Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Alegzi..zapraszamy
może troszkę ożywi się nam wątek
Widzę że mamy podobny czas starań...
Welonka jak u Ciebie ?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Słyszałam
Mama nam robiła tą wróżbę na Andrzejki jak miałyśmy z siostra naście lat01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
W tamtym roku ją sobie robiliśmy. I co najlepsze, w tym roku tez kiedys sobie wrozylismy (tak dla zabawy) i wyszlo nam to samo co i w tamtym. Moja mama mowila mi, ze kiedys tez sobie z kolezankami wrozyly i stalo sie tak jak jej we wrozbie wyszlo :p w tamtym roku tez mamie wrozylam zeby zobaczyc co jej wyjdzie i znow sie sprawdzilo
-
alegzi wrote:Chyba w tym roku też coś powróżę. Może w końcu zobaczę II kreski i szczęśliwe zakończenie ciąży
Ja to traktuje jako zabawę,ale jednak sprawdza się w rzeczywistosci,wiec tez troche pokladam w tym nadzieje (glupie - ale staraczki,to desperatki, hahah).
Powróż sobie dziś. Jestem ciekawa, co Ci wyjdzie.
My wychodzi czwórka dzieci, 2xchlopiec, 2xdziewczynka :d
Szkoda, ze nie da sie powrozyc kiedy sie pojawi ten bobas!
Moja znajoma jak byla na poczatku ciazy i jej wrozylysmy,to wyszedl jej chlopiec i bach - bedzie miala synka. -
Witam nowe dziewczyny:)
Sylwia na jakim etapie jesteś?
U mnie nom stop wychodzi cos nie tak jak nie plemienia krwiomocz pozniej okazuje się ze man zbyt gęstą krew to teraz w moczu krwiomocz prawie ustąpił to wzrosło białko,bakterie i liczne kryształy szczawiany wapnia (taka mialam kamice nerkowa ) -
welonka wrote:Witam nowe dziewczyny:)
U mnie nom stop wychodzi cos nie tak jak nie plemienia krwiomocz pozniej okazuje się ze man zbyt gęstą krew to teraz w moczu krwiomocz prawie ustąpił to wzrosło białko,bakterie i liczne kryształy szczawiany wapnia (taka mialam kamice nerkowa )
Oj Welonka kochana ale się wozi po Tobie
mam nadzieję że z fasolką wszystko ok i sobie zdrowo rośnie !
Ja jestem na etapie czekania na okres tak właściwie, dziś 20 dc plamień jeszcze nie ma to pocieszające..a po okresie..no cóż spróbuję jeszcze z tą zwiększoną dawką letrozolu i zobaczymy
Dziewczyny co do wróżb nie pamiętam już zupełnie co w niej wychodziło..to było lata temu01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
welonka wrote:Witam nowe dziewczyny:)
U mnie nom stop wychodzi cos nie tak jak nie plemienia krwiomocz pozniej okazuje się ze man zbyt gęstą krew to teraz w moczu krwiomocz prawie ustąpił to wzrosło białko,bakterie i liczne kryształy szczawiany wapnia (taka mialam kamice nerkowa )#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny, czytam wpisy od dawna a dziś w końcu zdecydowałam się odezwać i Ja. Jestem po poronieniu w 12 tyg i łyżeczkowaniu. Najgorszy czas już minął. Modlę się codziennie o maleństwo. Teraz starania o kolejny cud. Owulacja była 27.10 okres powinnam dostać 11.11. 2 dni po owu miałam straszne zawroty głowy(już minęły) został bol brzucha z prawej strony. Nie chce sobie wmawiać i nie moge się doczekać 11. Prosze powiedzcie jakie były Wasze te pierwsze wczesne objawy ciąży.
Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia aby sie każdej udało mieć chociaż Jedną upragnioną Dzidzię! Zasługujemy na to.07/2017 (12 t) - Aniołek [*]