Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola na wątku o clo na tym forum czytałam,ze dziewczyny tez miały tak ze @ im się spozniala a ciąży nie bylo.Ja fazę lutealna mam srednio 14dni.Bardzo bym chciala,aby zakonczyl sie ten cyk zielona kropeczka:)jednak patrząc na to racjonalnie to 17 dni po owulacji juz test powinien cos pokazac,a tu nic
-
Martm27 wrote:U mnie według mojej gin jest ze mną wszystko ok,mialam 3 cykle monitorowane i w każdym mialam owulacje potwiedzona i @ regularna,jak zapytałam jej czy może da mi skierowania na badania,to odpowiedziała ze nie potrzeba,bo po roku staran sie robi badania,no i kazala przebadać męża.Maz moj zbadal nasienie i wyniki były niezaciekawe,bo 3% tylko plemników prawidłowych,ale moja gin twierdzi,ze z tymi wynikami jest szansa na ciaze,przepisala mi w tym cyklu clo i biorę od 6miesiecy duphaston,bo może moje jajeczko jest slabe a później cialko zolte niewydolne i dlatego nie dochodzi do zapłodnienia,narazie mam takie wrażenie ze pomaga nam na oślep
-
Rosną nadal dwa pęcherzyki 20,5 i 22mm.
Kolejny monitoring w piątek i powinno być już po owulacji. U mnie już strasznie dużo śluzu więc owu oficjalnie nadchodzi
A od jutra mam łykac acardZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Właśnie wróciłam od lekarza podłamana , u mnie tylko jeden pęcherzyk 14mm lekarz stwierdził ze trochę mały jak na cykl stymulowany ,ale mówił ze ma czas żeby jeszcze podrosnąć, niestety mój lekarz wyjeżdża i w poniedziałek mam dzwonić to powie mi kiedy mam przyjść zobaczyć czy pęcherzyk jest czy pękł. Pytalam o te plemienia to powiedział ze przy clo zdarzają się i to normalne. Co do wyników powiedzial ze LH duzo lepsze niz ostatnio,ale tez nie jest najlepsze.
Raven trzymam kciuki pęcherzyki u Ciebie ładne:) -
Rucola mój uważa że troche maly,ale właśnie mówi ze ma czas żeby podrosnąć. Mam pojawić sie u niego po weekendzie żeby zobaczyć czy jest jakiej wielkości czy moze juz pękł. W tamtym cyklu mialam bez stymulacji 12mm nie wielka różnica. Ja jeszcze w grudniu mialam po kilka drobinek podczas usg pozniej przyjmowałam przez dwa cykle anty i teraz drugi cykl mam po jednym pęcherzyku .
-
hmm.. dla mnie to jest imponujący wynik bo ja w tym dniu cyklu nie mam żadnego dominującego mam nadzieje, ze teraz się coś zmienibo biorę clo a dziś mam 7my dzień cyklu a test owulacyjny juz całkiem wyraźnie pokazuje drugą kreskę, czyli lh rośnie. A własnie miałam zapytac, czy po clo testy owulacyjne wychodzą wiarygodnie??#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny