Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angi90 wrote:RinTinTin, załatwiłaś mi lektury na weekend 😅 kupiłam jeszcze SOS PMS🙊😎
Dziewczyny z NAC to jest tak, że kupujemy co chcemy, pewnie są różne jakościowo,jak z każdymi innymi suplementami. Trzeba znaleźć odpowiedni dla siebie. Widziałam, że koleżanki pisały, że lekarze polecają Miovelię, ale jeden poleca to , drugi tamto. Szukajcie dawki 500 lub 600 mg w odpowiedniej dla siebie cenie. Też nie lubię przepłacać.
Polecam się! 🫡26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Angi90 wrote:eRKow, a jakie cykle miałaś wcześniej? Wygląda jakbyś była przed owulacją (wizyta, temperatura).
Mainlylife, o błagam!🫣 Co Ty mówisz?! Jeżu złoty...ale Ty w ciąży 🙊kopa nie dostaniesz😅 Weź mi nie myśl tak! Idziesz w sobotę i będzie wszystko dobrze!❤️ będzie też!Na pewno ✊ Zobacz jakie masz piękne ciążowe objawy 🤩 Pracę weź olewaj ile możesz, wszystko na spokojnie, a niech sobie gadają 😝
Rozzzzi super wieści!❤️ jaka Ty jesteś napalona🙈🤣 Brawo 👏
RinTinTin, dziękuję ❤️ Sprawdzę ☺️
Choć nie miałam nigdy monitoringu całego cyklu, a owu raczej na podstawie objawów śluzu i temp wyznaczam więc może nie do końca poprawnie. -
Hej dziewczyny, no to zaczynam kolejny cykl bojów. Dziś 3 dzień, byłam na podglądzie. Nie jest za ciekawie. Prawy jajnik spoko, na lewym znów kilka przerośniętych pęcherzyków. Część była ładna. Pani doktor mówiła, że mam tendencję do asynchronii i pewnie znowu w kolejnym cyklu będzie trzeba przystopować i wziąć coś na wchłonięcie. Ciężko powiedzieć czy coś z tego wyjdzie i który pęcherzyk ostatecznie będzie tym owulacyjnym. Na razie działamy. Zestaw leków taki sam Letrozol + NAC. 29 mam drożność już teraz na bank. Dostałam jakieś globulki prewencyjnie przed po tych ostatnich przygodach z infekcją. No chyba, że owulacja mnie wykiwa i przyjedzie za wcześnie. Wtedy znowu lipa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 16:28
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Angi90 wrote:eRKow, a jakie cykle miałaś wcześniej? Wygląda jakbyś była przed owulacją (wizyta, temperatura).
Mainlylife, o błagam!🫣 Co Ty mówisz?! Jeżu złoty...ale Ty w ciąży 🙊kopa nie dostaniesz😅 Weź mi nie myśl tak! Idziesz w sobotę i będzie wszystko dobrze!❤️ będzie też!Na pewno ✊ Zobacz jakie masz piękne ciążowe objawy 🤩 Pracę weź olewaj ile możesz, wszystko na spokojnie, a niech sobie gadają 😝
Rozzzzi super wieści!❤️ jaka Ty jesteś napalona🙈🤣 Brawo 👏
RinTinTin, dziękuję ❤️ Sprawdzę ☺️
Wierzę, ze będzie dobrze ❤️ cały czas mam z tylu głowy słowa gastrologa, który dwa miesiące temu powiedział mi, ze z takimi wynikami nie utrzymam nawet żadnej ciąży. Kurczę lekarze to chyba powinni przechodzić jakiś kurs rozmowy z pacjentem. Jednak zaszłam w ciąże i teraz mam myśleć i się przejmować przez to co mi powiedział?👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
Mainlylife wrote:Wierzę, ze będzie dobrze ❤️ cały czas mam z tylu głowy słowa gastrologa, który dwa miesiące temu powiedział mi, ze z takimi wynikami nie utrzymam nawet żadnej ciąży. Kurczę lekarze to chyba powinni przechodzić jakiś kurs rozmowy z pacjentem. Jednak zaszłam w ciąże i teraz mam myśleć i się przejmować przez to co mi powiedział?
