Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Auri juz dwa lata jak się staramy celując w okres okołoowulacyyjny...na wątku staraczki długoterminowe są dziewczyny które próbują latami i nadal się nie poddają.My też musimy być twarde !
Ja w przyszłym roku kończę 32lata i to mnie dobija..dzieci moich koleżanek to już co najmniej przedszkolaki..są i takie juz po pierwszej komunii01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Anetka wykres ładny ale troszkę za wcześnie :)wykres świadczy o ładniej owulacji :*
Sylwia wiem też znam takie przypadki tylko ja już od początku se w łeb wbiłam że się nie uda. Ja w czerwcu też kończę 32lata plan miałam dzieciątko do 30stki...
Anetka26 lubi tę wiadomość
-
Więc widzę miałyśmy takie same plany
Widzisz ja w tym cyklu nawet nie dokończyłam monitoringu, uznałam ze pewnie owulacji i tak nie będzie i nie pojechalam na ostatnie usg..teraz sobie pluje w brodę bo nie wiem na czym stoję a tu jak na złość wszystko wygląda dużo lepiej niż zwykle.
Co więcej w lutym planujemy przeprowadzkę i juz uprzedzilam w pracy ze do lutego pracuje i się wynosze
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Anetka26 wrote:No tak wiem że jest jeszcze za wcześnie u mnie temp dzisiaj rano był a 37,1 i miałam w nocy bóle podbrzusza. Czy myślicie że mogę zrobić te testy które wykrywają podobno już 6 dni po zapłodnieniu?
Sylwia trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści. Sikasz na test?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
cześć dziewczyny. Pokładałam wielkie nadzieje w tym cyklu, ale wszystkie moje nadzieje ległu w gruzach, kiedy rano po zmierzeiu temki okazało się, że bardzo spadła... co prawda @ jeszcze nie ma ale boli mnie już lewa strona pleców i jest mi tak smutno, że mimo urlopu nie chce mi się wstać z łóżka...
https://ovufriend.pl/graph/01963045b5219c376c2dba2e349ee84b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 13:10
-
Hej dziewczyny
Sikalam na test jakąś godz temu...pozytywny !!!
Strasznie się boje żeby było ok i żeby @ nie przyszła bo co jakiś czas czuje leki bol brzucha..
Jutro rano zrobię kolejnySzimi, Anetka26, Auricomka lubią tę wiadomość
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
sylwia1986 wrote:Hej dziewczyny
Sikalam na test jakąś godz temu...pozytywny !!!
Strasznie się boje żeby było ok i żeby @ nie przyszła bo co jakiś czas czuje leki bol brzucha..
Jutro rano zrobię kolejnyAnetka26, sylwia1986 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Szimi, Anetka, doskonale rozumiem Wasz ból, ja już się do tego przyzwyczaiłam, Sylwia zresztą też a tu taka niespodzianaka!!! Sylwia napisz coś więcej
Anetka26 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Ja dopiero 4 cykl. Chociaż dwa pierwsze cykle w ogóle nic nie czułam że mam owu. Zrobiłam badania hormonalne i tak jak podejrzewałam wysoka prolaktyna 1080 ulU/mg. I od dwóch cykli lecze sie Bromergonem i już widze poorawe bo pojawiła się owu. Mam nadzieję że w końcu się uda:)
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Pozwólcie, że się do Was dołączę. My staramy się tak na poważnie (czyli celując w dni płodne, robiąc testy owu i mierząc temp) od 3 cykli, ale tak na prawdę nie zabezpieczamy się od roku i do tej pory nic Ten cykl wydawał mi się obiecujący, ponieważ temp skakała, ale niestety nic z tego, bo od wczoraj wieczorem zaczęły się typowe dolegliwości przepowiadające okres no i w dodatku pojawił się typowy dla mnie wodnisty śluz (duuuużo śluzu), który zawsze pojawia się ok.1-2 dni przed @... w czwartek idę do ginekologa, może zleci jakieś badania.
-
Piękne wiadomości Sylwia wielkie gratulacje :*:* odpuściłaś i proszę udało sie
My dzisiaj wyszliśmy ze szpitala w końcu bo bałam się ze zostanę na święta ,wczoraj na usg bylo wszystko dobrze plamien nie ma fos tam jeszcze poleci ale to takie oczyszczanie moze potrwać , i na ten moment podobno bedzie chłopak jutro idę do swojego lekarza na przegląd maluszka jak bede miec zdjęcie to wam podesle sama jestem ciekawa bo 6tyg nie widziałam .sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie drugi test dziś tez pozytywny...cały czas mam obawy bo aż nie chce mi się wierzyć.
Jak myslicie kiedy najwcześniej mogę się udać do lekarza żeby juz cos stwierdził ?
Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie i trzymam za was wszystkie ogromnie kciuki.
Auri ten cykl był na letrozolu 2x2 przez 5 dni a kiedy na USG wyszło ze pęcherzyk jest ale mizerny plus brak śluzu płodnego lekarz dal mi na kilka dni lek zawierający estrogeny i tyle właściwie na ostatnie USG nie poszlak bo byłam pewna ze lipa będzie a nie owulacja
Szimi lubi tę wiadomość
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )