Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
moniczko wrote:Dżoana, pięknie, że nie ma plamień! Oby się nie pojawiły.
Bierzesz coś w tym cyklu? Czy tak się samo zadziało?
Łykam Falvit i 3 tabletki vit B6 dziennie. Nie wiem czy to od tego, i czy pomogło, bo @ mam dostać dopiero w poniedziałek.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dzoana89 ja tez mam zawsze plemienia przed @ juz od kilku lat,a w tym cyklu jak bralam clo to plemienia nie wystapily i @ zaczela się bez plamien.
Auricomka mysle,ze nie do konca dobrze mnie prowadzi,bo nie zalecil mi żadnych badan i leczy mnie metoda prób i błędów.Biore duphaston juz 6cykli od zeszłego cyklu wprowadził mi clo,a jak pytam czy może cos ze mną nie tak to twierdzi,ze ze mną ok,a ja wychodzę z gabinetu wowaczas uradowana,ze nie ma problemów i sie nakręcam,ze teraz na bank sie uda no i zawsze nic z tego.Mysle po prostu w tym cyklu ,,wyluzować" i nie pójdę do niego na wizytę i nie bede brala żadnych ,,wspomagaczy"i zobaczę co się wydarzy:) -
Ona 333 witam się również
Auricomka na poprawe humoru..dobra komedia,zakupy - tak wiesz sprawić sobie cos extra ,pazurki tez beda super:)
Choc wiem po sobie ze czasem nic nie dziala:/ po prostu musimy to jakos przebolec i do przodu.
Dzoana super ze nie ma plamien:)mam nadzieje ze to u Ciebie to zadna endometriozaAuricomka lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Dzień dobry dziewczyny!! cześć Ona333.
Martm27 bardzo mi przykro z powodu@ i wybacz nie doczytałam że bierzesz duphaston, bo to najprawdopodobniej duphaston opóźnił Ci @ moim skromnym zdaniem, nie dopatrzyłam się też Twojego wykresu i nie wiem czy był spadek.. bo duphaston nie podnosi temperatury i w zasadzie byłoby widać czy jest szansa na ciążę czy nie.
Auricomka głowa do góry, popatrz ile dziewczyn na majóweczke się zapisało, w tym i ja Walczymy dalej razem, walczymy aż do zielonej kropy!!
Co do plamień to mój ginekolog (zresztą straszny pesymista, ile razy byłam na monitoringu to mówił, że kolejna wizyta jak mi sie okres skończy ) twierdzi, ze z reguły plamienia wynikają z kiepskiej owulacji a więc jak najbardziej clo poprzez poprawę owulacji zapobiega plamieniom. Dla mnie to dziwne, bo ja mam póxne i ponoć kiepskie owulacje a nigdy żadnych plamień nie miałam :0Auricomka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
aa co do testów lh to mimo mojego PCOS wychodzą mi wiarygodnie, ale te kupowane przez internet a te z rossmana zdecydowanie za szybko pokazują mi owulacje ( jakieś 3-5 dni) a po owulacji jeszcze tydzień są pozytywne !!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:aa co do testów lh to mimo mojego PCOS wychodzą mi wiarygodnie, ale te kupowane przez internet a te z rossmana zdecydowanie za szybko pokazują mi owulacje ( jakieś 3-5 dni) a po owulacji jeszcze tydzień są pozytywne !!
To mi z kolei wcale nei pokazuja nawet jak owulacja jest:D -
Dziewczynki a miałyście tak na luteinie albo dupku , żre okropnie was bolały piersi i takie nadwrażliwe na każde dotkniecie były? bo nie wiem czy mi się cos z hormonami porobiło czy na LUTKU tak może być. Upierdliwe to jest bo zwykły dotyk koszulki czy mycie się mi podraznia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 18:03
-
Dzięki Rucola, ja nie wiem poprosze chyba o zmiane bo jestem strasznie sennsa, płaczliwa rozdrazniona, te bóle piersi i takie powiekszenie piersi, kłuje mnie podbrzuszne jak na okres od tygodnia, zawroty głowy mami odraze do jedzenia;/
welonka lubi tę wiadomość
-
Martm ja miałam hsg w znieczuleniu ogólnym z jakąś napowietrzoną pianką pod kontrolą usg wiec nie bolało i ogólnie było przyjemnie :p dodam że na nfz
Auricomka mi po dupku piersi bardzo napuchły i ciążyły ale ja ogólnie bardzo dobrze znosze hormonoterapie. Antykonceptów w ogóle nie odczułam, dupek to tylko ciężkie piersi a clo łykałam jak witamine c :p chyba mam niedobory wszystkich hormonów :d#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021