Mainlylife nie przejmuj się tym co gada lekarz, serio powinni regularnie chodzić na jakieś kursy empatii.
Mnie lekarz na monitoringu powiedział, że z takim AMH to tylko invitro, a 2 tygodnie później miałam dwie kreski. Co prawda nie nacieszyłam się tym długo, ale jednak co się zadziało.
Trzymam kciuki za Was ❤️ wszytko będzie dobrze🤞🏻
Mainlylife, Emka06 lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Mainlylife wrote:Wierzę, ze będzie dobrze ❤️ cały czas mam z tylu głowy słowa gastrologa, który dwa miesiące temu powiedział mi, ze z takimi wynikami nie utrzymam nawet żadnej ciąży. Kurczę lekarze to chyba powinni przechodzić jakiś kurs rozmowy z pacjentem. Jednak zaszłam w ciąże i teraz mam myśleć i się przejmować przez to co mi powiedział?
Absolutnie! Masz się nie przejmować! Masz być spokojna! Wszystko będzie dobrze! Przecież zrobisz, co w Twojej mocy, żeby tak było.Mainlylife lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:A to jest sens robić razem z progiem 7dpo?
Pytam bo jestem zielona w tych wszystkich badaniach
Od razu dopiszę, żeby walczyć z przewagą estrogenową, trzeba wesprzeć organizm w ich usuwaniu tu wszelkie suple wspierające wątrobę i ograniczenie jak się da ksenoestrogenów, które są w plastiku czyli wszędzie niestety. Taka podstawa to wybierać podpaski i tampony z dobrym składem niechlorowane, unikać paragonów, nie podgrzewać jedzenia w mikrofali w plastiku, nie gotować kasz, ryżu w woreczkach plastikowych. I wszelkie inne eko rozwiązania tam gdzie można bez plastiku mile widzianeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 17:07
RinTinTin, Selina, Aśka lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny jeśli chodzi o suple z NAC, to nie muszą być te ginekologiczne, bo te są dość drogie (a cena spowodowana jest tym, że jest nazwany odpowiednio i reklamuje się jako suple wspomagające płodność). Dobry NAC ma np firma Now foods, gdzie jest dużo kapsułek w dobrej cenie i można sobie dawkować po 2 czy 3 kapsułki (po 600mg) albo Aliness Te firmy mają ogólnie dobrej jakości suple, dobrze przebadane więc mamy pewność że w środku jest to co napisane na opakowaniu - nie z każdą firmą tak jest.
Oprócz tego Ostrovit też jest dobrą firma, mam od nich inozytol w proszku i też fajnie to sobie dawkować miarką. Mi np otoczki kapsułek trochę szkodzą na jelita, więc jeśli mogę, to wybieram suple w proszku -
nick nieaktualnyRozmawialyscie ostatnio tutaj czy mówicie w pracy o Waszych staraniach. Jak miałam swoją działalność jakiś czas temu jeszcze, to dziewczyny wiedziały, ale w sumie trochę żałowałam że wiedzą, bo one dzieci miały i trochę czułam hmm politowanie z ich strony jak się długo nie udawało. To nie było wspierające. Teraz w pracy nie wiedzą, ale jestem tam do końca maja i od czerwca miałam wznawiać działaność i pracować na B2b a tu się okazało, że jednak od lipca 😬 jestem trochę w kropce, ale co zrobić... ZUS sobie muszę sama opłacić w czerwcu, żeby mieć aktywne ubezpieczenie.
Trochę się obawiam jak ten czas przetrwamy, ale nie mam już na to wpływu 😏🙈 -
Dziewczyny muszę, bo się uduszę… Będzie żalpost.
