Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
Choco z tego co piszesz, to chyba wcześniejsza owu, skoro wszystko się zgrywa
To jeszcze zatestujesz w listopadzie?
Mnie zawsze wkurzała długość moich cykli... +/-35 dni, więc trochę zazdro
A ja dziś 6dpo, wchodzę w tryb 'nie dotykać', w tym cyklu od owulacji na maxa wkurza mnie dotyk. Dzieci chcą się przytulać, a ja zagryzam zęby i znoszę to, aż mi głupioBo mężowi to wprost mówię hehe. Wczoraj znów pytał: i jak? myślisz, że była IMPLEMENTACJA? Więc ja od początku tłumaczę, że 5dpo to nie ma opcji, no i nie implementacja, tylko implantacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2022, 13:40
Claire, ChocoMonster, M94, Vivico lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wasze owulki. Jak już są wcześniejsze, to niech zakończą się pozytywnie. 💪
Ja byłam spuścić krew na proga.👩 31 l.
AMH 2,72
MTHFR, PAI: hetero
Hashimoto
🧔🏻♂️ 36 l.
Obniżone wyniki nasienia.
Walczymy o poprawę wyników.
-> następna wizyta 14.08.2025
02.03.2023 - 💔 -
mimi_m wrote:dobra mam tego znajomego z rosmana
https://naforum.zapodaj.net/b35e5f388cc7.jpg.html
Dziewczyny wiem ze nie jest to jeszcze pozytyw, ale chyba owulke za 3/4 dni mogę obstawiać?
4dc... no zwariowałammimi_m lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nesairah wrote:Choco z tego co piszesz, to chyba wcześniejsza owu, skoro wszystko się zgrywa
To jeszcze zatestujesz w listopadzie?
Mnie zawsze wkurzała długość moich cykli... +/-35 dni, więc trochę zazdro
A ja dziś 6dpo, wchodzę w tryb 'nie dotykać', w tym cyklu od owulacji na maxa wkurza mnie dotyk. Dzieci chcą się przytulać, a ja zagryzam zęby i znoszę to, aż mi głupioBo mężowi to wprost mówię hehe. Wczoraj znów pytał: i jak? myślisz, że była IMPLEMENTACJA? Więc ja od początku tłumaczę, że 5dpo to nie ma opcji, no i nie implementacja, tylko implantacja
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Raczej nie, końcem listopada to będzie 11dpo dopiero
czyli twardo czekasz do terminu?Cierpliwa kobieta z Ciebie! Kciuki za ten cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2022, 13:58
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 12:23
Claire lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
01.2025: 1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
03.2025: 2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07.2025 - Omnitrope 0,1 mg
05.2025 - mezoterapia jajników
08.2025 - 3 IVF - krótki protokół: 23 oocyty (większość zdegenerowanych), 7 słabych komórek, których nie zdecydowaliśmy się zapłodnić
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️ -
nesairah wrote:czyli twardo czekasz do terminu?
Cierpliwa kobieta z Ciebie! Kciuki za ten cykl.
nesairah, Anett93, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 12:23
2024
3 x IUI
2025
01.2025: 1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
03.2025: 2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07.2025 - Omnitrope 0,1 mg
05.2025 - mezoterapia jajników
08.2025 - 3 IVF - krótki protokół: 23 oocyty (większość zdegenerowanych), 7 słabych komórek, których nie zdecydowaliśmy się zapłodnić
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️ -
ChocoMonster wrote:Kciuki za proga 🍀
Dziewczyny upewnijcie mnie w razie czego. Progesteron brany po owulacji nie wychodzi w badaniu??👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Kania_czubajka wrote:Ale to z kolei strasznie szybko by było, chyba że naprawdę ten NAC tak przyspieszył wszystko.
Wiesz jak to jest, cykl cyklowi nierówny. To może być NAC, ale nie musi. Tak naprawdę to może być wszystko✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Kania_czubajka wrote:Strasznie źle się wczoraj czułam, miałam jakieś zawroty głowy straszne i mdłości, wymioty,bardzo źle spałam. Jestem w 9dc, nie wiem z czego to się wzięło. Wlaczylam w tym cyklu NAC, brałam go 3-8 DC. Myślicie że to może on coś takiego mi uczynił czy to zwyczajny zbieg okoliczności?
Jeszcze wam powiem, mój mąż mi zasugerował "a może jednak jesteś w ciąży?" Więc pod wpływem chwili zrobiłam też rano test no i negatywnygłupia ja ,dałam się podpuścić 🤦
Ja się tak paskudnie czułam po Bromergonie (ale to na obniżenie prolaktyny), z NAC nie miałam styczności, ale może też podobne skutki uboczne niesie za sobą. -
Kania_czubajka wrote:A no i też zamówiłam te testy owulacyjne horieny, z polecanych z pierwszej strony, zobaczymy jak się spełnia 👍
Trochę w tym wątku było narzekania na horienyMi się w tym cyklu sprawdziły, ładnie wyłapały PIK, a jeszcze mam 3 ciążowe też z Horiena, ale czułość 25, więc nie pójdą na pierwszy rzut.
-
EwelinaNowa 😊 wrote:Może i mi tym razem uda się skoczyć na proga... w poniedziałek będzie moja magiczna granica 7dpo. Marzy mi się chociaż zobaczyć na jakim poziomie u mnie jest.
Dziewczyny upewnijcie mnie w razie czego. Progesteron brany po owulacji nie wychodzi w badaniu??
Zależy od formy. Naturalna forma wychodzi w badaniu, syntetyczna nie. Jaki lek bierzesz? -
nesairah wrote:Ja się tak paskudnie czułam po Bromergonie (ale to na obniżenie prolaktyny), z NAC nie miałam styczności, ale może też podobne skutki uboczne niesie za sobą.
No w sumie tylko to nowego włączyłam ,reszta tak jak bylo. Zobaczymy,może to tylko taki zbieg okoliczności i w ogóle czymś innym te objawy były wywolane. Z -
nesairah wrote:Trochę w tym wątku było narzekania na horieny
Mi się w tym cyklu sprawdziły, ładnie wyłapały PIK, a jeszcze mam 3 ciążowe też z Horiena, ale czułość 25, więc nie pójdą na pierwszy rzut.
-
Jestem po wizycie u lekarza. Co cykl to inne kwiatki 🤦
Mam torbiel, luft, mimo zastrzyku pęcherzyk nie pękł. W lewym jajniki nowy 10mm.
Wstrzymana stymulacja, czekamy aż progesteron w spadnie do później 1, bo inaczej endometrium nie ruszy.
Dostakam antybiotyk na zapalenie Endometrium i na wysokie ANA. Później encorton. Zobaczyny czy coś będzie z tego cyklu. Mówiła że wywoła mi druga owulacje w cyklu. Mówiła że przy in Vito i 3 w cyklu wywołuje 🤔
Do tej pory jak zachodziłam w ciążę to byłam zaraz po antybiotyku.
Posrane się to robi wszystko...
A mówili że po pierwszym dziecku się worek rozwiąże...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2022, 14:25
O ❤️
Z ❤️