Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo ta twoja córa to faktycznie niezła jest
Moja dziś nie chciała zasnąć więc mąż już zdenerwowany mówi, że wychodzi, a ona niech zasypia sama na co ona krzycząc: "Nie wychodź! Potrzebujesz mnie, a ja ciebie!"Uśmiałam się.
Evell - głowa do góry! Zawsze są inni specjaliści. Masz duże szanse. Oni mają rację - jakoś zaszłaś te dwa razy.
Wróbel - na spokojnie. Też miałam mega problemy więc nie pomogę, ale rozumiem i przesyłam wirtualne wsparcie.Frida91, Zozo lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Lavende a Ty jak często je masz/miałaś? Ja dokładnie nie liczyłam ale dziś to chyba z 10 razy mi się tak brzuch spinał. Po chwili przechodzi.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
No to uff... Trochę mi ulżyło.
Też mi się wydaje, ze jakby działo się coś złego to chyba ciężko to przegapić. A to nie są jakieś bóle na szczęście. Może rzeczywiście dziś mam taki dzień i nie będzie tak codziennie -
Evell - podstawowe pytanie - czy in vitro dopuszczasz?
Ja przetre szlaki przecież ?
Wróbel- z tego co piszesz to twój poród to nie była bajka. Najważniejsze, że już po wszystkim)
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Multiwitamina wrote:Bo laski z forum wiedzą lepiej niż lekarz który proponuje hsg. Ostygnij proszę.
Beatrix czy smarowalas sutki wcześniej mascia?
Nie. Zaczelam smarowac w szpitalu jak pojawila sie pręga na sutku i od tego sie zaczęło. Dzis yo juz byla masakra, ale mam nadzieję ze zaraz bedzie lepiej. -
nick nieaktualny
-
Multiwitamina wrote:Wróbel kup sobie w aptece Herbatk na laktacje FELMATIKER. Dużo osób mi ja polecalo . W tym dziewczyną po cc id której mam ginekologa. A raczej jej mąż.
Evell .
Ja nie jestem cipą bez serca. Wiem że jesteś załamana. Wiem że boli . Ale nad tym musisz przejść do pożądku dziennego. Rozumiesz? Ugryźć przezuc połknąć i jedziesz dalej. Nastawiasz się że albo będzie dobrze albo źle. A czasem jest też środek. I tylko od Ciebie zależy w która stronę pójdziesz. Uważam że tragedia nie ma, żeby pisać że żyć się nichce. Dojdz do siebie I do przodu.
Beatrix.
Aha . Ja już pół tupki Maltanu wladowalam w suty . Zastanawiam się czy pomoże...
Hmm no nie wiem. Ja ja za plytko przystawialam to mi robila z sutka kanapkę. Niz za wczasu mi by nie po moglo smarowanie, ale trzymam kciuki -
nick nieaktualnyPromyk89 wrote:Evell - podstawowe pytanie - czy in vitro dopuszczasz?
Ja przetre szlaki przecież ?
Wróbel- z tego co piszesz to twój poród to nie była bajka. Najważniejsze, że już po wszystkim)
Nie dopuszczam z przyczyn religijnych.Ja wogóle nie biorę takiej myśli pod uwagę ... Wierzę że musi być jakiś inny sposób. ..
Multi nie stresuj się .Ją to porostu napisałam bo byłam w ciężkim szoku wiem, że mam dla kogo żyć mam mężem i Hanie jakoś to będzie .Najwyzej będzie jedynaczką trudno ...
Ale nadal o tym myślę i mocno to przeżywam jeszcze tego debila lekarza co mi tak powiedział kij mu w oko .. -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Nie dopuszczam z przyczyn religijnych.Ja wogóle nie biorę takiej myśli pod uwagę ... Wierzę że musi być jakiś inny sposób.
Istnieje szansa - szczególnie że wcześniej ci się udało. Ale musisz się liczyć z tym, że to może zająć u ciebie więcej czasu niestety.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Multiwitamina wrote:To dobrze kochana . Nie podawaj się jeszcze.
Po za tym jesteś jeden krok dalej. Jeden jajowody się udroznil. Nie myśl o lekarzu że szpitala on Cię nie prowadzi. Będzie jakoś do przodu
Właśnie . Wróbel. Weź dopilnuj co z tym zakażeniem co dostałaś teraz. Bo z tego co pamiętam Koniczynka na szczęście miała taką sytułacjie i jej zrosty na jajowodach wyszły. Spytaj lekarzy co i jak , bo możliwe że Ci drożność będą musieli zrobić za jakiś czas.
Wróciliśmy z miasta . Wichura straszna . Wcięło mnie na godzinę dosłownie . Wstaje robię jeść -
nick nieaktualny