Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobilam tescik i - wyszedl poczekam jeszcze do piatku i jak nie bedzie @ a kolejny test nie wyjdzie do pojde do lekarza owu wyznaczyl mi prawdopodobna owulacje na... 3 dni temu hehe... jesli by tak bylo to by byl dla mnie szok bo mi sie jeszcze niegdy tak nie zdarzylo
-
nick nieaktualny
-
Impresja niestety nie wyszedl, coffee wlasnie widzialam wczoraj ze u ciebie jest trampolina moze niech ci lekarz da na wywolanie jak znow nie wyjdzie lub sie zbadaj. Trzymam kciuki.
-
nick nieaktualnycoffee wrote:zrobilam tescik i - wyszedl
Powiem Wam, dziewczyny, że człowiek coś sobie zaplanuje, a los tylko się śmieje... Chciałam odstawić przeciwbólowe, a skończyłam rzygając z bólu. I to by było na tyle. Chciałam zakładać rodzinę, a za chwilę może nie będziemy mieć gdzie mieszkać.
Życzę Wam, żeby los Was zaskoczył, ale w innym stylu. Tak kinder-niespodzianka -
coffee wrote:zrobilam tescik i - wyszedl poczekam jeszcze do piatku i jak nie bedzie @ a kolejny test nie wyjdzie do pojde do lekarza owu wyznaczyl mi prawdopodobna owulacje na... 3 dni temu hehe... jesli by tak bylo to by byl dla mnie szok bo mi sie jeszcze niegdy tak nie zdarzylo
-
impresja nic nie szkodzi, w sumie ten minus w zdaniu malo widoczny Impresja co prawda nie wiem co sie dzieje u Ciebie, z tego co piszesz to pod gorke ale glowa do gory, pamietaj po deszczu zawsze wychodzi slonce wiem bo przeszlismy w naszym zyciu sporo, napotkalismy przerozne przeszkody na naszej drodze i zycie nauczylo mnie jednego dopoki masz nadzieje i wiare w lepsze jutro masz szanse na szczesliwe zycie trzymaj sie cieplo, bedzie dobrze... ja w to wierze
Baronowa masz racje chociaz chialabym, zeby ta @ przyszla w koncu
Werni dziekujewerni lubi tę wiadomość
-
Drogie dziewczyny od jakiegoś czasu nie zaglądałam na forum, troszkę się tu pozmieniało. Chciałam Was zapytać jak to teraz jest z listą osób czekających na testowanie, istnieje czy nie? chciałam się zapisać po raz pierwszy od kilku miesięcy, tęskniłam już za tym, a tu ni ma, nie mogę znaleźć... help! będę wdzięczna za podpowiedźhttps://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
-
Dziękuję Baronowa_83, myślałam, że może gdzieś tu w wątku coś jest....aż dziwne, że nikt nie założył, jeszcze nie dawno to na kilka miesięcy do przodu juz się lista zapełniała no nic, poczekam jeszcze troszkę. Dobranochttps://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
-
nick nieaktualnycoffee wrote:impresja nic nie szkodzi, w sumie ten minus w zdaniu malo widoczny
Coffee, w takim razie dołączam do grona owulacyjnych zawirowań - mam prawdopodobnie owulację już, a ja zawsze działam jak w zegarku. Tempka poszybowała, śluz rozciągliwy, szyjka się otworzyła. A to wszystko jak ledwo okres się skończył, czyli pewnie endometrium do kitu. Liczę, że nam to szczęście przyniesie. Los bywa przewrotny i czasem organizm zaskoczy (zadziała), wtedy kiedy w ogóle nic się na to nie składało
Jesień będzie piękna tego roku...
-
nick nieaktualnyJako doświadczone w tych sprawach, podpowiedzcie mi proszę, co się u mnie dzieje? To nie powinna być owulacją chyba? Najpierw skok, potem spadek do temperatur przed- a nie poowulacyjnych. A inne objawy jak na owulkę po części - śluz, plamienie, cycki większe, ale jednak nie bolą. Świeżak jestem i nie ogarniam tego. W dodatku u nas muszą być koniecznie przerwy w seksie i jednak trzeba precyzyjnie planować pod tym względem