Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajta dziewczyny, u mnie wraz ze wstaniem z łózka pojawił się poranny PMS... to chyba wszystko wyjaśnia.
Chciałabym żeby chociaż plamienia się nie pojawiły, byłaby to jakaś poprawa.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana to dopiero 8 dpo chociaz napisze Ci ze dla mnie dni przed testowaniem sa strasznie stresujace:( i doszukuje sie wszystkich objawow zarowno na ciążę jak i na @. Musisz wytrzymac jeszcze kilka dni i mam nadzieje ze plamien nie bedzie i @ zreta tez. Wykres masz bardzo ładny. A te plamienia to czesto miewasz ze na nie czekasz ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 07:41
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
O ile dobrze pamiętam, dawniej nie miałam aż tak dokuczliwego PMS'a, a może na niego nie zwracałam aż tak uwagi... Teraz gdy przychodzi PMS, to stan depresyjny pogłębia się bo to oznacza, że @ blisko...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nom u mnie te stany płaczliwości i poczucia beznadziei to w zasadzie jedyny objaw pmsu... cięzkie te starania jak nie myślałam o dziecku, to jakoś łatwiej było mi żyć#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Raven piekne pęcherzyki...oby to była owocna owulacja
Kamelkowo przykro mi
Ale nie martwcie się dziewczyny - wiosna dopiero się zaczyna, może jeszcze nie wszystkie boćki doleciały po zimie
Rucola - racja trzeba brać się do roboty
Ogólnie babeczki też tak mam, że teraz przed @ pojawiają się stany depresyjne, płaczliwość i takie ogólne rozbicie - z tym że ja wogóle tego nie łączyłam z PMSem a raczej z t tym poczuciem bezradności kiedy kolejny raz czuję że @ się zbliża
Nie ma lekko z tymi naszymi staraniami...a wydawać by się kiedyś mogło że to będzie takie hop siup i już.
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Rucola wrote:Dżoana to dopiero 8 dpo chociaz napisze Ci ze dla mnie dni przed testowaniem sa strasznie stresujace:( i doszukuje sie wszystkich objawow zarowno na ciążę jak i na @. Musisz wytrzymac jeszcze kilka dni i mam nadzieje ze plamien nie bedzie i @ zreta tez. Wykres masz bardzo ładny. A te plamienia to czesto miewasz ze na nie czekasz ??
Rucola, u mnie plamienia zaczęły występować 3 miesiące po tym jak rozpoczeliśmy intensywne starania, gdzieś tak od sierpnia zeszłego roku... i mam je co miesiąc niestety.
Czasem 6 dni przed @, czasem 4, różnie to się zdarza, ale zawsze zapowiada to @...starania od Maja 2016, 28lat,
dziewczyny dla których ten cykl był bezowocny bardzo mi przykro ale musimy mieć nadzieje że los w końcu się do nas usmiechnie a do tego czasu musimy dołożyc wszelkich starań aby było to jak najszybciej!! może w następnym cyklu#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
ja mam nadzieje na kolejny cykl tzn ten który wczoraj się rozpoczął, powitałam go łzami i ogromnym smutkiem, ale życie toczy się dalej. ten cykl pod znakiem badań! i na tym skupiam uwagę, a jajko jak chce to przyjdzie a jak nie to niech żałuje.
Auricomka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gatsrolog chce mnei przeleczyc antybiotykiem. Ja uważam ze napewno to nie ciąża ale ona się uparła że jak antybiotyk to musze być pewna że nie jestem w ciazy i kazała mi zrobić bete. Myślicie że dziś albo juto już mogę zrobić aby miec peność?
-
Cześć dziewczyny
Lunna gratuluję fasoleczki
Wszystkie z @ mocno tulę
Trzymam kciuki żeby więcej fasoleczek się pokazało
Auricomka myślę że w czwartek beta była by wiarygodna, ten dzisiejszy skok może być na implantację, a beta wytwarza się 48h po zagnieżdżeniu. Trzymam mocno kciuki za pozytywny test
Ja się nie nastawiam na ten cykl, od razu po świętach idę do szpitala na badania a akurat wtedy powinnam mieć owulke także nie będzie . A może to i lepiej, jeden cykl spokojniejszy się zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 14:29
-
Wydaje mi się że to przeziębienie bo mnie tak gilgocze w nosie od trzech dni - nie mam kataru ale gilgocze jakoś tak.
Na fasoleczkę nawet nie licze bo chyba miałam pustą owulację. PAni doktor mówiła, ze pękło coś ale jej się wydaje ze pecherzyk pzretrwały - nawet testy owu nie wyłapały tego. Tylko wiecie jak to jest nie chciałabym nieświadmie zaszkodzć nawet jak jest 0,1% szansy na fasoleczkę i ta Pani gastrolog mówiła, że muszę byc pewna, że nie jestem w ciąży, żeby się pzreleczyć. a wogóle mam taki programik do wykresów tempki i on pzrelicza w zalezności od godizny pomiaru tą temperature i ten wykres tam troche inaczej wygląda . Tylko chyba nie moge tutaj pzresłacwam zdjęcia:( -
nick nieaktualny