Pewnie pamiętacie tą moją przykrą sytuacje z lubym na poprzednim wątku.. No to pogadaliśmy, sprawa się wyciszyła i było ok.. pod koniec kwietnia/początek maja znów złapałam go na wiadomościach z byłą. Powiedział, że to czysto służbowe wiadomości. Na początku uwierzyłam, ale coś mi nie pasowało. Po majówce zrobił się inny dziwnie miły jak nigdy. Zapytałam co z tym jego przemyśleniem czy chce czy nie chce ze mną być. Zapewnił mnie, że oczywiście, że chce. Zapytałam co wpłynęło na jego decyzje to powiedział, że jest to nieistotne. Dociekałam.. okazało się, że miał kontakt z tą swoją byłą i ona nawet zapropnowała mu wspólna majówkę jak mnie zostawi.. Potem powiedział, że to nie tak i, że oni kompletnie urwali ze sobą kontakt, bo za dużo slow między nimi padło i czas minął. Nie wiem jaki czas, ale zrozumiałam to tak, ze ona dała mu czas na zostawienie mnie, a on tego nie zrobił. Niby ok - wybrał mnie. Ale cholera czuje się tak strasznie oszukana… ze on po roku czasu mówi mi, że z nią skończył.. Wyjaśniliśmy to sobie i chcemy iść dalej do przodu.. Tylko, że mi jest jakoś tak ciężko, nie potrafię przestać o tym myśleć. Złoszczę się o wszystko, ostatnio zauważyłam nawet, że mam jakieś takie dziwne blokady.. I częściej brak ochoty na ❤️. Kocham go, ale chyba przez to wszystko co się wydarzyło na przestrzeni całego czasu sprawiło, że się od siebie odsunęliśmy i czasem wydaje mi się, ze przeszkadza nam swoje towarzystwo.. w sensie wszystko jedno czy jesteśmy obok czy nie.. jego zachowanie sprawiło, że ja zaczęłam czuć mniej.. Kompletnie nie wiem co robić.. Tutaj wiecie super pięknie przed wszystkimi, wspólne plany i to WIELKIE plany, a ja się ostatnio czuje taka przytłoczona i stłamszona… 🫠 -
Dzień dobry wszystkim😊
Ja miałam dziś problem z aplikacją i dopiero udało mi się wejść.
Na wstępie chciałam podziękować za wczorajsze,ciepłe słowa po wczorajszej wizycie❤️bardzo dużo mi dały , a jeszcze mężu mowi,że w tym roku trzeba w końcu odwiedzić Tajlandię ,wiec może tak ma być 😊
Polipy są - nie ma co kombinować i trzeba je usunąć.
Chyba najbardziej przeraża mnie fakt ,że planują mnie trzymać 3 dni do takiego drobnego zabiegu i gdzieś pełna optymizmu nastawiłam się umawiając na zabieg,a moze uda mi sie zajść w ciąże,a polip sie wchłonie 😂 typowo babskie i staraczki myślenie
Odebrałam wyniki TSH, fts3 , ft4 i prolaktyny i tak książkowych wyników nie miałam wcześniej. Na jesieni,gdy pojawiła się myśl o kolejnej ciąży badałam rownież i były równie dobre,a kiedyś bez eutyroxu,jodu i juz nie pamietam czego jeszcze o takich wynikach mogłam pomarzyć. Ciekawe czy to wynik przyjmowania Sharavari.
Miłego dnia dla Was
Swoją droga ja wcześniej cały czas korzystałam z aplikacji Flo i choć jest uboższa to jakoś wydawała mi się bardziej przystępna i nie wydłużała mi tak cykl.
A wy korzystacie z innych aplikacji?
👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku
-
san95 wrote:Dziewczyny muszę, bo się uduszę… Będzie żalpost.
