Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Auricomka wrote:pokłóciliście się ? mi się akurat w okolicach owulacji czesto zdarza bo napieci jestesmy.
Wiedział ze mialam owu bo mu mówiłam a ten po pracy przyszedł z kolega do domu na piwo i pograć mowie ok posiedzą do tej 22 wiec nie bede czepiać sie do której siedzieli nie wiem przyszedł po pierwszej wcięty powiedziałam mu ze jesli tak ma wyglądać to ja odstawiam wszystkie leki bo to nie ma sensu żebym ich brała.wiem może troche przegięłam bo przeciez mieliśmy normalnie żyć i funkcjonować a nie zmuszać się bo musimy. -
Welonka rozumiem Cie doskonale...niby wiemy ze mamy wyluzowac, a kiedy przychodzi czas owulacji nam z automatu sie wlancza alarm,że trzeba działać..tez kiedys mialam ogromnego focha na faceta kiedy w te dni zamiast spedzac czas ze mna on sobie pojechal do kolegi na dwa dni zeby mogli sie razem napic jak za starych czasow...myslalam ze wyjde z siebie
Oni nie patrza na to w ten sam sposób co my, dla nas każdy kolejny cykl jest na wage zlota
Nic się nie martw na zapas,może akurat zaskoczy i okaże się, ze nie było się o co złościć-czego oczywiście życzę01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Welonka kochana o podobna sprawe się zciełam cykl temu. W dzień owulacji musiał si epsotkac ze szwagrem i wróciliśmy do domu o 24;/ a ja wogóle nei cierpie zapchu piwa takiego z buzi przy serduskzowaniu.
:* trzymaj się faceci mają inna psychikę ich nie zrozumiemy kochana.
My z kolei mamy chyba przymusowy cykl stracony teraz w maju i mam dołaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 14:18
-
Dzięki dziewczyny. Wiem ze faceci inaczej podchodzą do starań . Wczoraj nie wytrzymałam bo to jest pierwszy cykl w ktorym mamy szanse bo to pierwsza owulacja . Dzisiaj rano przeprosił widziałam ze za bardzo nie miał ochoty na <3ale nie chciał odpuści bo wczoraj nic nie bylo ale takiego sexu to ja nie chce bo tylko zniechęcimy się.
A czemu cykl stracony ? -
welonka wrote:Znam to skądś tacy sa najgorsi. Jeszcze nie jest potwierdzona we wtorek dopiero ide zobaczyć czy pękły ,ale wierze ze po zastrzyku to pękły
-
welonka wrote:U mnie wczoraj owu byla a my zamiast to rzucaliśmy nożami ;/
Serduszkowalismy w czwartek i dzisiaj rano powiedzcie ze szanse dalej sa spore.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Auricomka wrote:Bo mąż bedzie robił zabieg 6 godzinny pod rentgenem we wtorek a ja mam środa - piątek owulacje.... namawiam go zeby wział L4 ale z jego szefem bedzie ciężko:(#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Auricomka wrote:Trzymam kciuki:) ja bede się starać do wtorku i liczyc na to ze jakiś żołnierzyk przezyje do czwartku czy piatku. A w piątek mam monitoring:)
Rucola musi byc dobrze
Naszła mnie wątpliwość czy w ogóle ta owu byla czy czasem nie zrobiła się torbiel z tego pęcherzyka ,ten lewy jajnik caly czas mnie boli podbrzusze z lewej strony wygląda jak opuchnięte i jajnik jest bardzo widoczny i przy dotyku boli , dzisiaj podczas złapał mnie ból lewgo jajnika promieniujący do całego krocza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 07:33
-
welonka wrote:W takim razie trzymam kciuki
Rucola musi byc dobrze
Naszła mnie wątpliwość czy w ogóle ta owu byla czy czasem nie zrobiła się torbiel z tego pęcherzyka ,ten lewy jajnik caly czas mnie boli podbrzusze z lewej strony wygląda jak opuchnięte i jajnik jest bardzo widoczny i przy dotyku boli , dzisiaj podczas złapał mnie ból lewgo jajnika promieniujący do całego krocza.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Hej dziewczyny. Jestem tu po raz pierwszy. Prosze o porade, sama nie wiem juz co mam myslec.. Dziś jest dzien spodziewaniej miesiączki. Robilam test niestety jedna kreseczka ;-( Powtórzę go we wtorek rano jesli do tego czasu okres sie nir pojawi.ale od poczatku. W grudniu ubieglego roku odstawilam tabletki anty. I od tamtej pory nie stosujemy zadnych zabezpieczeń. Od kilku miesiecy obliczam także dni do owulacji i wtedy kochamy sie codziennie. Zanim jeszcze ona nastąpi robimy to regularnie co 2 dzien ale częściej codziennie. Bardzo cialabym juz byc w Ciąży w czerwcu minie rok od ślubu. A fodam ze mam 26 lat wiec uwazam ze to ten czas.
Przepraszam za haos w mojej wypodziedzi ale nie wiem od czego zacząć.Staramsiejakmoge -
Toonney wrote:157 cykl staran aktualnie jestem 1dzien po 2giej iui
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 20:30
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021