Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi92, niech to będzie Twoja ostatnia 🐒 w tym roku. Szczęśliwego cyklu 🍀
Bambi92 lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
10 stron do nadrobienia, poszalałyście dzisiaj 🥹
Zabieram się za lekturę
Mój dzień był bardzo intensywny, przedłużyłam sobie majówkę, ale bez ambitnych pomysłów i wyjazdów. Bardziej, odpoczynek od stresującej pracy 😅
Dzisiaj, mam nadzieję, jest pierwszy dzień ciąży 🍀, przeanalizowałam mój cykl lutowy z CB i wdrożę dokładnie to samo co wtedy czyli NAC, metfotmina (regularnie😅), wit D, B12, kw. Foliowy + dodam ćwiczenia z zuzdmi 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2023, 01:21
Angi90 , justme lubią tę wiadomość
-
Landrii wrote:Dziewczyny powiedzcie ze tez to widzicie 😶
https://naforum.zapodaj.net/c918489080e5.jpg.html
Aleksandra_joanna_p wrote:A ja dziewczyny wyłapałam biochem 😔 dzisiaj beta 4.82 😔
Podobno w kolejnym cyklu po cb są duże szanse na ciążę, trzymam kciuki, aby potwierdziło się to u Ciebie 🤞
M94 wrote:Mam wyniki!
HCG 303,8 - przyrost 229% 🥳🤩
Wizyta z usg 16 maja 🥹🍀
Piękny przyrost 🤩
Miczka wrote:Jak to nie jest znak to ja jestem Święta.. przed chwilą przeszedł mi przez jezdnię bocian ale to tak, że musiałam wyhamować do zera i odleciał dopiero jak zszedł na pobocze. Te bociany to musi być proroczy znak!!! 👀😁
Oby tak było, wczoraj też spotkałam bociana który przechodził przez ulicę 🤣 było to w miejscu zabudowanym, więc na spokojnie zdążyliśmy zwolnić, śmieszny widok, bo właściwie nie tyle przechodził co przebiegał 🤣Miczka, M94 lubią tę wiadomość
-
Aleksandra_joanna_p wrote:A ja mam pytanie dla tych co miały biochema z kolei 😊 jak długo czekałyście na okres? 😊
U mnie miesiączka przyszła po około 3 dniach od bety ujemnej. -
mala_osska wrote:Ja dziewczyny do Was z takim pytaniem. Jeśli w danym cyklu nie urośnie żaden pęcherzyk to czy poziom lh wtedy wzrasta w fazie owulacyjnej ?
Niestety tak, przykład z października: na testach owulacyjnych wyszedł mi piękny pik. Miałam wtedy monitoring i też dodatkowo badałam temperaturę, stąd wiem, że owulacji na pewno nie było. Wykres temperatury był totalnie płaski. Aktualnie temperaturze wierzę bardziej niż testom owul., A same testy traktuję jako dodatek.balbina28, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🥰 mój dzień zaczął się bardzo szybko.. W ogóle nie mogłam spać przez sama mysl o wynikach.. 🙈 i już je mam, czekam jeszcze na testosteron, ale wynik będzie za tydzień 🙄
Nie wiem sama co sądzę o tych wynikach. Poczekam na wizytę u gin i niech sam to zobaczy i oceni 🙈
Miłego dnia 🥰Angi90 lubi tę wiadomość
-
Smacznej kawusi dziewczyny!☕️
san95, bialy_wilczek, Karpan45, Putka2022, balbina28, Angi90 , Paucia, justme, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Ja dzisiaj testowałam i biało (+/- 12dpo, ale proszę nie piszcie, że jest jeszcze szansa). Skłamałabym gdybym powiedziała, że nie miałam oczekiwań do cyklu z HSG, ale przyjęłam to z godnością. Wczoraj mieliśmy przed snem długą rozmowę z mężem, bardzo oczyszczającą nasze głowy. Oboje czujemy, że to już niedługo i tego się trzymam🤞🏻
Lipcowa, M94, Kasia111 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Hejka dziewczyny. Czytając o bocianich to ja także widzę ich teraz więcej i częściej ale na zasadzie właśnie takiej, że albo chodzi przy drodze albo leci tuż nad samochodem, a jeden to ma gniazdo koło naszego domu 😄😄😄 oby to był znak dla nas wszystkich….
