Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesienne testowanie czyli... wrzesien, pazdziernik, listopad stara sie o dwie kreseczki
Ja tak jak pisalam juz na kilku watkach zmieniam prace od sierpnia i musialam chwilowo wstrzymac starania. Moze jest ktos jeszcze kto w jesiennych miesiacach bedzie walczyl o bobasa? -
hmm... szczerze mowiac to sie jeszcze na tym nie zastanawialam ale w sumie jakby byli chetni to czemu nie hehe
ja prawdopodobnie na dzien dzisiejszy bede testowac w drugim z tych miesiecy, czyli pazdzieniku ale okaze sie w praniu co z tego wyjdzie
Maczek a Ty na kiedy sie nastawiasz? -
Hmm z moimi fantastycznymi tempkami to ja się mogę zapisać ale na jesien 2016:D
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Pije ale staram się tylko do owu. Mój obiecujący?? Pokaż mi drugi taki z zieloną kropą to uwierze
-
poczekaj, poczekaj ... jak znajde ponownie to Ci powiem u kogo ... widzialam juz calkiem "zwariowane" szczesliwe cykle... poza tym ja sobie patrze nie tylko na te wzloty upadki temperatury ale na wykres jako calosc i zdania nie zmienie ... licze, ze terazniejszy cykl bedzie Waszym szczesliwym
-
To jak się uda to zostaniesz chrzestną mojego dziecka :d
-
A bo do owu się pilnuję potem jakoś zapominam
-
nie wiem niby mam 2 testy ale nie jestem przekonana co do tego testowania
-
nick nieaktualnyHej kochane ja to juz bylam nastawiona na wakacje. No i sie nie udalo i wiem ze sie nie uda. Na wrzesien jestem nastawiona, ale zapewne znowu bedzie porazka...
Jak ny ktoras z Was chciala jednak testowac we wrzesniu to zapraszam na watek z wrzesniowa lista ;/ -
dzieki Paulette ja jednak u siebie obstawiam najszybciej pazdziernik
A Ty Kochana nastaw sie pozytywnie... jak to sie mowi... jak nie Tobie to komu ma sie udac Sciskam i trzymam kciuki
potforzasta nie korci Cie?Paulette lubi tę wiadomość
-
Nie na razie jakoś nawet testy w domu mnie nie ruszają olewator mi się włączył już na całego