Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniczko wspaniała wiadomość :*
Trzymam mocno kciuki za Ciebie:)
Kurcze dla nas plamiacych to naprawdę wielka sprawa...i duże nadzieje
moniczko lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnyMartm, w sumie to nie. Jedynie plamienie było jakieś słabe i zniknęło na 3 dni. Dziś w terminie spodziewanej @ mam ból miesiączkowy, jestem senna no i śluz nie jest czysto biały, ale podbarwiony na brązowo. Jutro beta. Zobaczymy...
Auricomka lubi tę wiadomość
-
Moniczko trzymam ogromnie kciuki !!
Auricomka przykro mi...ale nie martw się i na nas przyjdzie czas:) mam nadziejeAuricomka lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moniczko trzymam kciuki za bete !!!
I czekamy na dobre wiesci
Ja dzis bylam na monitoringu i jak sie okazuje owu juz byla pewnie wczoraj albo dzis nad ranem
Tylko martwie sie ze zbyt mizerne te moje pecherzyki:/
W 8dc byl 12mm dzis 13dc i po ovu wiec podrosl do około 20mm tylko..
No zobaczymy
Jak bedzie okres to w kolejnym cyklu ide znowu na monit i pomyslimy nad wprowadzeniem stymulacji,do tej pory mam nadzieje zdazymy zrobic badanie mojego niemeża
I tak moje drogie niby fajnie ze owu jest ale jednak obawy sa ze jest slaba01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnyMartm, plamienia nie przekreślają ciąży, pamiętaj ! :*
Mam wyniki beta 863, progesteron 27,18. Byłam też u ginekologa i zrobił mi delikatnie usg, widziałam pęcherzyk.
Boże, żeby tylko wszystko było dobrze.sylwia1986, Martm27, welonka, Dżoana89, k91, Majzu lubią tę wiadomość
-
Monia wszystko będzie dobrze, nosisz cud pod sercem. Twój wymarzony, długo oczekiwany cud. Bardzo się cieszę i wierzę, że każdej z nas się też uda.
U mnie wczoraj pojawiło się skąpe brązowe plamienie, a dzisiaj spokój. Wydaje mi się, że bromergon zaczyna działać, bo zawsze wcześniej z każdym dniem plamienie się rozkręcało...
Monia pisz do nas jak najczęściej. Opowiadaj, mąż już wie? jak zareagował?moniczko lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Hej,
Jestem tu nowa, nowiutenka, choć staramy się z moim mężem już 8 miesięcy. Pierwszy raz jest inaczej (zawsze nasze nadzieje rozwiewają @ w terminie). Teraz @ spóźnia się 4 dzień. Ciagle robię siku. Beta wyszła <0,1. Testy płytkowe wcześniej tez nic nie pokazały... Ostatnia owu wg. testów i kalendarza była 17.04. Oczywiście działaliśmy dzielnie od kilku dni przed i samym dniu owu. Czy jest szansa ze Beta nie jest jeszcze podniesiona a jestem zafasolkowana? Zaczynam wariować "czuje" podbrzusze jak na @ ale się nie pojawia. Biegam do łazienki co chwile. I tyle. Będę wdzięczna za podpowiedz i wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 19:39
Alejaktotak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny