Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre_ ms wrote:Wino wytrawne to to nie jest.
3 shot. Głowa przestaje boleć.
Mój ojciec jak robił orzechowke to jej nie rozcienczal., a robił na spirytusie. Robił tak wszystkie nalewki. Masakra.
My robimy z ekologicznych orzechów kradzionych. Orzech rośnie u sąsiada, ale kradnie y od wujka bo po jego stronie rosną, więc są jego..
A poważnie to wszystko odbywa się za pozwoleniem, jest 8 orzechów potrzebnych.
Makabra wracam do żywych i uratowal mnie alkohol zagryzany glutenem.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre_ ms wrote:Czekamy.
Babcia mówi że jeden na godzinę można.
Nie próboj się z nią kłócić.
Nie chce zapeszyc ale chwilowo lepiej.a u CIebie to nie idzie już 3ci szot w ciągu godziny?
Adry, Krystyna123 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Nefre dla mnie najlepszy Nifuroksazyd zarówno na biegunke jak wymioty. Jest bez recepty.
Lavende mój dostał na urodziny m.in koło garcarskie z gliną,kopalnię minerałów-bloczek gipsu z minerałami do wydobycia oraz hodowlę kryształów. Bloczek fajny ale dużo syfu,sam kopał. Kryształy-wsypuje się do wody proszek+barwnik i czeka koło tygodnia i kryształki rosną,zero roboty. Koła nie testowałam bo na leżąco to nie da rady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 14:41
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Byłam właśnie na zakupach i zaszlam po drodze do Pepco kupić coś mojej Małej ale wszystko tak wściekle różowe albo typowo chłopięce w dinozaury. Nie wiem co to za mania że jak dziewczynka to musi być cała na różowo. Nic w koncu nie kupiłam
-
Frida - szybko się zabierasz za zakupy
Ja przy drugim nie mam już parcia na kupowanie. Większość ubranek będzie po córce lub po siostrzeńcu. W Pepco to niestety, ale jest dużo dziadostwa, które po praniu wygląda fatalnie. Ja polecam dobre szmateksy. Można nowe ubranka wyhaczyć i to z super firm. Tylko nie w każdym mieście są takie miejsca. Ja potrafiłam kupić za 8zl ubranko markowe, z metką, nieużywane. Prane były 10000 razy i jak nowe, a te z Pepco czy innych to no comment.
IssaMelissa, Frida91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny :-* Cudne uczucie. Jak puścił nam jak serduszko bije to łzy same pociekły. A i dostałam zakaz pracy, czyli witaj błogie lenistwo. Koniec z wstawaniem o 2.30. Jupiii
Adry wpisz 06.10 tak lekarz zostawił, ale to na pewno się jeszcze zmieni.
Nefre gdybym nie była w ciąży, to poświęciłabym się i poleczyła troszkę z tobą tą orzechówką
Jeeezu to forum to masakra jakaś. Niby nowocześniejsze, a nic nie widać.
Dziewczyny jak się robi suwaczek?Ag1988, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Frida - szybko się zabierasz za zakupy
Ja przy drugim nie mam już parcia na kupowanie. Większość ubranek będzie po córce lub po siostrzeńcu. W Pepco to niestety, ale jest dużo dziadostwa, które po praniu wygląda fatalnie. Ja polecam dobre szmateksy. Można nowe ubranka wyhaczyć i to z super firm. Tylko nie w każdym mieście są takie miejsca. Ja potrafiłam kupić za 8zl ubranko markowe, z metką, nieużywane. Prane były 10000 razy i jak nowe, a te z Pepco czy innych to no comment.
-
nick nieaktualny
-
Lavende no tak chciałam zacząć za jakiś czas. My nic nie mamy
Ale serio to pepco to tandeta. Może pochodzę rzeczywiście po lumpeksach. Na razie to tak symbolicznie tylko chciałam kupic1 kilka drobiazgów a nie już całą wyprawkę
Issa musisz kliknąć w suwaczek którejś z nasto Cie przekieruje na stronę gdzie sie tworzy. A potwm na forum w ustawieniach wkleic ten link w swoją stopkę.
-
Nefre_ ms wrote:Frida
W lumpaju dla dzieci idzie trafić fajne ciuszki. Nie zniszczone, bez plan i oryginalne.
Najgorzej body i takie rzeczy bo te się częściej pierze. Ale sweterki spodenki sukienki bluzki po pachy.
Na pewno jeszcze dużo dostaniecie. Od rodziny, znajomych, z pracy.. Ciuchy to uniwersalny prezent.A sama też chce pokupowac hehe. Móc sama powybierać co mi się podoba.
-
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Issa, a jak samopoczucie? Jakieś dolegliwości? Czy będę tu jedyna, której ciąża ciąży?
hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski.
Przepraszam,ale jednak nie chce o tym gadać to skomplikowane jest chodzi o mojego starego .Czasami się zastanawiam co ja robię przy tym człowieku ? Wczoraj mocno mnie wkurwił, aż przez niego ryczałam pół nocy i wg nie spałam i wyglądam jak zombie dziś.Przepraszam ale na dziś chuj mu w d ....
A co to się porobiło z tym forum jakieś pozmieniane .Nic nie widzę niech oddają stare)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell głowa do góry! Ja dziś pocieszałam Koleżankę, która jest w drugiej ciąży i nie chce tej ciąży - z resztą pierwszego dziecka też nie chciała.. sama nie wiem czy Ona wie czego chce i kiedy byłaby szczęśliwa.. mistrzostwo.. Ale ostatnio wychodzę z założenia, że trzeba się cieszyć tym co się ma! Także moja dewiza- "Jest dobrze, będzie lepiej"
Adry powodzenia!
Nefre_ms zdrówka!
A jak tam nasze "Tykające"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 18:56