Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Auri juz dwa lata jak się staramy celując w okres okołoowulacyyjny...na wątku staraczki długoterminowe są dziewczyny które próbują latami i nadal się nie poddają.My też musimy być twarde !
Ja w przyszłym roku kończę 32lata i to mnie dobija..dzieci moich koleżanek to już co najmniej przedszkolaki..są i takie juz po pierwszej komunii01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Anetka wykres ładny ale troszkę za wcześnie :)wykres świadczy o ładniej owulacji :*
Sylwia wiem też znam takie przypadki tylko ja już od początku se w łeb wbiłam że się nie uda. Ja w czerwcu też kończę 32lataplan miałam dzieciątko do 30stki...
Anetka26 lubi tę wiadomość
-
Więc widzę miałyśmy takie same plany
Widzisz ja w tym cyklu nawet nie dokończyłam monitoringu, uznałam ze pewnie owulacji i tak nie będzie i nie pojechalam na ostatnie usg..teraz sobie pluje w brodę bo nie wiem na czym stoję a tu jak na złość wszystko wygląda dużo lepiej niż zwykle.
Co więcej w lutym planujemy przeprowadzkę i juz uprzedzilam w pracy ze do lutego pracuje i się wynosze
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Anetka26 wrote:No tak wiem że jest jeszcze za wcześnie
u mnie temp dzisiaj rano był a 37,1 i miałam w nocy bóle podbrzusza. Czy myślicie że mogę zrobić te testy które wykrywają podobno już 6 dni po zapłodnieniu?
Sylwia trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści. Sikasz na test?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
cześć dziewczyny. Pokładałam wielkie nadzieje w tym cyklu, ale wszystkie moje nadzieje ległu w gruzach, kiedy rano po zmierzeiu temki okazało się, że bardzo spadła... co prawda @ jeszcze nie ma ale boli mnie już lewa strona pleców i jest mi tak smutno, że mimo urlopu nie chce mi się wstać z łóżka...
https://ovufriend.pl/graph/01963045b5219c376c2dba2e349ee84b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 13:10
-
Hej dziewczyny
Sikalam na test jakąś godz temu...pozytywny !!!
Strasznie się boje żeby było ok i żeby @ nie przyszła bo co jakiś czas czuje leki bol brzucha..
Jutro rano zrobię kolejnySzimi, Anetka26, Auricomka lubią tę wiadomość
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
sylwia1986 wrote:Hej dziewczyny
Sikalam na test jakąś godz temu...pozytywny !!!
Strasznie się boje żeby było ok i żeby @ nie przyszła bo co jakiś czas czuje leki bol brzucha..
Jutro rano zrobię kolejnyAnetka26, sylwia1986 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Szimi, Anetka, doskonale rozumiem Wasz ból, ja już się do tego przyzwyczaiłam, Sylwia zresztą też a tu taka niespodzianaka!!! Sylwia napisz coś więcej
Anetka26 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Ja dopiero 4 cykl. Chociaż dwa pierwsze cykle w ogóle nic nie czułam że mam owu. Zrobiłam badania hormonalne i tak jak podejrzewałam wysoka prolaktyna 1080 ulU/mg. I od dwóch cykli lecze sie Bromergonem i już widze poorawe bo pojawiła się owu. Mam nadzieję że w końcu się uda:)
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Pozwólcie, że się do Was dołączę. My staramy się tak na poważnie (czyli celując w dni płodne, robiąc testy owu i mierząc temp) od 3 cykli, ale tak na prawdę nie zabezpieczamy się od roku i do tej pory nic
Ten cykl wydawał mi się obiecujący, ponieważ temp skakała, ale niestety nic z tego, bo od wczoraj wieczorem zaczęły się typowe dolegliwości przepowiadające okres no i w dodatku pojawił się typowy dla mnie wodnisty śluz (duuuużo śluzu), który zawsze pojawia się ok.1-2 dni przed @...
w czwartek idę do ginekologa, może zleci jakieś badania.
-
Piękne wiadomości Sylwia wielkie gratulacje :*:* odpuściłaś i proszę udało sie
My dzisiaj wyszliśmy ze szpitala w końcu bo bałam się ze zostanę na święta ,wczoraj na usg bylo wszystko dobrze plamien nie ma fos tam jeszcze poleci ale to takie oczyszczanie moze potrwać , i na ten moment podobno bedzie chłopakjutro idę do swojego lekarza na przegląd maluszka jak bede miec zdjęcie to wam podesle sama jestem ciekawa bo 6tyg nie widziałam .
sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie drugi test dziś tez pozytywny...cały czas mam obawy bo aż nie chce mi się wierzyć.
Jak myslicie kiedy najwcześniej mogę się udać do lekarza żeby juz cos stwierdził ?
Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie i trzymam za was wszystkie ogromnie kciuki.
Auri ten cykl był na letrozolu 2x2 przez 5 dni a kiedy na USG wyszło ze pęcherzyk jest ale mizerny plus brak śluzu płodnego lekarz dal mi na kilka dni lek zawierający estrogeny i tyle właściwie na ostatnie USG nie poszlak bo byłam pewna ze lipa będzie a nie owulacja
Szimi lubi tę wiadomość
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )