Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Martam27, wiem że łatwo mówić ale chyba nie pozostaje nic innego jak czekać do terminu okresu i powtórzyć test. No ewentualnie badanie z krwi - pewniejsze.
Skoro nie pojawia się dotąd nawet małe plamienie, które by wskazywało na zbiżającą się @ to jest nadzieja jak w tytule wątku
A miewałaś wcześniej jakieś plamienie przed okresem ?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
sylwia1986 wrote:Auricomka działamy od 7 dc
7,9 i teraz włąśnie nie wiem jak nam praca pozwoli, jeśli nie pozwoli to dopiero 12 dc będziemy działać dalej
Mam nadzieję, że wstrzelimy się gdzieś między owulacje :)No i zobaczymy co to będzie w tym cyklu.
w zeszłym tyg wzięłam pierwszą dawkę dostinexu na obniżenie prolaktyny :
i bardzo dobrze:) TRzymam bardzo kciuki:) -
Tak Sylwia,mialam zawsze plemienia przed @ ,zawsze zwiastowaly zblizajaca sie @,jednak ten cykl jest inny,bo nie ma tych plamien i nawet nie mam pms a zawsze mi juz towarzyszyl zly humorek i bol piersi.Jednak czuje,ze po prostu okres mi się spóźnia,wiec pozostalo mi czekać na nadejście @
-
Martm27 wrote:Tak Sylwia,mialam zawsze plemienia przed @ ,zawsze zwiastowaly zblizajaca sie @,jednak ten cykl jest inny,bo nie ma tych plamien i nawet nie mam pms a zawsze mi juz towarzyszyl zly humorek i bol piersi.Jednak czuje,ze po prostu okres mi się spóźnia,wiec pozostalo mi czekać na nadejście @
Oby nic sie juz nie rozkrecilo
Dzien dobry dziewczyny01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Auricomka wrote:Ja to własnie nie wiem czy mam zakąłdac tetsowanie. Bo według ginki na 99 procent była lewa owulacja i nie bardzo mam na co liczyć. W dodtaku chyba złapałam jakas infekcje dziwną. Bo wprawdzie poranna tempka troche spadła , ale wieczorami to mam po 37.3 co przy moich tempkach max 36,4 jest mocno dziwne. Wiec pewnie z okazji lata będe chora. Juz trzeci dzień mam stan podgorączkowy jakoś mi się spać chce, jajnik mnie boli i tak mnei łamie.
LUNAAAAA trzymam bardzo kciuki:*
hej ja też myślałam, że na straty ale 37 to temperatura ciążowa Mam dokładnie tak samo, lekkie bóle jajników jak takie lżejsze misiączkowe. rób teścior mi bobotest 25 pokazal i pink super zuly 10 i jakiś a apteki firmy krzak tez o czulosci 10. ten bobo najlepiej widoczny bo w fiolet lekko wchodzi.Auricomka lubi tę wiadomość
-
Mi wlasnie Pink test dzień przed terminem @ pokazał blada druga kreskę,poszłam do apteki po kolejny test i kupiłam jakiś z firmy kardioline i zrobiłam go w dniu spodziewanej @ ale wyszedl negatywnie.Narazie nadal brak @,tylko mam bol podbrzusza jakby mial mi sie zacząć okres,chodzę co chwile do toalety,bo wydaje mi sie ze się rozkrecil a tam sucho.Mysle kupic jeszcze inny test moze bobotest i w środę powtórzę,bo bezie akurat 3 dni po terminie @ wiec juz bedzie bardziej wiarygodny i sie okaże czy to tylko spóźniający okres,czy może ciaza
-
Cześć Dziewczyny!!! Widze że pod moją nieobecność jakieś pozytywne posty się pojawiły -Luna trzymam za Ciebie mocno kciuki i myślę, że beta to już tylko formalność Martm27 jestem dobrej myśli, i na twoim miejscu kupiłabym identyczny test który pokazał Ci bladziocha i zrobiłabym go jutro rano
Raven trzymam kciuki za pęcherzyki, ja mam monitoring za tydzień w poniedziałek, ale strasznie się boję, ze clo nie zadziała tak jak trzeba...eh ciężkie jest to życie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Cześć Dziewczyny!!! Widze że pod moją nieobecność jakieś pozytywne posty się pojawiły -Luna trzymam za Ciebie mocno kciuki i myślę, że beta to już tylko formalność Martm27 jestem dobrej myśli, i na twoim miejscu kupiłabym identyczny test który pokazał Ci bladziocha i zrobiłabym go jutro rano
Raven trzymam kciuki za pęcherzyki, ja mam monitoring za tydzień w poniedziałek, ale strasznie się boję, ze clo nie zadziała tak jak trzeba...eh ciężkie jest to życie...
A dostajesz go dlatego ze nie dojzrewają czy nei pękają pecherzyki? -
Dziewczyny Kochane u mnie dziwna sytuacja, od czwartku mam okres, w zasadzie to już mi się skończył ale dziwna sytuacja, bo temperatura coś nie bardzo spada ... przeziębiona nie jestem. Jak macie chwilkę to luknijcie na mój poprzedni cykl i obecny.. co prawda w obecnym zdarzyło mi się mierzyć o 7mej a nie 6.30 ale wydaje mi sie, ze te wartości i tak są dużo zawyżone. Okres też miałam jakiś "kiepski" co skłoniło mnie mimo wszystko do wykonania testu ciążowego, który oczywiście wyszedł negatywny, ale spanikowałam, bo 4ty dzień biorę clo.. i tak sobie myślę, może to clostibegyt zawyża temperaturę?? zauważyłyście coś takiego???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 12:34
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny