Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Octavia_ wrote:Auricomka ładny ten wykres idzie do gory:)
No własnie to mnei zmartwiło bo miałam już skok i teraz drugi skok - mój lady comp zwariował i wyświetla na zmaine migającelampki zieloną czerwoną i żółtą, a że zgubiłam instrukcję to nie wiem co to oznacza. -
Auricomka wrote:No własnie to mnei zmartwiło bo miałam już skok i teraz drugi skok - mój lady comp zwariował i wyświetla na zmaine migającelampki zieloną czerwoną i żółtą, a że zgubiłam instrukcję to nie wiem co to oznacza.
A teraz próbowałaś może robić test? -
Octavia_ wrote:No ale widzę, że już wcześniej miałas ten śluz płodny tylko widzę też że testu owulacyjnych były negatywne??
A teraz próbowałaś może robić test? -
Auricomka ja niestety nie pomogę bo na temperaturach się nie znam
U mnie po basenie śluz rozciągliwy nadal jest więc chyba nie ma tak źle:)
No i zobaczymy co nam to wyjdzie w tym cyklu
Co u was dziewczyny ?
Miłej niedzieli, łapcie witaminke D ze słoneczka01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Luna trzymam kciuki i ja
Gigi no pogoda taka ze szkoda w domu siedziec,ja dzis sie naspacerowalam z piesełem za wszystkie czasyLunna lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Dziewczyny muszę sie z wami podzielić moja sytacja,bo nie mam z kim o tym pogadać,a mianowicie dzisiaj mam termin @ a nawet nic sie na to nie zanosi,mam śluz wodnisty i brak plamien a zawsze wlasnie plamieniami ciemnymi zaczynala mi sie @.Wczoraj zrobiłam test i wyobrazcie sobie,ze pojawila sie na nim druga kreseczka,jaśniejsza od testowej,aż uwierzyć nie mogłam,mąż tez widział ze tam jest ta kreska,ale w sumie troche przyhamowal moja euforie i kazał sie jeszcze za bardzo nie nakręcać i powtórzyć test na następny dzień,wiec dzis powtorzylam a tam brak drugiej kreski,nawet bladej.Normalnie zalamalam sie,bo liczyłam,ze kreska bedzie ciemniejsza i będę mogla cieszyć sie upragnioną ciąża.Tymczasem musze czekac na @ bo pewnie ten test wczorajszy byl wadliwy
Auricomka lubi tę wiadomość
-
Martm27 wrote:Dziewczyny muszę sie z wami podzielić moja sytacja,bo nie mam z kim o tym pogadać,a mianowicie dzisiaj mam termin @ a nawet nic sie na to nie zanosi,mam śluz wodnisty i brak plamien a zawsze wlasnie plamieniami ciemnymi zaczynala mi sie @.Wczoraj zrobiłam test i wyobrazcie sobie,ze pojawila sie na nim druga kreseczka,jaśniejsza od testowej,aż uwierzyć nie mogłam,mąż tez widział ze tam jest ta kreska,ale w sumie troche przyhamowal moja euforie i kazał sie jeszcze za bardzo nie nakręcać i powtórzyć test na następny dzień,wiec dzis powtorzylam a tam brak drugiej kreski,nawet bladej.Normalnie zalamalam sie,bo liczyłam,ze kreska bedzie ciemniejsza i będę mogla cieszyć sie upragnioną ciąża.Tymczasem musze czekac na @ bo pewnie ten test wczorajszy byl wadliwy
W testach ciazowych nie musi być ta kreseczka druga ciemniejsza. -
Gigi wrote:Która będzie najszybciej testować? Auricomka?
Ja to własnie nie wiem czy mam zakąłdac tetsowanie. Bo według ginki na 99 procent była lewa owulacja i nie bardzo mam na co liczyć. W dodtaku chyba złapałam jakas infekcje dziwną. Bo wprawdzie poranna tempka troche spadła , ale wieczorami to mam po 37.3 co przy moich tempkach max 36,4 jest mocno dziwne. Wiec pewnie z okazji lata będe chora. Juz trzeci dzień mam stan podgorączkowy jakoś mi się spać chce, jajnik mnie boli i tak mnei łamie.
LUNAAAAA trzymam bardzo kciuki:*Lunna lubi tę wiadomość
-
sylwia1986 wrote:Auricomka ja niestety nie pomogę bo na temperaturach się nie znam
U mnie po basenie śluz rozciągliwy nadal jest więc chyba nie ma tak źle:)
No i zobaczymy co nam to wyjdzie w tym cyklu
Co u was dziewczyny ?
Miłej niedzieli, łapcie witaminke D ze słoneczka
Sylwia to skoro śluz płodny to do dzieła:* -
Mysle jeszcze,ze jak do środy nie dostane @ to zrobię test i jak będzie negatywny,to raczej wiadomo bedzie,ze nie ma ciąży.Owulacje mialam 16 dc potwierdzona monitoringiem,a dzisiaj jest 30 dc,wiec możliwe,ze po prostu okres mi się spóźni,a bralam w tym celu clo wiec moze mi wydluzylo cykl.Dziwne jest to,ze mam co jakiś czas bole jak na @ od kilku dni,a jednak nic nie przychodzi,nawet male plamienie,ale pewnie to właśnie zapowiada,ze niedługo zacznie sie @
-
Auricomka działamy od 7 dc
7,9 i teraz włąśnie nie wiem jak nam praca pozwoli, jeśli nie pozwoli to dopiero 12 dc będziemy działać dalej
Mam nadzieję, że wstrzelimy się gdzieś między owulacje :)No i zobaczymy co to będzie w tym cyklu.
w zeszłym tyg wzięłam pierwszą dawkę dostinexu na obniżenie prolaktyny :
Auricomka lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )