Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny.Ja się obudziłam bo mnie całą przelało
i trochę się wystraszyłam bo mam mega obfita tą @ nie wiem chyba czy tak po zabiegu powinno być ? Ale grunt,že w końcu mi przyszła bez wywoływania
boli mnie brzuch .
Hej koniczyna .No pisałam o tobie to pojawiłaś się w ekspresowym tempie...
No i nie chciałabym przesunąć wizyty u gina mam nadzieje że do środy mi się skończy!
Wróbelku ja też poproszę zdjęcie>
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 22:31
2007 - syn.
Starania 10lat o rodzeństwo.
2018-nieudane hsg, histeroskopia( usunięcie 2 polipow z szyjki, lyzeczkowanie, zrosty w macicy - część uwolniono)
Laparoskopia diagnostyczna - obustronna niedroznosc jajowodów.
2019.05 - start IVF krótki protokół.
17.05 punkcja: z 6 zaplodnionych sa 2 blastki 4aa i 4bb ❄❄
FET- może kiedyś się doczekam..
Cienkie endometrium
Mutacje Pai-1 i Mthfr
14.08.2019 - SIS- cała macica w zrostach, zrosniety prawy róg.
Pojemność macicy bez zrostow 0.3ml..
5.11.2019 - histeroskopia operacyjna - usuniete zrosty, udalo sie otworzyć macice.
20.11 c.d.leczenia - balonowanie macicy
26.01 NATURALNY CUD...9tc[*]
02.05.2022 beta hcg 3164
04.05.2022 beta hcg 6466
05.05.2022 beta hcg 8698
13.05.2022 beta hcg 19949
19.02.2022 beta hcg 37821, prog.26,50
06.06.2022 serduszko nie bije [*]
Aniołek 10tc
20.06 poronienie zatrzymane, zabieg.
Koniec przygody ze staraniami -
Adry - super wypad. Pozazdrościć
Też bym się z chęcią urwała z domu
Ja tam już nie mam problemu żeby się rozstać z dzieckiem
Nawet jak trochę zatęsknimy to potem jakoś milej
Wyszłam spod prysznica i muszę ogarnąć jakieś śniadanie bo już padam z głodu.
Szukam prezentu dla 10-miesięczniaka. Coś fajnego, co nie będzie się kurzyć na półce. Tylko nic grającego do naciskania bo tych zabawek to on ma masę. Macie pomysł? Adry - ty masz doświadczenie.... Myślałam o tej tęczy montesori ale nie wiem czy nie będzie na chwilę, a potem do kurzenia na półce. Moja mała chce na zajączka dostać baletki i to już ogarnęłam -
nick nieaktualnyHej
Dziewczyny może mi pomożecie, czy jest gdzieś wątek na temat odchudzania?
Ostatnio bardzo przytylam, stres itp.
Na pewno mam nadwagę, staramy sie o ciaze, nasienie męża nie jest rewelacyjne.
Czy nadwaga dużo utrudnia? Jak tak to może wiecie dlaczego? Czy wzięcie się za siebie i odchudzanie może utrudniać zajście w ciaze?
-
Fleurr wrecz przeciwnie,odchudzanie i ruch sprzyja bo hormony lepiej pracują. Ja zaszłam gdy zaczęłam biegać już drugi miesiąc biegałam. Doszłam już do godziny truchtu co drugi dzień.
Ja pierdykam ale spanie miałam nieprzytomna jestem i jakieś erotyki miałam. Idę pod prysznic czuje się jakby walec przejechał po mnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zaczynam w 2 fazie cyklu bać się skakać, biegać, bo obawiam się zapłodnienia, że to co miało się zagniezdzic odpadnie, wiem jak to brzmi...bardzo głupio.
Hmmm z tym odchudzaniem to rzeczywiście prawda, zawsze jak mniej jadłam i zdrowiej się odrzywialam, moja skóra nawet lepiej wyglądała.
QUOTE=Arienkas83]Fleurr wrecz przeciwnie,odchudzanie i ruch sprzyja bo hormony lepiej pracują. Ja zaszłam gdy zaczęłam biegać już drugi miesiąc biegałam. Doszłam już do godziny truchtu co drugi dzień.
Ja pierdykam ale spanie miałam nieprzytomna jestem i jakieś erotyki miałam. Idę pod prysznic czuje się jakby walec przejechał po mnie.[/QUOTE]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie Nefre! My tu propagujemy, zdrowe odżywianie (z małymi wyjątkami na bezę
oraz ruch!
Także tak to
Dzień dobry, czerwone wino jednak jest cięższe niż białe! - to moje odkrycie z wczorajoprócz, że totalnie przepadłam za Maluszkiem
Dziś na szczęście soczek z cytrusów i mam nadzieję dojdę do siebie
Nefre_ ms, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWydaje mi się, że mam dużą nadwagę, ale nie widać, mam z 170 a noszę rozmiar 42. Ogólnie jestem w miarę wysportowana...zawsze coś ćwiczyłam, ale po ślubie odpuscilam...przytylam w krótkim czasie z 10 kg....nadal nie jest że mną aż tak źle, ale praca siedząca też nie pomaga...