Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
A normalnie dola juz mam:( nic z tych staran nie wychodzi,człowiek lata do lekarzch kilka razy w miesiącu,stara sie,faszeruje sie lekami,czeka na efekty,czyta fora intrnetowe,nakręca sie,a na koniec przyjdzie @ i odbierze nadzieje i wszystko od nowa sie zaczyna.Juz normalnie czuje sie bezsilna,8miesiecy to wydaje mi się juz dosyc dlugo,tym bardziej ze w każdym miesiącu doszukuje sie objawów ciąży,a nic z tego nie wychodzi.Lekarz daje mi zawsze mylna nadzieje,bo po monitoringu owulacji zawsze stwierdzi ze wszystko dobrze i powinno sie udać a tu nici z tego
-
Martm tule :*
A niektorzy ginekolodzy są zdania, że dopiero jak po roku nic nie wychodzi wtedy czas zrobić kolejny krok w stronę szczegółowych badań. Niestety trafiłam na kogoś takiego. Byłam raz i już więcej nie wróciłamZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Ja to juz nie wiem jaki mogę zrobić kolejny krok,moj gin twierdzi ze badan nie ma co robic,bo nie mam zaburzen cyklu i owulacji i nie zaleca mi badan,bo powinnam normalnie zajsc,a jak do roku sie nie uda to na hsg mnie skieruje,a jak po tym badaniu nie zajdę to mówi ze do kliniki nieplodnosci mamy się udac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martm, bądź cierpliwa i daj się prowadzić swojemu lekarzowi. A jeśli mu nie ufasz - zmień go. Tak jak napisałam Luccecita, to jeszcze nie jest długi okres starań...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny
-
A u mnie jak co cykl, naprzemienne kłucie jajników.
Plamienia się jeszcze nie pojawiły, i bardzo bym sobie życzyła by tak już zostało. I tak jest dość duży progres... bywały cykle, z plamieniami 7 dni przed @...
W poniedziałek powinien przyjść @... nie nastawiam się by było inaczej. Bo czuję się jak co miesiąc, i to samo kłucie.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
hej, moze i dla mnie znajdzie się tu miejsce jestem w 3dc, podczas stymulacji hormonalnej do IFV. szczerze mam wrazenie ze nic nie wiem ale pewnie w ciągu 2-3 tygodni powinno się cokolwiek okazać.2015-2017 - lapar.usunięcie torbieli - uszkodzony jajnik,niedrożność,endometrioza, stym. CLO, inseminacje - Novum
04.2017 - 1 IFV -ICSI - 05.2017 - 2 crio - nie doszło, 2* [*]
08.2017 - 3 IFV ICSI 11.2017 - histeroskopia OK
20.12.2017 - 4 crio ... -
ona333 wrote:hej, moze i dla mnie znajdzie się tu miejsce jestem w 3dc, podczas stymulacji hormonalnej do IFV. szczerze mam wrazenie ze nic nie wiem ale pewnie w ciągu 2-3 tygodni powinno się cokolwiek okazać.
ona333 zauważyłam u CIebie w stopce, że wykryto u Ciebie endometriozę. Możesz napisać coś więcej o tym? Jak to wykryto, miałaś jakieś objawy?
Dopytuje, bo ja jestem badana w tym kierunku, chociaż typowych objawów nie mam...starania od Maja 2016, 28lat,
Auricomka wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby na smutki okołomiesiączkowe połączone z pms? Mam jutro okres dostać chociaz czuje się jakby to miało być dziś i to rozczarowanie połaczone z ogolnie kiepskim nzoszeneim pms daje mi w kośc:(
Ja zauwazyłam, że świeże powietrze i trochę ruchu mi dobrze robi.
A z niezdrowych rzeczy to czekolada na smutki najlepsza.Auricomka lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny