Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już drugi dzień czuję się bardzo dobrze Nie chcę zapeszać więc na razie o samopoczuciu nic nie będe pisać
W czwartek mam prenatalne, to będziemy wiedzieć już coś więcej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny mam otóż taki problem odstawiłam antykoncepcję w grudniu 2017 r i cykl miałam 22 dni ...okres około 3 dni ...potem na poxzafku stycznia i na jego końcu...w lutym wyliczylam że powinnam okres dostać 18.02 ale nic nie było oprócz kilku boli typowych przed okresem...ale w nd dostałam plamień jasnobrazowych czasem ciemno brązowych, ale bardzo malo tyle co na papierze ,bole jak na okres ale to nie ma ..
Kiedy brałam tabletki pojawialo się plamienie i tego samego dnia dostawalam okres a nawet kilka godzin po ..teraz już 4 dzień leci i nic...test robiłam 12 i 15 lutego a potem zrobiłam 18 i wyszła blada blada druga kreska widoczna pod światło jak się dobrze przyjrzeć. A może mi się zdawała:/
Fakt okres mam nie regularny jestem zdrowa nigdy nie miałam torbieli i innych cytologia zdrowa.
Choć 12 lutego dostałam zapalenia pęcherza minęło po 3 dniach po tabletkach ale nigdy nie miałam takiej dolegliwości..bol brzucha dalej mam lekkie kłucie...
Test zrobię następny w sobotę lub niedzielę...co sądzicie?
Może ktoś miał podobnie ?Kochana -
U mnie tytuł posta doskonale dziś się wpasowuje. @ ni ma, test jednokreskowy. Biegam jak wariatka do łazienki z obawą zdejmując majtki...
-
O jak miło no ja nie bywam na fioletowej, za dużo schizowania
A u Ciebie Oliwka już na świecie!!! Gratulacje ogromne!!! My czekamy na małego, jeszcze miesiąc- pòłtora#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
welonka wrote:Zobaczysz zleci szybko:)i zaraz będziesz mieć maluszka przy sobie
Dziękuję u nas już dwa miesiące będzie a urodziłam w dzień dziecka
Wszystko dobrze z Malutka, prawda? Pamiętam ze koło 15tc jeździłaś na jakieś dodatkowe badania#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Tak zaskoczyło bo nagle zlapalo i szybko poszło tak malutka zdrowa nic złego nie dzieje się ,początek mieliśmy ciężki bo wyszliśmy w 3dobie a 6trafilam z nią do szpitala z wysoką zoltaczka ona umeczyla się i ja bo to po porodzie i wiadomo jak jest na oddziałach dziecięcych. Jestem po kontroli u ginekologa i powiedział że z koljena ciąża będzie trudniej dał do zrozumienia żeby nie odwlekac i jeśli zdarzylaby się wpadka nawet przed rokiem to byłby dla nas cud. A u Was jak tam jak będzie miał na imię Mały , wszystko dobrze ?
-
Ja nadal nic. Strasznie wam zazdroszczę dziewczynki :* a ciebie rucola namierzylam.chyba na fb i się odezwałam bo miałam biznes ale pewnie ci wpadło w zakładkę inne a co tam u reszty dziewczyn?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 22:16
-