X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka współczuję przeżyć... Ale to dla dobra maluszka. Dobrze że nic złego się nie dzieje, tylko jesteś ak jakby profilaktycznie. A kiedy wychodzisz? Mąż Cię odwiedzał?

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta babka jakoś lepiej zrobiła,mniej bolało. 😀

Frida wychodze po wynikach posiewu jutro mój mój mi pobierze i zobaczymy. Róqnież tw GBS. Niby realnie w poniedziałek będą wyniki. Nie wiem co gdy zas bakterie będą w pochwie bo jak gbs to przy porodzie dają chyba. Ordynator decyduje także zobaczymy. Najważniejsze te sterydy-jutro jeszcze 2 razy no i codzienny zapis ktg bo na bakterie to działa antybiotyk może ich już nie ma albo mniej, okaże się.

Tak mąż mnie odwiedził i synek. Bo ja durna zapomniałam dowodu os. 😲 Przy przyjęciu babki marudziły i tam w jednej rubryce nie jest uzupełnione. A tutaj na oddziale nic nie wiedzą i jest to obojętne. Gadały że jak coś to sie uzupełni przy wypisie więc teoretycznie mąż mógł to dowieźć w nastepnym tygodniu. Mają mnie odwiedzać ale to raczej w sobote na spokojnie. :)

Frida91 lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 15:18

Arienkas83, Frida91, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo ludzie prawie w ogóle nie spałam. Coś tam drzemałam tylko. :/ Chyba szpitale tak na mnie działają,oczy jak talerze. Łóżko twarde materac wyleżany w miejscu tyłka to się obniżyłam prawie 20cm i już bardziej miękko. :) Jeszcze siku mnie męczyło, po 2giej już musiałam teraz czekam aż nazbiera się. Już nie pamiętam czy mówiły 5.30 czy 6.30 że mam oddać. :/ Wczoraj to ciągle piłam chyba z 2,5l wypiłam i sik co pół godziny. Fajnie jakbym znowu sama była w pokoju w nocy bo by nie wytrzymali ze mną tego wiercenia się.
    Multi i Zozo możemy gadać w nocy jak nie śpicie hehe. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 05:33

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi to widzę że ładnie Ci on śpi. 4h snu to luksus!

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Arienkas83 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • IssaMelissa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi jaki słodziak. Przystojny mały mężczyzna z niego i dżentelmen bo mamie się wyspać da ;-) Normalnie do schrupania<3

Zozo!!! Co ja tu patrzę!!! No no no. Czekam tylko na kolejne fotki z coraz ciemniejszą kreseczką. Tym razem musi być dobrze! Aha i mnie taki test nie oszukał. W sumie to żaden mnie test nie oszukał. Była ciąża była kreska, ciąży brak to i teścior biały.

Malutka mycha powoli wracam do żywych. Złapią mnie mdłości, ale to już rzadko i na chwilę. Senność już nie jest tak silna. Tylko nocami spać nie mogę bo bardzo często sikać biegam. Zaczynam się cieszyć moim stanem. Teraz jestem u rodziców w Polsce to mnie mama narozpieszczała jedzeniem. Śmieję się że wyjadę jak kulka stąd. Kupiłam poduchę ciążowa i oprócz mnie to mąż i tata zdążyli już poprzymierzać do niej tyłki. Jakby mogli to by przywłaszczyli hahaha. Za niedługo wizyta, liczę że zobaczę co tam dzidzia chowa między nogami

Krystyna123, Multiwitamina, malutka_mycha lubią tę wiadomość

01.2019 udało się
    02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
    05.2019 będzie córeczka
    09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi chyba do ppniedzialku wtorku. KTG właśnie,głodna jestem.

b0d78667d1170e00med.jpg

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adienkas83 a w którym mieście jestes w szpitalu? Oby Cie szybko wypuścili i wszystko było dobrze!!!

