Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jesienne testowanie ;)
Odpowiedz

Jesienne testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • coffee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potforzasta, baronowa sledze Wasze wykresy i juz nie moge sie doczekac :)

Paulette chyba lada moment u Ciebie owulacja? :)

Paulette lubi tę wiadomość

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coffee ja mam długie cykle i u mnie owulacja występuje zazwyczaj po 21 dc. A nie możliwe, żeby od brania przez kilku dni wiesiołka tak szybko mi się cykl skrócił... Więc jeszcze się nie nastawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coffee wrote:
    Paulette u nas tez bylo podobnie, starania przez kilka miesiecy potem niespodzianka w tym w ktorym sie niespodziewalismy(bo malo serduszek i nie mieslismy nawet czasu zeby o tym myslec bo goscie i inne sprawy.... a potem strata Aniolka. Kochana nie pamietam u kogo przeczytalam ten opis ale zacytuje... " dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja date swoich narodzin" :) glowa do gory :)
    piękne słowa ... na pewno tak jest :)

• coffee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jakiegos czasu namietnie pije siemie lniane, kocham je za jego wlasciwosci i smak tez fajny tych zmielonych ziarenek :D Paulette a Ty od kiedy pijesz? :)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coffee wrote:
    ja od jakiegos czasu namietnie pije siemie lniane, kocham je za jego wlasciwosci i smak tez fajny tych zmielonych ziarenek :D Paulette a Ty od kiedy pijesz? :)
    od tego cyklu zaczęłam tylko, że ja je jem (wiem, że źle robię), ale kiedyś piłam i w ogóle mi nie szło.. :/ a jak zjem w jogurcie z innymi "bajerami natury" i popijam później szklanką wody przegotowanej to przynajmniej wiem, że go zjadłam.

• coffee Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pilas taki caly w ziarenkach, czy zmielony? :)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmielony. jak go kupowałam to nie widziałam w ziarenkach. :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    zmielony. jak go kupowałam to nie widziałam w ziarenkach. :)
    lepiej samej mielić tuż przed podaniem, bo podobno w tym zmielonym te dobre składniki wietrzeją - no chyba że to tylko internetowy mit

u mnie nie ma szans na fasolkę, mino pozytywnych testów owu gin nie widział, żeby owu była, za to są 3 dojrzewające pęcherzyki, ale endo 4 mm. Także jeśli byłby zielony kropek kiedyś tam z tego to naprawdę albo gin do kolejnej zmiany, albo absolutnie wszystko jest możliwe :D

Paulette lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja tez bede dopiero na jesien testowac. Wlasnie sie dowiedzialam ze mam duzego polipa endometrialnego.Czekam teraz do okresu(po raz pierwszy mam nadzieje ze nie jestem w ciazy). Jak po okresie dalej ten polip bedzie to musze miec histeroskopie. Takze testowac najwczesniej bede w pazdzierniku. Swoja droga nie potrzebnie bralam clo( poprzednia gin nie widziala polipa). Wczoraj dostalam pregnyl bo pecherzyk mial 29 mm. Mam nadzieje ze sie nie zamieni w torbiel :(

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • coffee Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baronowa jesli dobrze pamietam to masz dluzsze cykle? ;) endo male jak na chwile obecna ale zalezy tez jakiej wielkosci pecherzyki... a test owu Kochana swiadczy tylko o tym, ze cialo sie przygotowuje, wiec nigdy nie wiadomo :)

tapir to obie bedziemy testowac w pazdzierniku :) polipy z tego co wiem czasem podobnie jak torbiele sie wchlaniaja

paulette ja tez zmielony, kiedys w ziarenkach... jak ma sie zmielony najlepiej przesypac do szklanego sloika i zakrecic dobrze odnosnie tego przechowywania ;)

Paulette, tapir19 lubią tę wiadomość

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    największy niby 15 mm, ale lekarz nie pokazał mi ekranu więc nie wiem na ile w to wierzyć. Byłam pierwszy raz u niego i jeszcze nie wiem czy go lubię ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • coffee Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) no to jeszcze endo moze urosnac bo pecherzyk tez powinien byc troszke wiekszy zeby peknac, choc to roznie bywa, zazwyczaj pekaja kolo 20 mm :) jeszcze wszystko przed Toba baronowa :)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane. jak sądzicie mogła mi się owulka przesunąć do przodu z mniej więcej 23 dc na np dziś. Ovu jeszcze nie wyznaczyło, ale moja temperatura i ciało jakoś świruje o.O
    wcześniej mi się wszystko opóźniło.. teraz w drugą stronę szaleje ... :/

• coffee Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wedlug mnie jest duza na to szansa, ze jest/bedzie dzis ale tak naprawde Kochana to ja z wyrokowaniem poczekalambym jeszcze ze dwie temperatury ;) ale na wszelki wypadek dzialaj, dzialaj :D

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • coffee Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja sie nie moge doczeka kiedy wznowimy starania :D

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu wyznaczylo mi owulacje. No jak nic będzie ciąża z tego :P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • coffee Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super... Teraz tylko czekam na test :-) i informacje o dwóch kreseczkach :-) widziałam Twój wykresik bardzo dobrze się zapowiada :-)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz w sobie dużo optymizmu;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • coffee Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) jakos tak mam, ze szczescie innych napawa mnie szczesciem tak jak moje wlasne ;) a poza tym baronowa Twoj wykresik jest naprawde fajny i te wszystkie dane... jak dla mnie szansa na 2 kreseczki przynajmniej 95%

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • coffee Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potforzasta a Ty juz zrobilas test bo widze, ze u Ciebie owu juz dawno za Toba a @ brak... czekam na dobre wiesci :)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