Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
No ta babka jakoś lepiej zrobiła,mniej bolało. 😀
Frida wychodze po wynikach posiewu jutro mój mój mi pobierze i zobaczymy. Róqnież tw GBS. Niby realnie w poniedziałek będą wyniki. Nie wiem co gdy zas bakterie będą w pochwie bo jak gbs to przy porodzie dają chyba. Ordynator decyduje także zobaczymy. Najważniejsze te sterydy-jutro jeszcze 2 razy no i codzienny zapis ktg bo na bakterie to działa antybiotyk może ich już nie ma albo mniej, okaże się.
Tak mąż mnie odwiedził i synek. Bo ja durna zapomniałam dowodu os. 😲 Przy przyjęciu babki marudziły i tam w jednej rubryce nie jest uzupełnione. A tutaj na oddziale nic nie wiedzą i jest to obojętne. Gadały że jak coś to sie uzupełni przy wypisie więc teoretycznie mąż mógł to dowieźć w nastepnym tygodniu. Mają mnie odwiedzać ale to raczej w sobote na spokojnie.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Łoo ludzie prawie w ogóle nie spałam. Coś tam drzemałam tylko.
Chyba szpitale tak na mnie działają,oczy jak talerze. Łóżko twarde materac wyleżany w miejscu tyłka to się obniżyłam prawie 20cm i już bardziej miękko.
Jeszcze siku mnie męczyło, po 2giej już musiałam teraz czekam aż nazbiera się. Już nie pamiętam czy mówiły 5.30 czy 6.30 że mam oddać.
Wczoraj to ciągle piłam chyba z 2,5l wypiłam i sik co pół godziny. Fajnie jakbym znowu sama była w pokoju w nocy bo by nie wytrzymali ze mną tego wiercenia się.
Multi i Zozo możemy gadać w nocy jak nie śpicie hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 05:33
-
Multi jaki słodziak. Przystojny mały mężczyzna z niego i dżentelmen bo mamie się wyspać da
Normalnie do schrupania<3
Zozo!!! Co ja tu patrzę!!! No no no. Czekam tylko na kolejne fotki z coraz ciemniejszą kreseczką. Tym razem musi być dobrze! Aha i mnie taki test nie oszukał. W sumie to żaden mnie test nie oszukał. Była ciąża była kreska, ciąży brak to i teścior biały.
Malutka mycha powoli wracam do żywych. Złapią mnie mdłości, ale to już rzadko i na chwilę. Senność już nie jest tak silna. Tylko nocami spać nie mogę bo bardzo często sikać biegam. Zaczynam się cieszyć moim stanem. Teraz jestem u rodziców w Polsce to mnie mama narozpieszczała jedzeniem. Śmieję się że wyjadę jak kulka stąd. Kupiłam poduchę ciążowa i oprócz mnie to mąż i tata zdążyli już poprzymierzać do niej tyłki. Jakby mogli to by przywłaszczyli hahaha. Za niedługo wizyta, liczę że zobaczę co tam dzidzia chowa między nogamiKrystyna123, Multiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Nefre_ms oglądałam tego Twojego lekarza, ma bardzo ładne włosy! Takie zdrowe, gęste, mysle ze z wiekiem moze wyglądać bardziej męsko, a teraz jakis taki jak dla mnie „ładny”. Za to mądrze mówi
Nie komentuje nawet tego, ze ludzie tak w Twojej pracy chodzą Cie oglądać... no cóż...
a z moja praca masz racje, musze to jakos olewać i robić swoje, zwłaszcza jak juz bede miała umowę na stałe, a przyjdzie czas, ze pokaze im środkowy palec...Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Też się dziś nie wyspałam. Jak wstanę na siku to już spać nie mogę, a pęcherz budzi mnie ostatnio co noc. Do tego mała zaczęła wstawać wcześniej odkąd wcześniej jest jasno. Teraz będziemy mieli pobudki o 6:00
Jak te dzieciaki to robią, że spać im się nie chce?
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
Issa a który to już tydzień?
Za to u mnie dziecie chyba znowu się obniżył, cała ciąże chodziłam raz w nocy siku a od dwóch nocy mam wycieczki 5x na noc.
Też mam dziś ktg, mam nadzieję że tam w końcu jakieś skurcze będą. Robię ten masaż sutkow ale efektów brak.
Aga wybacz ale jak Ty z szukaniem pracy stoisz? Miało być jakieś rozstrzygnięcie? Coś pominelam? Wysyłasz dalej cv?Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny . Witam sie w 29 tc z waga +4 kg . U mnie dobrze , za niecale 3 tyg lece do pl wiec pomalu chce tu ogarnac dom , synkom dalej ida kolejne zęby wiec musze ich czyms zajac mam malo czasu na pisanie .
A co u was ktoras juz sie rozpakowala,?Nefre_ ms, czekamynadzidzie, Arienkas83, Ag1988 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Multi śliczne maleństwo.
Zozo kciuki za kolejne mocniejsze krechy.
Czarnulka rozpakowane jesteśmy: ja, Beatrix i Multiwitamina.
Multi się udało sn a my dwie miałyśmy cc po próbie sn (raczej ciężko było). No i spotkałyśmy się na porodówce.Zozo, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Adry czyli natura górą. Ja lubię i MUSZĘ mieć makijaż jak gdzieś idę (trądzik różowaty-PASKUDZTWO!), ale na rzęsy się jeszcze nie skusiłam. Niektórym dziewczynom to nawet pasuje, ale ogółem to nie w moim guście. Bardziej podoba mi się naturalny wygląd.
Malutka Mucha to już 14-ty. Jejkuś kiedy to zleciało. Szok! Ty już zaraz do rozwiązania, a pamiętam jak testowałaś.
Zozo jak tam kochana? Robiłaś sikańca z rana?malutka_mycha lubi tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
Nefre_ ms wrote:ja nie powiedziałam, że to mój typ
Mój maż nawet nie jest w moim typie
nogi mi mdleją na widok zupełnie innych facetów, przede wszystkim z mięśniami ahahahamoże nie mięśniaki, ale lubię dobrze zbudowanych, szczupłych, wysokich, no i zawsze mi się czarni bardzo podobali (w sensie bruneci), a mam w domu blondyna :>
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