Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:jak to nikt nir chciał przyjść?
serio?
2 tyg bez pralki
a jakby sie nam lodówka zepsuła?
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Frida91 wrote:A ja mam dziś jakiegoś doła... Ten brak kasy mnie dobija, mój nadal nie znalazł pracy i nie wiem już czy dobrze zrobiliśmy... Nie możemy sobie znaleźć miejsca i wszędzie jest chu...wo...
zresztą macie pensję Twoją bo przecież jesteś na L4
więc jakoś dociągniecie, a nóż za chwilę ktoś zadzwoni, albo coś. Będzie dobrze, nie powinnaś się teraz stresować
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Frida91 wrote:No już próbuje na różne sposoby... Jutro mają mu dac znać z jednej firmy czy go wezmą a jak nie to chyba weźmie na razie byle co żeby chociaż jakaś kasa była i najwyżej w międzyczasie będzie szukał czegoś lepszego... Bo już nie wiem.
Frida91 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Wróbel strasznie CI współczuję sytuacji
mam nadzieję, że w końcu bedziecie mieli z górki, bo przecież nie można tak całe życie pod górkę, to niemożliwe jest! Ważne, że jakoś ogarniacie i macie siebie, pomimo tego, że jest niesamowicie cieżko. Kurde z tym autem to jakieś chore, nie powinno tak być, żę wszystko spadło na Was, a auto było kradzione
a Ci co kradli chociaz trafili za kratki? To oni powinni tę kasę oddawać a nie wy
I gdzie tu sprawiedliwość
przykre
Mam jednak nadzieję że i do Was los się w końcu uśmiechnie!
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Frida91 wrote:Wróbel też widzę masz nieciekawie
Frida91, malutka_mycha, IssaMelissa lubią tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:Wróbel strasznie CI współczuję sytuacji
mam nadzieję, że w końcu bedziecie mieli z górki, bo przecież nie można tak całe życie pod górkę, to niemożliwe jest! Ważne, że jakoś ogarniacie i macie siebie, pomimo tego, że jest niesamowicie cieżko. Kurde z tym autem to jakieś chore, nie powinno tak być, żę wszystko spadło na Was, a auto było kradzione
a Ci co kradli chociaz trafili za kratki? To oni powinni tę kasę oddawać a nie wy
I gdzie tu sprawiedliwość
przykre
Mam jednak nadzieję że i do Was los się w końcu uśmiechnie!
-
Czekamynadzidzie wiem i naprawdę staram sie doceniac to co mam, ale czasami już mnie przerasta ta sytuacja. I ta niepewność co dalej,na ile jeszcze starczy nam kasy... Naprawdę mam nadzieję, że już niedługo coś ruszy i w końcu powoli się odbijemy...Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Wróbel wrote:Tak ale jest nadzieja na przyszłość. Będzie bardzo ciężko się wygrzebać żeby osiągnąć coś więcej ale wierzę że się uda. Ty też się nie dołuj jeszcze wszystko się okaże że na dobre wyszło. Twój znajdzie super pracę, będziecie mieć własny dom, mój będzie miał warsztat a ja firmę krawiecką
Adry lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyZozo wrote:Ag a ty co tam dostałaś ta @? Zapisałas się na hsg już? Czy może nie ma śladu @
Nie.. ale 40tka przekroczona, więc powinien już niedługo przyjść okres.. heh.. póki co mam ostatnie 2 globulki i wreszcie się pozbędę, bo uciążliwe to .. Za to udało mi się w pracy awansować (szok!) i dostałam małą podwyżkę, więc jakieś plusy są! Śmieje się, że akurat w kwietniu/maju podpiszę umowę na czas nieokreślony i bach ciążaa i niech sobie myślą, że jestem taka perfidna i to wszystko zaplanowałam!
-
Multi ze szkoły rodzenia:
Początek - bolesne skórcze(twsrdy brzuch) co 7-10 min., przez godzinę i muszą się nasilać. Bierzesz ciepłą kąpiel, relax 45 min i jeśli nie przejdą to jedziesz na IP. Jeśli odejdą ci wody (dość żadko od tego się zaczyna) to w ciągu 2 godzin musisz dojechać do szpitala.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Kryśka bo to zależy gdzie jedziesz. Przemysł ciężki w Norwegii na przykład jest lepiej opłacany niż tu ale bardzo ciężka i niebezpieczna praca i generalnie trzeba być dobrym, doświadczonym fachowcem żeby tam się dostać. Myślę że może z tego wzieło się takie przekonanie u nas.
Krystyna123 lubi tę wiadomość