Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Martm27 mam nadzieję że to fasoleczka zamieszkała u Ciebie trzymam mocno kciuki
Maaggi widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji, badania i czekamy na diagnozę ja jestem dobrej myśli, wszystko się wyjaśni w tym miesiacu a w maju piękny zielony finał -
Hej. W poniedziałek byłam na wizycie i tak jak myślałam dostałam większą dawkę leku euthyrox 50. Wszystkie wyniki oprócz tsh w normie. Mam to znowu powtórzyć przed wizytą za miesiąc...
I w sumie niczego więcej się nie dowiedziałam. Tylko że to jakiś problem z przysadka, że tarczyce mam wzorowa (zrobił mi usg) -
Powiem wam, że nie wiem czy kiedyś na to nie zwracalam uwagi czy nie było tyle kobiet z wózkami i brzuszkami. Teraz mijam codziennie przynajmniej z 10 takich kobiet i za każdym razem się rozczulqm i wyobrażam sobie siebie z wózkiem albo brzuszkiem.... Też tak macie?
-
Tak Gigi mam tak samo.Teraz jakos bardziej zwracam uwagę na dzieci i kobiety w ciąży,a widok takich maluszkow to mnie rozczula:) M@zii dziekuje za słowa otuchy,ale jakos nie mam juz nadzieji na fasolkę po wczorajszym negatywnym teście,pewnie przyjdzie spozniona @.
-
Gigi wrote:Powiem wam, że nie wiem czy kiedyś na to nie zwracalam uwagi czy nie było tyle kobiet z wózkami i brzuszkami. Teraz mijam codziennie przynajmniej z 10 takich kobiet i za każdym razem się rozczulqm i wyobrażam sobie siebie z wózkiem albo brzuszkiem.... Też tak macie?
Dzisiaj mam monitoringZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Rucola czytałam że plamienia zdarzają się przy clo, ale oczywiście pogadam z lekarzem o tym mam nadzieje że to nie jest żadna infekcja.
M@ziii kurcze ten pierwszy faktycznie nieodpowiedzialny. Jak mój mnie zawiedzie to pójdę do Twojego lekarza;)
Gigi też tak mam to chyba normalne:) -
Gigi ja tez tak mam.
Auricomka ja na razie bede sprawdzac hormony, tarczyce, antyciala, progesteton i AMH. Chyba pojade do PL zrobic te badania. W PL zaplace 300zl, a w UK £300. Jest roznica. Nawet po odliczeniu biletu na samolot mam oszczednosc.
No i oczywiscie maz musi zbadac nasienie.
M@zii trzymam kciuki za Twoje badania. Oby bylo wszystko dobrze.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Dziewczyny i ja tak mam, wszedzie widze same dzieci i babki z wózkami... W niedziele w parku to juz wogole bylo jakies apogeum moj chłop mnie tylko poklepuje po ramieniu zebym sie nie dolowala bo i nam sie w koncu uda..
Ciekawa jestem jak sie u mnie zakonczy ten cykl bo naprawde sie przykladamy
Jesli bedzie znowu @ i ja bede musiala poszerzyć diagnostyke + pewnie na nowo te najważniejsze hormony i to niestety wszystko prywatnie
W zeszłym roku jakos latem chcialam sie zapisac do gin na nfz to mi powiedzieli ze do konca roku nie ma juz wolnych terminow tak to jest w malych miastach
Martam27 jak u Ciebie? Mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie !01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej dziewczyny:) u mnie cisza,jak narazie nie ma @ i nic się na nią nie zapowiada,żadnego bólu brzucha i piersi nie mam i czuje sie jakbym byla po @ a nie przed,takze dziwny ten mój obecny cykl.Jestem narazie 3 dni po terminie @,a czytałam na forum,ze spóźniająca sie @ po clo to czesto sie zdarza,wiec nadal czekam na @,bo robiłam juz wczoraj test i bylo to 2 dni po terminie @,jednak wyszedł negatywnie,a mysle ze po terminie to powinny byc juz w przypadku ciąży dwie wyraźne kreski.Obecnie czekam na spóźniającą sie @ bo chce zacząć juz nowy cykl staran
-
sylwia1986 wrote:Dziewczyny i ja tak mam, wszedzie widze same dzieci i babki z wózkami... W niedziele w parku to juz wogole bylo jakies apogeum moj chłop mnie tylko poklepuje po ramieniu zebym sie nie dolowala bo i nam sie w koncu uda..
Ciekawa jestem jak sie u mnie zakonczy ten cykl bo naprawde sie przykladamy
Jesli bedzie znowu @ i ja bede musiala poszerzyć diagnostyke + pewnie na nowo te najważniejsze hormony i to niestety wszystko prywatnie
W zeszłym roku jakos latem chcialam sie zapisac do gin na nfz to mi powiedzieli ze do konca roku nie ma juz wolnych terminow tak to jest w malych miastach
Martam27 jak u Ciebie? Mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie !
Te ztak mam z tymi wózkami , na dodatek wsyztkie moje koleżanki są w ciąży:( i mi przykro, szczegolnie w okolicach @ tak jak teraz:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 11:47
-
Auricomka a u mnie to moja koleżanka z pracy oznajmila,ze jest w ciąży i idzie na zwolnienie,a w ciążę to mówi ze zaszla szybko w pierwszym miesiącu staran,ze bez żadnych problemów,az sie nie spodziewała ze tak szybko sie uda.Mi tez przykro bylo jak to oznajmila,ja to juz 8cykl staran i nic,ale mam nadzieje ze niedługo kazda z nas na tym wątku będzie cieszyć się upragnionym maleństwem:)
-
Martm27 wrote:Auricomka a u mnie to moja koleżanka z pracy oznajmila,ze jest w ciąży i idzie na zwolnienie,a w ciążę to mówi ze zaszla szybko w pierwszym miesiącu staran,ze bez żadnych problemów,az sie nie spodziewała ze tak szybko sie uda.Mi tez przykro bylo jak to oznajmila,ja to juz 8cykl staran i nic,ale mam nadzieje ze niedługo kazda z nas na tym wątku będzie cieszyć się upragnionym maleństwem:)
No właśnie. Jamam taka kolezankę która tez miała trudnośc dwa lata teraz zaszła, ale śmiałysmy się jak ktoś z naszego otoczeni awpadł po prostu , że to jest po prostu niemozliwe. MIałas robione jakieś badania? -
U mnie według mojej gin jest ze mną wszystko ok,mialam 3 cykle monitorowane i w każdym mialam owulacje potwiedzona i @ regularna,jak zapytałam jej czy może da mi skierowania na badania,to odpowiedziała ze nie potrzeba,bo po roku staran sie robi badania,no i kazala przebadać męża.Maz moj zbadal nasienie i wyniki były niezaciekawe,bo 3% tylko plemników prawidłowych,ale moja gin twierdzi,ze z tymi wynikami jest szansa na ciaze,przepisala mi w tym cyklu clo i biorę od 6miesiecy duphaston,bo może moje jajeczko jest slabe a później cialko zolte niewydolne i dlatego nie dochodzi do zapłodnienia,narazie mam takie wrażenie ze pomaga nam na oślep
-
Martm27 a z jakich zrodel masz ingormacje ze po clo moze sie spoznic @ ? Wg mnie @ powinna przyjsc srednio 14 dpo, nie wiem ile u Ciebie trwa fl bo u mnie 13 dni. Wydaje mi sie ze clo. Ma wplyw na faze folikularna.. Zreszta nie znam sie. Obstawiam u Ciebie zieloną kropke a testy testami... Tylko beta jest wiarygodna#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021