Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkowo tule mocno<3
wiosna rozkręca się to zaraz zaczną przybywać zielone groszki
M@zii przynajmniej na miejscu dobrze Cię przebadają i będziesz widziała już coś
Auricmka a może to jednak ciąża ? trzymam kciuki aby tak było
U mnie dzisiaj pojawiło się plamienie ;/ ale podobno to normalne przy clo -
welonka wrote:
-
M@ziii wrote:Właśnie zastanawiam się jak to będzie z tymi badaniami. Niektóre robi się na początku cyklu a ja będę gdzieś w połowie. Jak to będzie rzutowało na diagnozę? Ale pewnie będą wiedzieli co i jak nie ja pierwsza i ostatnia
a wiesz na ile dni idziesz?i jakie dokładnie mają badania robić? -
welonka wrote:a wiesz na ile dni idziesz?i jakie dokładnie mają badania robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 16:47
-
welonka wrote:Karmelkowo tule mocno<3
wiosna rozkręca się to zaraz zaczną przybywać zielone groszki
Auricmka a może to jednak ciąża ? trzymam kciuki aby tak było
U mnie dzisiaj pojawiło się plamienie ;/ ale podobno to normalne przy clo
Kamelkowo też tule i tzrymam kciuki za nowy cykl:*
MOja koleżanka miała plamienia zawsze przy cyklach z CLO. A co na to Twój ginekolog? -
welonka wrote:M@ziii to pewnie wszystkie hormony zrobią, super masz lekarkę ze skierowała Cie odrazu do szpitala na badania,przynajmniej nie musisz się prosić o skierowanie na badania .
Auricmka jutro idę do mojego ginekologa to zapytam o te plsmienia
Mam nadzieje że to tylko takei typowe po clo. Mi za dwa cykle jak się nie uda lekarka chce włączyć też clo. -
Już się nie mogę doczekać tych badań
Mi clo przepisał gin w grudniu, ale nie brałam bo czytałam że przy takich lekach powinien być monitoring a mi nic takiego lekarz nie powiedział. Po za tym żadnych badań, nic, tak w ciemno mi go przepisał. Zmieniłam lekarza i ten nowy powiedział że na razie trzeba porobić badania, przede wszystkim monitoring żeby zobaczyć jak z owulacją jest i dopiero jakieś leki. Myślę że od maja zacznę się wspomagać jakimś lekami czy czymś i zobaczę upragnione dwie krechy -
Auricmka liczę że to typowe
M@ziii trafiłaś na super lekarza powiedz chodzisz na nfz czy prywatnie ? Mój lekarz też mi od razu przepisał clo ale od razu zaznaczył że muszę przychodzić na monitoring no i wcześniej miałam robione badania. Jak mu powiedziałam o staraniach to pierw dał mi do zrozumienia że powinnam wyjść i przyjść po roku starań dopiero po usg zmienił zdanie i dał clo , przez to mam obawy czy on nie przepisał na odczep zobaczę co będzie gadał na monitoringu. -
M@ziii to bardzo dobrze, że Cię konkretnie przebadają. Taką postawę lakarza się chwali, bo niestety często ginekolodzy leczą w ciemno w oparciu o same tylko przypuszczenia..a w organiźmie robi się większy bajzel niż był.
Welonka daj znać koniecznie jutro jak po wizycie u gina01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej dziewczyny,ja właśnie w tym cyklu bralam clo i miałam monitoring,cykle mam 30-dniowe,owulacja została potwierdzona monitoringiem 16 dc,a dzisiaj jest 33dzien cyklu,a nadal nie mam @,mam dziwne klucia w podbrzuszu,bola mnie sutki,mam sluz jakby plodny,robiłam dzisiaj juz 3 test i ten tez nie pokazał ciąży,wiec raczej pozostalo mi czekać na @.Cos te clo rozregulowalo mi cykl i jakies dziwne nowe objawy przedokresowe po nim mam,nie mam tez plamien przed okresem a zawsze mialam no i ten śluz i klucia w podbrzuszu sa nietypowe dla mnie
-
Martm27 na Twoim miejscu poszłabym na betę
Welonka ja brałam clo od 2go dnia cyklu do dziś (5tabletek) i nie mam żadnych plamień czy innych niepokojących objawów, ale wydaje mi się, ze koniecznie musisz poradzić się gina odnośnie tych plamień !!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Wlasnie z ta beta to u mnie jest problem,bo mieszkam w małym miasteczku,a tutaj laboratorium czynne od 8 do 14,a ja od 7 do 15 pracuje. Bardzo bym chciała,aby się udalo,przez to ze spóźnia mi sie @ i mam nowe nietypowe objawy nakręcam sie troszkę ze to może ciaza,ale te negatywne testy na to nie wskazuja
-
Czesc dziewczyny!!!
Troche mnie nie bylo i ciezko Was teraz nadgonic! Ale dalam rade:)
Lunna swietna wiadomosc!!! Gratulacje!!!
Moze rozpoczelas szczesliwa passe dla nas wszystkich!
A ja w sobote bylam u ginekologa. Dostalam cala liste badan do zrobienia. Az glowa boli. No ale coz, przynajmniej bedzie wiadomo co i jak.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Obydwaj lekarze przyjmują prywatnie, u tego co mi przepisał cło byłam pierwszy raz i od razu z takim czymś wyskoczył dlatego go zmieniłam chociaż bratowo do niego chodzi i bardzo go chwali. Jak zapytałam o jakieś badania przed ciąża to powiedział że nie ma takiej potrzeby, że jak będę w ciąży to wtedy będziemy robić jakieś badania. Powiedział że na monitoring będę mogła przyjść po 3 miesiacach tania clo.