Pewnie pamiętacie tą moją przykrą sytuacje z lubym na poprzednim wątku.. No to pogadaliśmy, sprawa się wyciszyła i było ok.. pod koniec kwietnia/początek maja znów złapałam go na wiadomościach z byłą. Powiedział, że to czysto służbowe wiadomości. Na początku uwierzyłam, ale coś mi nie pasowało. Po majówce zrobił się inny dziwnie miły jak nigdy. Zapytałam co z tym jego przemyśleniem czy chce czy nie chce ze mną być. Zapewnił mnie, że oczywiście, że chce. Zapytałam co wpłynęło na jego decyzje to powiedział, że jest to nieistotne. Dociekałam.. okazało się, że miał kontakt z tą swoją byłą i ona nawet zapropnowała mu wspólna majówkę jak mnie zostawi.. Potem powiedział, że to nie tak i, że oni kompletnie urwali ze sobą kontakt, bo za dużo slow między nimi padło i czas minął. Nie wiem jaki czas, ale zrozumiałam to tak, ze ona dała mu czas na zostawienie mnie, a on tego nie zrobił. Niby ok - wybrał mnie. Ale cholera czuje się tak strasznie oszukana… ze on po roku czasu mówi mi, że z nią skończył.. Wyjaśniliśmy to sobie i chcemy iść dalej do przodu.. Tylko, że mi jest jakoś tak ciężko, nie potrafię przestać o tym myśleć. Złoszczę się o wszystko, ostatnio zauważyłam nawet, że mam jakieś takie dziwne blokady.. I częściej brak ochoty na ❤️. Kocham go, ale chyba przez to wszystko co się wydarzyło na przestrzeni całego czasu sprawiło, że się od siebie odsunęliśmy i czasem wydaje mi się, ze przeszkadza nam swoje towarzystwo.. w sensie wszystko jedno czy jesteśmy obok czy nie.. jego zachowanie sprawiło, że ja zaczęłam czuć mniej.. Kompletnie nie wiem co robić.. Tutaj wiecie super pięknie przed wszystkimi, wspólne plany i to WIELKIE plany, a ja się ostatnio czuje taka przytłoczona i stłamszona… 🫠
Kurczę nie chce być jakaś niemiła i nie chce bys zle to odebrała ale czy teraz jest ten czas? Czas na dziecko? Dziecko powinno być z miłości, a tu jednak on pisał z inną jeszcze w dodatku z byłą i to wyglada jakby chciał sprawdzić, która opcja będzie dla niego lepsza i wybrał Ciebie. Wiadomo są wzloty i upadki w związku ale jeśli ktoś już z kimś pisze to myśle, ze szuka innej lepszej opcji. Myślę, że jesteś kimś więcej niż lepszą opcja do wyboru. Pamiętam twój wpis na którymś z wątków jak mówiłaś o PCOS i, ze facet musi się w takim razie poważnie zastanowić.(jeśli dobrze pamietam). Była okazała się nie wystarczająco dobra dlatego został z tobą. Sorry ale czemu on ma wybierać. To coś w stylu „słuchaj ta moja była jednak nie jest dla mnie więc wybieram Ciebie i jednak chce zostać z tobą” pffff.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 18:36
Emka06, Bambi92, Lipcowa, Bluesky, Paucia, Mart768, Aśka lubią tę wiadomość
👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
Pewnie pamiętacie tą moją przykrą sytuacje z lubym na poprzednim wątku.. No to pogadaliśmy, sprawa się wyciszyła i było ok.. pod koniec kwietnia/początek maja znów złapałam go na wiadomościach z byłą. Powiedział, że to czysto służbowe wiadomości. Na początku uwierzyłam, ale coś mi nie pasowało. Po majówce zrobił się inny dziwnie miły jak nigdy. Zapytałam co z tym jego przemyśleniem czy chce czy nie chce ze mną być. Zapewnił mnie, że oczywiście, że chce. Zapytałam co wpłynęło na jego decyzje to powiedział, że jest to nieistotne. Dociekałam.. okazało się, że miał kontakt z tą swoją byłą i ona nawet zapropnowała mu wspólna majówkę jak mnie zostawi.. Potem powiedział, że to nie tak i, że oni kompletnie urwali