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpital Knurów . :)

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Nefre_ms oglądałam tego Twojego lekarza, ma bardzo ładne włosy! Takie zdrowe, gęste, mysle ze z wiekiem moze wyglądać bardziej męsko, a teraz jakis taki jak dla mnie „ładny”. Za to mądrze mówi ;)

Nie komentuje nawet tego, ze ludzie tak w Twojej pracy chodzą Cie oglądać... no cóż...
    a z moja praca masz racje, musze to jakos olewać i robić swoje, zwłaszcza jak juz bede miała umowę na stałe, a przyjdzie czas, ze pokaze im środkowy palec...

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się dziś nie wyspałam. Jak wstanę na siku to już spać nie mogę, a pęcherz budzi mnie ostatnio co noc. Do tego mała zaczęła wstawać wcześniej odkąd wcześniej jest jasno. Teraz będziemy mieli pobudki o 6:00 :-/ Jak te dzieciaki to robią, że spać im się nie chce?

Krystyna123 lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Issa a który to już tydzień?

Za to u mnie dziecie chyba znowu się obniżył, cała ciąże chodziłam raz w nocy siku a od dwóch nocy mam wycieczki 5x na noc.
    Też mam dziś ktg, mam nadzieję że tam w końcu jakieś skurcze będą. Robię ten masaż sutkow ale efektów brak.

Aga wybacz ale jak Ty z szukaniem pracy stoisz? Miało być jakieś rozstrzygnięcie? Coś pominelam? Wysyłasz dalej cv?

Ag1988 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny . Witam sie w 29 tc z waga +4 kg . U mnie dobrze , za niecale 3 tyg lece do pl wiec pomalu chce tu ogarnac dom , synkom dalej ida kolejne zęby wiec musze ich czyms zajac mam malo czasu na pisanie .

A co u was ktoras juz sie rozpakowala,?

Nefre_ ms, czekamynadzidzie, Arienkas83, Ag1988 lubią tę wiadomość

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multi śliczne maleństwo.
    Zozo kciuki za kolejne mocniejsze krechy.
    Czarnulka rozpakowane jesteśmy: ja, Beatrix i Multiwitamina.
    Multi się udało sn a my dwie miałyśmy cc po próbie sn (raczej ciężko było). No i spotkałyśmy się na porodówce.

Zozo, czarnulka24 lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • IssaMelissa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry czyli natura górą. Ja lubię i MUSZĘ mieć makijaż jak gdzieś idę (trądzik różowaty-PASKUDZTWO!), ale na rzęsy się jeszcze nie skusiłam. Niektórym dziewczynom to nawet pasuje, ale ogółem to nie w moim guście. Bardziej podoba mi się naturalny wygląd.

Malutka Mucha to już 14-ty. Jejkuś kiedy to zleciało. Szok! Ty już zaraz do rozwiązania, a pamiętam jak testowałaś.

Zozo jak tam kochana? Robiłaś sikańca z rana?

malutka_mycha lubi tę wiadomość

01.2019 udało się
    02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
    05.2019 będzie córeczka
    09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo bardzo wspóczuję. Dasz radę!

Zozo lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • czekamynadzidzie Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    ja nie powiedziałam, że to mój typ :P Mój maż nawet nie jest w moim typie :P
    nogi mi mdleją na widok zupełnie innych facetów, przede wszystkim z mięśniami ahahaha
    Hahahha mam to samo :D może nie mięśniaki, ale lubię dobrze zbudowanych, szczupłych, wysokich, no i zawsze mi się czarni bardzo podobali (w sensie bruneci), a mam w domu blondyna :>

Prawie 5 lat starań...
    33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
    26cs ---> IUI nieudane
    1) IMSI (długi protokół) Angelius
    6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
    2) ICSI (długi protokół) Novum
    11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
    7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
    3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
    9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
    4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
    FET 4AA--> 6dpt beta 22
    8dpt beta 78
    10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
    14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II

Córeczka 🥰🥰🥰
    5.10.2022 ❤️
    Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱
‹‹ 979 980 981 982 983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