Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycoffee wrote:Paulette u nas tez bylo podobnie, starania przez kilka miesiecy potem niespodzianka w tym w ktorym sie niespodziewalismy(bo malo serduszek i nie mieslismy nawet czasu zeby o tym myslec bo goscie i inne sprawy.... a potem strata Aniolka. Kochana nie pamietam u kogo przeczytalam ten opis ale zacytuje... " dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja date swoich narodzin" glowa do gory
-
nick nieaktualnycoffee wrote:ja od jakiegos czasu namietnie pije siemie lniane, kocham je za jego wlasciwosci i smak tez fajny tych zmielonych ziarenek Paulette a Ty od kiedy pijesz?
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:zmielony. jak go kupowałam to nie widziałam w ziarenkach.
u mnie nie ma szans na fasolkę, mino pozytywnych testów owu gin nie widział, żeby owu była, za to są 3 dojrzewające pęcherzyki, ale endo 4 mm. Także jeśli byłby zielony kropek kiedyś tam z tego to naprawdę albo gin do kolejnej zmiany, albo absolutnie wszystko jest możliwePaulette lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja tez bede dopiero na jesien testowac. Wlasnie sie dowiedzialam ze mam duzego polipa endometrialnego.Czekam teraz do okresu(po raz pierwszy mam nadzieje ze nie jestem w ciazy). Jak po okresie dalej ten polip bedzie to musze miec histeroskopie. Takze testowac najwczesniej bede w pazdzierniku. Swoja droga nie potrzebnie bralam clo( poprzednia gin nie widziala polipa). Wczoraj dostalam pregnyl bo pecherzyk mial 29 mm. Mam nadzieje ze sie nie zamieni w torbiel
-
baronowa jesli dobrze pamietam to masz dluzsze cykle? endo male jak na chwile obecna ale zalezy tez jakiej wielkosci pecherzyki... a test owu Kochana swiadczy tylko o tym, ze cialo sie przygotowuje, wiec nigdy nie wiadomo
tapir to obie bedziemy testowac w pazdzierniku polipy z tego co wiem czasem podobnie jak torbiele sie wchlaniaja
paulette ja tez zmielony, kiedys w ziarenkach... jak ma sie zmielony najlepiej przesypac do szklanego sloika i zakrecic dobrze odnosnie tego przechowywaniaPaulette, tapir19 lubią tę wiadomość
-
największy niby 15 mm, ale lekarz nie pokazał mi ekranu więc nie wiem na ile w to wierzyć. Byłam pierwszy raz u niego i jeszcze nie wiem czy go lubię
-
nick nieaktualny