Miczka, Niaha lubią tę wiadomość
starania od 2020r.
01.2023 r.-08.2023 r. Artemida
🔸7x cs letrozolem - starania naturalne ❌
11.2023 r. Kriobank - decyzja o ivf I procedura
🔸 17.02.2024 r. FET 1.1.1 cb ❌
🔸 26.03.2024 r. FET 1.2.2❌
🔸16.04.2024 r. histeroskopia - podcięcie dna macicy
🔸 18.06.2024 r. FET 3.1.2 ❌
07.2024 r. Kriobank II procedura
❄️❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
🔸 13.08.2024r. usunięcie jajowodów (wodniaki), histeroskopia i biopsja endometrium
🔸 28.10.2024r. FET 4.1.1 🙏🏻
5 dpt ⏸️
7 dpt BHCG 66,60 mlu/ml
9 dpt BHCG 176 mlu/ml
11 dpt BHCG 381 mlu/ml
13 dpt BHCG 961,60 mlu/ml
15 dpt BHCG 1834 mlu/ml
17 dpt GS 7 mm z YS i krwiak 14x7 mm😬
18 dpt BHCG 4443 mlu/ml
24 dpt BHCG 22486,00 mlu/ml
28 dpt BHCG 45464.00 mlu/ml mamy 🩷 121/min i brak krwiaka 👏 CRL 0,76 cm -
Amunicja dziękuję 🥰
San95 wyniki wyglądają całkiem spoko na pierwszy rzut oka!
Emka tulę za biel 🤗na pewno wkrótce zaskoczy✌️maj będzie dla nas pracowity❤️ 😉
Niaha grunt to mieć plan ✌️ NAC bierzesz przez cały cykl? Ja właśnie nad tym się zastanawiam.Emka06, san95, Niaha lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Bambi92 wrote:Emka tulę za biel 🤗na pewno wkrótce zaskoczy✌️maj będzie dla nas pracowity❤️ 😉
Niaha grunt to mieć plan ✌️ NAC bierzesz przez cały cykl? Ja właśnie nad tym się zastanawiam.
Podpinam się pod pytanie, bo też chyba wdrożę NAC w kolejnym cyklu.Paucia lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Bambi92 wrote:Amunicja dziękuję 🥰
San95 wyniki wyglądają całkiem spoko na pierwszy rzut oka!
Emka tulę za biel 🤗na pewno wkrótce zaskoczy✌️maj będzie dla nas pracowity❤️ 😉
Niaha grunt to mieć plan ✌️ NAC bierzesz przez cały cykl? Ja właśnie nad tym się zastanawiam.
Właśnie mnie ten estradiol zastanawia czy trochę nie za niski.. Ale pierwszy raz robiłam badania hormonów w 3dc wiec nie do końca się znam na interpretacji wyników..
-
Hej dziewczynki ❤ może któreś z Was kojarzą mnie z wątku marcowego czy kwietniowego, w poprzednią sobotę udało mi się zobaczyć dwie kreski, niestety okazał się to biochem.. Chciałabym tu do Was dołączyć, jeśli jest taka możliwość. Jest mi tym bardziej ciężko, że poroniłam w listopadzie i kiedy zaczęliśmy się teraz znowu starać to biochem.. Lekarz po listopadowym poronieniu powiedział mi, że "zdarza się" i mimo, że chciałam zrobić badania to odradził.. Teraz jeszcze się z nim nie konsultowałam, ale jeśli możecie to doradźcie jakie badania zrobiłyście lub zrobiłybyscie w takim wypadku.. Bardzo boję się kolejnej straty.