ze sobą kontakt, bo za dużo slow między nimi padło i czas minął. Nie wiem jaki czas, ale zrozumiałam to tak, ze ona dała mu czas na zostawienie mnie, a on tego nie zrobił. Niby ok - wybrał mnie. Ale cholera czuje się tak strasznie oszukana… ze on po roku czasu mówi mi, że z nią skończył.. Wyjaśniliśmy to sobie i chcemy iść dalej do przodu.. Tylko, że mi jest jakoś tak ciężko, nie potrafię przestać o tym myśleć. Złoszczę się o wszystko, ostatnio zauważyłam nawet, że mam jakieś takie dziwne blokady.. I częściej brak ochoty na ❤️. Kocham go, ale chyba przez to wszystko co się wydarzyło na przestrzeni całego czasu sprawiło, że się od siebie odsunęliśmy i czasem wydaje mi się, ze przeszkadza nam swoje towarzystwo.. w sensie wszystko jedno czy jesteśmy obok czy nie.. jego zachowanie sprawiło, że ja zaczęłam czuć mniej.. Kompletnie nie wiem co robić.. Tutaj wiecie super pięknie przed wszystkimi, wspólne plany i to WIELKIE plany, a ja się ostatnio czuje taka przytłoczona i stłamszona… 🫠
Kurcze, San, czy Ty na pewno chcesz mieć z nim dziecko? 😔 Przecież to taka poważna decyzja, będziesz już z nim związana zawsze. A z tego co widzę to chłop funduje Ci srogą huśtawkę...Mart768 lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Możesz się obrazić ale muszę to napisać bo sama byłam "tą drugą" kiedyś i wiem, że musiałam dostać niezłego kopa od moich przyjaciółek które mi powiedziały że jestem głupia i ślepa. Bolało. Ale zrozumiałam o co chodzi. Przepraszam, że to powiem ale w zakresie tego że nadal z nim jesteś - jesteś głupia i ślepa. Żalisz się nie pierwszy raz na swój związek, każda Ci napisała żebyś go zostawiła bo zasługujesz na kogoś innego i lepszego. A Ty brniesz w to dalej i chcesz stworzyć ten plasterek w postaci dziecka z nim. Obudź się bo jak zostaniesz z dzieckiem sama a on pójdzie w tango to będzie za późno. No nie mogę tego czytać ! Miej szacunek do samej siebie, bo póki co nie masz go Ty a on ani ciut ciut. Ściągnij klapki z oczu i zobacz co on sobie z Tobą robi. Człowiek który kocha i Cię szanuje nie robi tak. Trzeba powiedzieć wprost... On Cię nie kocha a na pewno nie tak jak powinien ... Co każda z dziewczyn ma Ci tu powiedzieć ? Że będzie dobrze ? Nie, nie będzie. Przy pierwszej lepszej okazji pójdzie albo do byłej albo do innej .. ten typ tak ma..
3...2...1... Hejt start.Niesia90, Niesia90, Niaha, agentka93, Nat96, Bialeekk, Hope..., moonflower, rozalaa, Bluesky, Paucia, Mart768, Dara, Aśka lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Hej dziewczyny 😊 cały czas Was czytam i bardzo się cieszę z tymi z Was które mają upragnione ⏸️ i za każdym razem przykro mi gdy czytam smutne wieści od Was 😞 nie udzielam zbytnio bo jakoś jestem przybita ostatnim cyklem bezowulacyjnym i jakoś czuje że ten też taki będzie 😞 robiłam badania w 3dc, lekarz widział i powiedział, że w porządku ale jakoś niepokoi mnie, że większość jest na granicach norm...
Powiedzcie proszę co sądzicie?
20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
Termin: 29.07.2024 -
Przepraszam za szczerość, ale nie wyobrażam sobie tworzyć związku partnerskiego z mężczyzną, który nie jest mnie pewien. Nie zaufała bym mu. O tworzeniu rodziny nie wspomnę. Facet, planujący stworzenie rodziny, nie ogląda się za byłą!
Pamiętajmy kochane, żeby w tym wszystkim mieć szacunek do samej siebie. Nie bójmy się podążać za sobą, bo będziemy sobie na starość wypominały brak odwagi, uległość.
