Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:A ja zaliczyłam dzisiaj II kreski tylko ta testowa poleciała w kulki i pokazała się nie z tej strony co powinna i muszę powtórzyć no cóż ktoś ma pewnie niezły ubaw ze mnie a ja tylko chciałam się upewnić że mogę poćwiczyć i pojeździć na rowerze
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:35
-
Baronowa no nie bardzo trochę się zdziwiłam jak to zobaczyłam
-
potforzasta wrote:Baronowa no nie bardzo trochę się zdziwiłam jak to zobaczyłam
-
Kate powiem Ci tak... Lekarz mi tak powiedział, chociaż ja tez miałam wątpliwości i jak dla mnie to raczej po zabiegu no ale ja nie jestem specjalista Kate a co Twój lekarz powiedział?
Potforzasta czekam na drugi test... ... wiedziałam
Baronowa kolej na Ciebie za chwileczke, za chwil kilka -
Coffee, w szpitalu codziennie na obchodzie był inny lekarz i różnie mi mówili.. że po prostu przyjdzie po zabiegu, może od razu, a może po trzech tygodniach. ale już nie dopytywałam, jak ten okres ma wyglądać po weekendzie idę do mojego gina i mam dla niego całą listę pytań
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Zrobiłam i negatyw ale ja się akurat cieszę z tego bo już dzisiaj zrobiłam 7,36 km na rowerze biorę się za schudnięcie i jeżeli do października spadnę z 10 kg to się zapiszę na listę
-
Ciesze się bo mam motywację żeby schudnąć a jakbym zaszła to nie dałoby się
-
u mnie negatyw, piersi powoli zaczynają boleć, ale nastrój jeszcze dobry, pewnie za dwa dni będzie pms
-
baronowa zrob jeszcze za jakies 3 dni test, bo jak dobrze licze to minelo ok 12 dn od ovu a nie zawsze jeszcze pokazuje po takim czasie po 15 dniach raczej bedzie bardziej wiarygodny trzymam kciuki
potforzasta u mnie troche podobnie bo ja znowu chce ujedrnic bardziej cialo a to wiaze sie tez z wysilkiem fizycznym, a w ciazy jednak mam obawe po tamtym poronieniu -
coffee wrote:baronowa zrob jeszcze za jakies 3 dni test, bo jak dobrze licze to minelo ok 12 dn od ovu a nie zawsze jeszcze pokazuje po takim czasie po 15 dniach raczej bedzie bardziej wiarygodny trzymam kciuki
potforzasta u mnie troche podobnie bo ja znowu chce ujedrnic bardziej cialo a to wiaze sie tez z wysilkiem fizycznym, a w ciazy jednak mam obawe po tamtym poronieniu