A tak poza tym miłego dnia Wam życzę, za wszystkie trzymam mocno kciuki 😘❤Wojowniczka 💪🏻, Wioleta91 lubią tę wiadomość
01.12 👫
06.22 💒
11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔
03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
04.23 cb 💔
06.23 ⏸💙
👩30 👨32 -
Bambi92 wrote:Dzella, M94 gratulacje 🥳
Dziewczyny podczytuje Was, ale zanim wezmę się do skomemtowania to już kolejne strony 🙈
Ja melduję 🐒 przyszła w 30dc. Oczywiście od trzech dni chodziłam po ścianach, że może teraz się udało, ale nie miałam ze sobą testu i nie chciałam jakoś kupować w aptece we Włoszech. Co ja się umeczylam psychicznie - dramat. W następnych cyklach testuje 11 dpo i kropka!
Tule za małpe! rozumiem Cie, ja bym już sobie wkrecila kropke i potem ciezko byloby mi wmowic ze jest inaczej 😜 ja testuje jak najwczesniej zawsze, wtedy sobie buforuje negatywne info i tak mi jest lepiej. I tym samym dzisiaj 9dpo ⚪️
Bambi92 lubi tę wiadomość
😺31 lat
🍀starania od 12/2022
⚡️endometrioza, cechy adenomiozy
03.2023 💔 cb
07.2023 💔 cp
15.07.24 -> histero -
Dziewczyny, czy która z Was miała torbiel krwiotoczna?
Mocno Wam dokuczała? Ile miała mm?
Ja mam niby małą, tak koło 18mm miała 5 dni temu. Ale ciągle ja czuję, odczuwam ból. Nie wiem kiedy ona zniknie. Wielokrotnie miałam torbiele ale luft i tych w ogóle nie czułam. Byłam u dwóch lekarzy na usg i obaj ze to mała torbiel i czekać do następnego okresu. Ale mi ona spać nie daje, przy chodzeniu łapie. -
Angi90 wrote:Mala_osska, mam nadzieję, że złapiesz ten Pik ✊☺️ kochana, a Ty nie byłaś na tym monitoringu 2-go?
Justme, robisz testy raz dziennie czy częściej? Jak po zabiegu? Już wszystko dobrze? 🍀
Wioleta91, cześć kochana ☺️ Niech 🌈 kropeczek trafi do Ciebie szybko 🙏✨ czy zapisać Cię na termin?
Dobranoc Dziewczyny, piję meliskę na sen i nam nadzieję na spokojną noc, czego i Wam życzę ❤️
Zrezygnowałam z wizyty dzień wcześniej. W ogóle nie miałam objawów jak na owu. Stwierdziłam, że szkoda kasy jak i tak nic nie zobaczę.
A teraz małe zdziwienie. Od wczoraj owulaki ciemnieją, jajnik boli, brzuch boli. Dzisiaj śluz płodny - normalnie cud 😃😃
Ciekawe czy to zasługa, że od tego cyklu biorę NAC i piję zioła, czy po prostu stymulacje ruszyły coś w moim organizmie.balbina28, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:U mnie miesiączka przyszła po około 3 dniach od bety ujemnej.
Aleksandra u mnie podobnie, 4 dni od wykrycia bety z tendencja spakowa.😺31 lat
🍀starania od 12/2022
⚡️endometrioza, cechy adenomiozy
03.2023 💔 cb
07.2023 💔 cp
15.07.24 -> histero -
Niaha wrote:Niestety tak, przykład z października: na testach owulacyjnych wyszedł mi piękny pik. Miałam wtedy monitoring i też dodatkowo badałam temperaturę, stąd wiem, że owulacji na pewno nie było. Wykres temperatury był totalnie płaski. Aktualnie temperaturze wierzę bardziej niż testom owul., A same testy traktuję jako dodatek.
Ok to schodzę na ziemię 😁
A miałaś w tym czasie jakieś objawy jak na owu ?
Zbadam jeszcze proga 7 dni po piku.