Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi ja powiem to co M@zii nam tez udalo sie odrazu po sprawdzeniu drożności .
My dalej w szpitalu plemienia ciągle utrzymują się,czekam na usg jwsli będzie ok wypisuje sie na własne zadanie tu nawet nie mogę dowiedziec sie czy dziecko rozwija sie prawidłowo -
Oo hej Welonka, to już 14tc ??? Jak to leci!! Mam nadzieję, że maluszek jest bezpieczny, a krwawienia ustaną. Z tgo co pamietam to masz krwawienia od początku, może taka "Twoja uroda". Każdy coś ma, może Ty skłonność do krwiaków i krwawień. Mam nadzieję, że wszystko zmierza ku dobremu. Buziaki dla Maluszka, znasz już płeć ??#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola tym razem mialam obfity krwotok zrobil sie krwiak i odklejała się kosmówka. Co Ty nie wiem jaka płeć jak nawet nie sprawdzają wymiarów dziecka, dlatego chce wypisać sie z tego szpitala mogę lezec i brac leki w domu a tu nawet jak cos by sie stalo juz nic więcej nie mogą mi padac. Usg genetyczne tez mi przepadło .
-
welonka wrote:Rucola tym razem mialam obfity krwotok zrobil sie krwiak i odklejała się kosmówka. Co Ty nie wiem jaka płeć jak nawet nie sprawdzają wymiarów dziecka, dlatego chce wypisać sie z tego szpitala mogę lezec i brac leki w domu a tu nawet jak cos by sie stalo juz nic więcej nie mogą mi padac. Usg genetyczne tez mi przepadło .#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Auricomka wrote:Welonka tzrymam kciuki :*:* Rucola my mamy chyba tez pare cykli do tyłu bo bedziemy brac antybiotyki na tego proteusa czekam tylko aż przyjdzie @ zeby zaczac brac.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
My dalej w szpitalu . Mialam badania pod katem zakażenia czy większej infekcji nic nie wykazały wyszła tylko grzybica juz biorę antybiotyk dopochwowo ale ona nie ma wpływu na plemienia . Dzisiaj juz są duzo mniejsze mam nadzieje ze kosmowka podniosła sie i nadzieje ze wyjde po weekendzie.
-
Hej dziewczyny
Welonka cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo...obyś jak najszybciej mogła wyjść do domku i cieszyć się juz tylko spokojna ciąża!!
Auri wyleczcie tego dziada proteusa (brzmi jakos mitycznie )i do przodu
Ja ten obecny cykl juz trochę dopuściłam i nie wiem nawet czy była to owi czy nie, jak juz wspominała planuje kilkumiesięczną przerwę... Co dziwne u mnie dziś 29 DC iani śladu plamien..i sama juz nie wiem kiedy się tego okresu spodziewać ..
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Nie wiem Auri jakoś tak czuje się okresowo..oczywiście dam znać jak to sie zakończyło
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Welonka dawaj znać na bierząco co u Ciebie.
Sylwia to bardzo dobry znak !!! Moze faktycznie coś wykiełkowało
Auri jakie antybiotyk będziecie brać? wiesz już dokładnie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Auricomka wrote:Powtarzamy postw i prawdopodobnie augumentin
Sylwia jak tam? :)welonka nie daj się.!
A Rucola Co u was? Jux po serduskzowaniu?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Hej dziewczyny...u mnie nadal bez @ dziś 30 DC zero moich typowych plamien przed okresowych, za to cały czas mokro i taki białawy śluz. Do tego złapalo mnie przeziębienie i mam stan podgoraczkowy 37,2.Jeśli do jutra nie będzie @ zakupie przed praca test i będę testować..01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )