Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdry super, ze wyszłaś, rozerwałas sie, odreagowałas!
Multi daj bułeczkę!
Fleurrr chodź walczymy razem! Ja mam po skubie 7 kg na plusie, zrzuciłam 3, wiec jeszcze 4, ale mysle do ogarnięcia!
Mam dzis wychodne, Mamie sie to nie podoba, ale zostaje moj Maz w domu... czuje jakbym była teraz w jakies innej rzeczywistości... ktoś mi zabrał moje życie i nie chce oddać ..
Fleurrr lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 15:15
Ag1988, Multiwitamina, Iza-K, Evell, Beatrix_, Frida91, IssaMelissa, Adry, Arienkas83, Zozo, Lavende86, Fleurrr, Nefre_ ms, Promyk89, Iseko, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już zmęczona jak zombie, a mojemu dziecku dziś urwał się film o 17:00 (klasyk) i teraz ma w nosie spanie. Dobrze, że jest mąż bo ja już nie mam siły. Jedno dziecko, a jesteśmy oboje zrypani jakbyśmy nie wiadomo co ogarniali
Masakra. Na dodatek mój brzuch w tej ciąży rośnie jak szalony! Tak to ja z córą w 7. lub 8. miesiącu wyglądałam. Nogi i dupa schudły bo dużo nie jem a brzuch wielki. Średnio mi to pasuje bo średnio to wygodne no ale... co poradzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:59
-
Frida91 wrote:Lavende mi też wysadziło brzuch
Jak sobie porównałam ze zdjęciem sprzed 2 tygodni to spora różnica.
Dziś na placu zabaw tęskniłam za moją dawną werwą - a tu trzeba dźwignąć małą i wsadzić do huśtawki itd. Ostatnio się wspinałam po takich sznurkowych drabinkach bo wlazła na takie gniazdo wysoko, ale zejść już nie umiała
No komedia. Ciąża i bieganie za trzylatką to niezła jazda
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Spoko, już jesteśmy w połowie
Jeszcze tylko drugie tyle hehe
Ja tam siły o dziwo mam, co prawda za nikim nie biegam ani nie wspinam się, ale jak policzyłam przeszliśmy dziś 12km i wcale nie czułam większego zmęczenia. No ale brzuch wystaje, już większość koszulek robi mi się za krótka. Chyba niedługo pora rozejrzeć się za kilkoma ciuchami ciążowymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 21:07
-
Wróbel - jeszcze raz gratulacje
)
Nadrobiłam was znowu.
Ag- a to czyj Maluszek był? Ja cie podziwiam, bo ja bym nie dała rady chyba tak z malutkimi dziećmi...
Poza tym nic nie mówilam ale od 3-4 tygodni rozpoczyna mi się powoli rozkręcajàce się zaostrzenie. Musze doczołgac sie do konca marca i ide na zwolnienie bo jak tak dalej pojdzie to żadnych stymulacji nie bedzie.
Ciągle boli brzuch, nudzi mnie ciągle (nie to nie objaw ciàży) ...
Nie moge wziąć innych leków które mnie zawsze ratowały bo niosą ze sobą ryzyko w ciąży..Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny