Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Majzu przykro mi, ja pierwsze 3 miesiące miałam wszystkie symptony ciąży oprócz bólu piersi ale w 1 ciaży też mnie nie bolały, a teraz już po tylu miesiacach to żadnych objawów nie mam, moja głowa chyba dała sobie spokój...teraz też już czuje ze @ idzie i zaczynam mieć doła, chyba w weekend będe potrzebowała wina bo znów w maju cały cykl stracony...
-
A u mnie dzisiaj zawitała @... Ale jakaś taka skąpa jak na razie. Czy któraś z Was zażywa bromergon? To był mój pierwszy cykl z nim, mógł mi wpłynąć na obfitość plamienia? Jak myślicie?starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dziewczyny ja mam tak co miesiąc,ze od owulacji do @ wsluchuje sie w swoj organizm i zawsze znajdę jakis nowy objaw i przypisuje go ciąży i sie nakręcam.Zauwazylam,ze każdy cykl mam inny.Nieraz bola mnie piersi po owulacji,innym razem tylko sutki,czasem mam klucie jajników po owulacji,innym razem śluz wydaje mi się inny niż zazwyczaj i tak juz mam od 9 miesiecy
-
A ja dziewczyny po pierwszym cyklu z clo miałam bardziej obfitą miesiączkę w porównaniu z "naturalnymi". Nie była jakaś bbardzo bolesna czy dłuższa niż zwykle ale było zdecydowanie więcej śluzówki i więcej krwi i po tym wnoszę, że i owu i endometrium były dużo lepsze po stymulavji. Zastanawiam sie czy moge jakos naturalnie postymulować swój organizm do owulacji, bo ewidentnie brakuje mi fsh.... nigdzie w internecie nie moge znaleźć informacji.. moze Wy wiecie coś na ten temat ??#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Auricomka taki spadek to nie spadek, czekamy dzieki Ci za tą informacje o clo, strasznie to skomplikowane, masz duza wiedze na ten temat. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak brac clo i wierzyc, ze sie uda a co do przyczyn to lekarz nic konkretnego nie mowi poza tym, ze mam pcos i bardzo wysoki poziom androstendionu i to jest zasadniczy problem, dlatego tez zaczęłam brać metformine która miedzy innymi ma obnizyć androstendion... zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 07:01
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Lucecita krótko zwiezle i na temat widziałam Twój wykres i przykro mi, doskonale Cię rozumiem i nie mam pojęcia czemu człowiek się stara a i tak nic z tego nie wychodzi
Martm u nas tez 3% i tez mnie to martwi. Coraz czesciej mysle o IVFLuccecita lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Rucola moja gin powiedziala,ze niby 3% to nie jest zle i ze ciąża jest możliwa,a zreszta Moniczko jest na to przykładem.W naszym przypadku wedlug gin wyniki nasienia nie sa zle,u mnie tez wszystko dobrze,ale musi jednak cos byc na rzeczy skoro nie wychodzi i czytając te forum zaczynam juz myśleć,ze to może wina nasienia męża.Kupie mu profertil,bo ponoc poprawia jakość i zobaczymy.
-
Luccecita tule i życze powodzneia na nowy - a wykres jest piekny...
Martam 27 teraz z siłą i nadzieją musimy wejść w nowy cykl:*
Rucola a miałaś robione badania pozostałych hormonów nadnerczy?
Ja już dzisiaj czuje , ze zbliża się @ bóle brzucha i napchłam jak balonik;), musze sobie coś pzryjemnego w weekend wymyslić na ocieszenie. -
Ewi28 wrote:Auricomka ja tez już mam 23 dc i czuje że okres idzie wielkimi krokami...no cóż...teraz w polowie czerwCA bedziemy się starac
Odpuszczacie maj? czy nie macie możliwości? Ja mam 26 dc i zgodnie z harmonogramem jutro termin @ lub niedzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 16:52
-
Auricomka wrote:Luccecita tule i życze powodzneia na nowy - a wykres jest piekny...
Martam 27 teraz z siłą i nadzieją musimy wejść w nowy cykl:*
Rucola a miałaś robione badania pozostałych hormonów nadnerczy?
Ja już dzisiaj czuje , ze zbliża się @ bóle brzucha i napchłam jak balonik;), musze sobie coś pzryjemnego w weekend wymyslić na ocieszenie.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Martm27 wrote:Rucola moja gin powiedziala,ze niby 3% to nie jest zle i ze ciąża jest możliwa,a zreszta Moniczko jest na to przykładem.W naszym przypadku wedlug gin wyniki nasienia nie sa zle,u mnie tez wszystko dobrze,ale musi jednak cos byc na rzeczy skoro nie wychodzi i czytając te forum zaczynam juz myśleć,ze to może wina nasienia męża.Kupie mu profertil,bo ponoc poprawia jakość i zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 22:04
Synek 💚 31.08.2018r.
Ewi rozumiem to dalej trzymam kciuki:*
Rucola ja miałam jeszce SHGB jeśli chodzi o testosteron. A pytałam barzdeij czy nie masz jakiejś nadczynności nadnerczy ogólnie - w sensie czy badali Ci inne hormony nadnerczy nie płciowe tylko np. kortyzol , aldosteron - można czasem wyłapać czy ogólnie nie ma nadczynności. POzatym kortyzol hamuje produkcje FSH i LH gdy jest go dużo, czyli zmniejsza ilość estrogenu i progesteronu. Jakieś badania nawet były że kortyzol może powodować taką jakby odpowiedz alergiczną na nasienie w organizmie kobiety.
Ja jeszcze sobie zrobie przeciwciała antyfosfolipidowe - bo te moje meisiaczki jakies takie mało krwiste a bardziej plamiste są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 22:43
-
No to kortyzol na pewno zbadam na własną rękę i poczytam o tych przeciwciałach. Ale ogólnie to mam takiego doła przez to wszystko że przestaje wierzyc ze kiedykolwiek będę mamą:(5#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021