Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Impresja niestety na tel nie wkleje szpilek. A je dostalam w prezencie od mojego
Biore dwa ostatnie tabsy i od nowego cyklu zaczynamy. Co do blizniakow to watpie ale do pecherzykow to jak raz bylam na monitoringu to ginka powiedziala ze mam duzo ich. W pazdzierniku pojde znow na usg. Tylko niestety bedzie bez staran bo moj zostanie w Niemczech. -
Czesc dziewczyny dolaczam sie do Was u mnie juz 33 cs i do konca roku mam zamiar juz byc w ciazy:) w nastepnym cykliu mam zmiar powtorzyc badania bo w tym nie dalo rade przez prace:( tak samo jak bo z M we wrzesniu bd sie mijac najchetniej zwolnilabym sie z pracy bylo by owiele latwiej he a co tam u was u mnie straszna pogoda i w pracy nuda:( byle do 15
werni lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
witaj zonaboba u mnie ostatnio to tylko praca- dom, praca - dom nie moge doczekac sie weekendu no i oczywiscie pazdziernika hehe Dziewczyny a co u Was?
zonaboba na tym watku wszystkie zachodzimy w ciaze do konca roku i nie ma innej opcji -
Dokladnie dzis rozmawialam z moim o urologu. Chce zeby zadz i umowil sie na wizyte ma na to miesiac bo bym chciala wyniki zabrac ze soba.
-
Werni działaj działaj
Ja mam synka z 1 cs. Odstawiłam tabsy po 8 latach.
U mnie owu nie bylo. Nie bylo pęcherzyka który mogł pęknąć. Przy wysokiej prolaktynie mogą być cykle ktrore pięknie wyglądają na dwufazowe a nie sąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 23:22
-
Przy takiej malej ilości to lista chyba nie ma sensu;). Zwłaszcza ze nie piszemy tu caly czas.
Siedzę pod poradnia leczenia nieplodnosci. Mam stresa -
nick nieaktualnyTeż mi się wydaje, że niepotrzebna jest lista. Mało nas, nie piszemy prawie, a na innych wątkach są listy na ten sam termin.
Baronowa_83, trzeba było coś chlapnąć dla rozluźnienia.
Ja w tym cyklu najchętniej zaszyłabym się gdzieś z butelką wina.
Dziewczyny, czy przy problemach z prolaktyną wychodzą przez kilka dni testy owu pozytywne? I czy przy prolaktynie występuje normalnie skok temperatury? Mój cykl już zupełnie chyba ześwirował... Może to prolaktyna szaleje? -
nick nieaktualny
-
U mnie średnio. Poradnia to niewypał bo koleś kończy prace.
Prolaktyna w normie a owu dalej nie ma:/. Takze szukam od nowa.