniewierana, traktowana jak służąca itd, ale nie miala dokad pojsc i musiala to znosic.
Jeśli Twoj mąż trzyma stronę rodziców, a nie Twoją to z czym chcesz walczyć, co chcesz zmienić? Nie chce Cie namawiac do rozwodu czy odejscia ale do zastanowienia sie nad swoja przyszlością w tej calej TRUDNEJ sytuacji. Jeśli nie masz wsparcia męża to my Ci tu niewiele pomożemyAdry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adry tak się napalisz to potem nie będziesz mogła przestać pić :p
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyWe wtorek mam te posraną próbę z cewnikiem w tle przed hsg...brrrrr
Ja na wino patrze od kilku dni..od wczoraj ono patrzy na mnie przy łóżku....a ja zupelnie nie mam chęci...zamiast tego zajadam kaszke bobovity na sucho....taka ciązowa zachcianka hahahaAdry lubi tę wiadomość
-
My ostatnio mamy problemy z podziałem obowiązków. Do niedawna było tak że ktoś ogarniał łazienkę ktoś kuchnie a teraz jak mojego męża proszę o coś to jest hasło żebym ja to zrobiła bo on nie ma czasu. I mnie to strasznie denerwuje. W dodatku nie docenia tego co ja dla niego robię nie wiem skąd mu się to wzięło ale muszę na to zwrócić uwagę bo pojawia się coraz częściej. I efekt jest taki że ja robię rzeczy za niego.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
A my dostalismy winko domowej roboty. Jest rewelacyjne!
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
KoniczynkaNaSzczęście wrote:We wtorek mam te posraną próbę z cewnikiem w tle przed hsg...brrrrr
Ja na wino patrze od kilku dni..od wczoraj ono patrzy na mnie przy łóżku....a ja zupelnie nie mam chęci...zamiast tego zajadam kaszke bobovity na sucho....taka ciązowa zachcianka hahaha
Trzymam kciuki, żeby tym razem lekko poszło.KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyAdry wrote:tak będzie, we wrześniu organizuję moją zaległą 2 lata 30stke odkładam na nią dwa lata, więc zapewne na jednym drinku się nie skończy... ^^
Czujemy sie zaproszone hahahaPlamka_92, czekamynadzidzie, malutka_mycha, Adry lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny ja uciekam spać bo jutro rano trzeba się zbierać do pracy słodkich snów
PS. Ja już zaczynam mieć objawy ciążowe co nie wróży nic dobrego, bo się niepotrzebnie nakręcam wyobrażam sobie że mnie cycki bolą, a wcale nie bolą i takie tam ciężki przypadek że mnie...
Dobrej nocy!Lavende86 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyczekamynadzidzie wrote:Dobra dziewczyny ja uciekam spać bo jutro rano trzeba się zbierać do pracy słodkich snów
PS. Ja już zaczynam mieć objawy ciążowe co nie wróży nic dobrego, bo się niepotrzebnie nakręcam wyobrażam sobie że mnie cycki bolą, a wcale nie bolą i takie tam ciężki przypadek że mnie...
Dobrej nocy!
Znamy to znamy.
Spokojnej nocy☺czekamynadzidzie lubi tę wiadomość