Moją najlepszą decyzją w życiu, było zakończenie 4 letniego związku. Czułam się w tym związku stabilnie, ale byłam też nieszczęśliwa. Nie chcialam zerwać, bo bałam się samotności. Aktualnie, z moim mężem czuję się kochana i co do tego nie mam żadnych wątpliwości.
san95, czy chciałabyś, żeby Twoja córka miała właśnie takiego męża jak Twój obecny facet?
Emka06, Bluesky, Mart768, Aśka lubią tę wiadomość
-
Milcia2397 wrote:Hej dziewczyny 😊 cały czas Was czytam i bardzo się cieszę z tymi z Was które mają upragnione ⏸️ i za każdym razem przykro mi gdy czytam smutne wieści od Was 😞 nie udzielam zbytnio bo jakoś jestem przybita ostatnim cyklem bezowulacyjnym i jakoś czuje że ten też taki będzie 😞 robiłam badania w 3dc, lekarz widział i powiedział, że w porządku ale jakoś niepokoi mnie, że większość jest na granicach norm...
Powiedzcie proszę co sądzicie?
Stosunek lh do FSH wynosi u Ciebie 1.37. Najlepiej, jak jest blisko 1, ale u Ciebie bie ma tragedii, dlatego pewnie lekarz powiedział, że jest OK.
Moim zdaniem, to prolaktyna jest lekko do zbicia.
Byłaś u lekarza zajmującego się niepłodnością/staraniami? Czy u zwykłego gina? -
Selina wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o suple z NAC, to nie muszą być te ginekologiczne, bo te są dość drogie (a cena spowodowana jest tym, że jest nazwany odpowiednio i reklamuje się jako suple wspomagające płodność). Dobry NAC ma np firma Now foods, gdzie jest dużo kapsułek w dobrej cenie i można sobie dawkować po 2 czy 3 kapsułki (po 600mg) albo Aliness Te firmy mają ogólnie dobrej jakości suple, dobrze przebadane więc mamy pewność że w środku jest to co napisane na opakowaniu - nie z każdą firmą tak jest.
Oprócz tego Ostrovit też jest dobrą firma, mam od nich inozytol w proszku i też fajnie to sobie dawkować miarką. Mi np otoczki kapsułek trochę szkodzą na jelita, więc jeśli mogę, to wybieram suple w proszku
Ciekawe info sprzedałas. Ja brałam i polecalam Miovelia NAC, bo tak sugerowała mi lekarka. I co najważniejsze, dzięki temu NAC zobaczyłam dwie kreski (nie na długo, ale to zawsze coś do przodu).
Zapiszę Twoją polecajkę i może w kolejnym cyklach wypróbuję (o ile się teraz nie uda 🫣). -
Dziewczyny dzięki za trzeźwe spojrzenie odnośnie planów zawodowych - macie racje, nie ma sensu rezygnować z awansu 😊 ciąża może przyjść niespodziewanie, a jak nie ciąża to może spotkać mnie multum różnych innych spraw, więc nie ma co martwić się na zapas. 😊
Beezi cieszę się, że z Wami wszystko super 🥰 łapię wiruski 😁🍀😁🍀
Ewelina będziecie chcieli poznać płeć? 😊 Mam przeczucie, że to będzie dziewczynka! 😁
Niemampomyslunanick bawicie się dobrze 😁 poratuj Nas jakimiś fotami chociaż 🤭😁
Mimionka zgadzam się z teorią Emki. 😊 Mnie na początku też faszerowali dupkiem w ciemno, a później z proga 7 dpo wychodziły bezowulacyjne cykle. Zmieniłam na Ovarin i wyniki są w końcu normalne 😊
Ewiwi, Niaha działajcie 😈 🍀🤞🏻
Bialeekk nie ma to tamto jeszcze jest dużo za wcześnie 😊 kciuki za sobotę 🍀🤞🏻Niaha, Emka06, rozalaa, Niemampomyslunanick, Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość