Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniunia wrote:Cześć dziewczyny, czytam wpisy od dawna a dziś w końcu zdecydowałam się odezwać i Ja. Jestem po poronieniu w 12 tyg i łyżeczkowaniu. Najgorszy czas już minął. Modlę się codziennie o maleństwo. Teraz starania o kolejny cud. Owulacja była 27.10 okres powinnam dostać 11.11. 2 dni po owu miałam straszne zawroty głowy(już minęły) został bol brzucha z prawej strony. Nie chce sobie wmawiać i nie moge się doczekać 11. Prosze powiedzcie jakie były Wasze te pierwsze wczesne objawy ciąży.
Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia aby sie każdej udało mieć chociaż Jedną upragnioną Dzidzię! Zasługujemy na to.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, czy miałyście może podobną sytuację?
Od kiedy pamiętam przed @ bolały mnie niemiłosiernie piersi, nie mogłam ich czasem nawet dotknąć. Od 2 cykli jakbym nie miała piersi. Brak bólu.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Dziewczyny, czy miałyście może podobną sytuację?
Od kiedy pamiętam przed @ bolały mnie niemiłosiernie piersi, nie mogłam ich czasem nawet dotknąć. Od 2 cykli jakbym nie miała piersi. Brak bólu.alegzi lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Aniunia wrote:Poronienie samoistne...
7.11 jestem umówiona do gin na wizyte ciekawa jestem czy tak wcześnie jest w stanie wykryć ciąże?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola ja zaczęłam brac juz acard bo musiałam ,caly czas rozważam genetyczne na te badanie nie wpływa acard ,nie znalazłam nigdzie informacji czy można robic badania asp przy braniu acardu. Chce skonsultować to jeszcze z lekarzem moim i mysle czy nie jechac do hematologa u którego kiedys leczyłam sie na konsultacje .
-
welonka wrote:Rucola ja zaczęłam brac juz acard bo musiałam ,caly czas rozważam genetyczne na te badanie nie wpływa acard ,nie znalazłam nigdzie informacji czy można robic badania asp przy braniu acardu. Chce skonsultować to jeszcze z lekarzem moim i mysle czy nie jechac do hematologa u którego kiedys leczyłam sie na konsultacje .#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:To jest za wczesnie zeby ocenic na usg, ale mozesz zrobić betę i będzie wszystko jasne. Badałaś się pod kątem APS albo trombofilii ??
Nie badałam. Czy gin może zlecić takie badania czy raczej internista?07/2017 (12 t) - Aniołek [*] -
Aniunia wrote:Nie badałam. Czy gin może zlecić takie badania czy raczej internista?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Hej:)
Ja ostatnio też głównie podczytuje, ale powiem wam co u mnie, dziś 24 dc i jak dotąd bez plamien wiec jednak cos tam ten letrozol zadziałał.
Teraz tylko czekam na @ i ciekawa jestem czy przyjdzie jak zwykle po 25/26 dniach czy cykl się wydłuży01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:Hej:)
Ja ostatnio też głównie podczytuje, ale powiem wam co u mnie, dziś 24 dc i jak dotąd bez plamien wiec jednak cos tam ten letrozol zadziałał.
Teraz tylko czekam na @ i ciekawa jestem czy przyjdzie jak zwykle po 25/26 dniach czy cykl się wydłużywelonka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Oj Rucola chciała bym żeby tak było, ale jak pisałam wcześniej według USG nie było owulacji pęcherzyk był i zniknął
Auricomka ile trwały twoje plemienia przed @?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Auricomka wrote:Kurka pierwsze raz w życiu miałam plamienie przed okresem:( chyba ta piepszona niedomoga mi się robi?
W ostatnim cyklu też tak miałam. Byłam mega zdziwiona, bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Niestety następnego dnia przyszła @. Mam nadzieję, że u Ciebie to będzie coś przyjemniejszego niż @
1cs z CLO
-
Auricomka wrote:to ja jestem pewna ze przyjdzie tylko bardziej martwie sie czy mi sie chormony nie popiepszyły znowu
weź mnie nie strasz Miałam tak pierwszy raz i mam nadzieję, że to przez to że był to pierwszy cykl po samoistnym poronieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 16:22
1cs z CLO
-
U mnie dziś pierwszy dzień plamien, u mnie to wygląda tak,że do wczoraj był biały kremowy śluz a od dziś konsystencja nadal kremowa ale zabarwienie jasny brąz..01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Witam wszystkie staraczki!
Dzisiaj mija 16dpo i nadal brak @. Niestety dwa testy negatywne. Pierwszy 6 dpo a kolejny dzisiaj rano.
Co o tym myśleć. Wogóle owulacja wystąpiła później o jakieś 8 dni. Teoretycznie termin miesiączki minął 10 dni temu, ale z racji że wiem o przesunięciu owulacji wychodzi że dwa dni temu.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011