Jesteśmy widoczne w internecie...
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:OvuFriend dlaczego nie mogę "zalajkować" twojego posta? ale pamiętaj, że mogę Cię zgłosić;Dhehehe
a teraz idę czytać od początku...
Libra ja myśle że Ovu Guru boi się ze nie dostał by zadnego lajakLibra, kalitria, Effcia28, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra ja myśle że Ovu Guru boi się ze nie dostał by zadnego lajak
Fedra, Effcia28, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Laski luz na sterkach:) Bywamy złośliwe, kąśliwe bo hormony swoje robią
Zaczepiamy, analizujemy i rozkminiamy. Nie jeden raz jeszcze poruszymy kosmos, żeby wyjaśnić jakieś kwestie:)
Myślę, że Kalitria napisała to z przymrużeniem oka:)
A teraz bądźmy kwiatami lotosu na niewzruszonej tafli wody. Ommmmm:)
OmmmmmmmmmmmmmMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łłooo matko to forum żyje .. szok bo czasem mam wrażenie że jest martwa cisza i nawet oommmmmmm nie słychać .. Malutka brawo za burzę mózgów .. Kwiaty lotosu potargane burzą hormonów ot co
Anoolka, MalutkaEve, MisiaMisia, celia lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
Mi tam nie przeszkadza wogole, zreszta dzieki otwartosci forum znalazlam wlasnie ten portal...co do facebooka to przyznaje racje...tym bardziej ze mam konto tylko studyjne, razem z M, wiec znajomi i klienci mysleliby, ze M chce w ciaze zajsc hahaha
-
nick nieaktualnyja Wam powiem tylko tyle: cieszę się i to bardzo, że wywiązała się dyskusja, wiele ona pokazała, na kilka rzeczy zwróciła uwagę w tym również Admina. powiem więcej - nadal będziemy co jakiś czas upominać się o zmianę niektórych zapisów w końcu mamy i demos i kratos
i baaaaardzo dziękuje za wszystkie wpisy na priva również osób, które z różnych względów nie chciały pisać tutaj
a teraz zarzucajmy lotosy, kaktusy i co tam lubicie i niech MOC będzie w NamiAnoolka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po kilkudniowej przerwie, cieszę się, że tu wszystko w porządku, forum istnieje, mogłam sie bez problemu zalogować więc wracam do czytania ulubionego Pamiętnika i ukochanego na forum tematu "Plemniczki, Staraczki i Tyśki", kamień z serca, żeście się tu nie pozabijały! ;P
P.s. OvuFriend, nasze OvuGuru, dlaczego nie dajesz się zalajkować? Jak ja tak mocno się z Tobą zgadzam, tak mi się podoba co piszesz?
Pozdrawiam Wszystkichzbikowa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-