Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia
Śliczne Moja Mama też takie robi ale szydelkiem a Ty chyba nawujasz na balon?
Abi
Ta nasadke jedna precyzyjna co masz to wszystko sobie nią golisz?
Konieczynka
A styl nowoczesny czy klasyczny
Mi się podobają te narożne a Ty w jakim miejscu to masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre mój stół ma szerokość 95 cm a obrus 140cm, nie wiem czemu tam było 150.
https://naforum.zapodaj.net/74672b62d1ce.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 18:12
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Phia świetna robota
ABI dzięki za podrzucenie modelu bo pisze właśnie list do mikołaja03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualnyNo coś takiego prostego bym brała Albo narożny albo z 3 scianami Czarna ramka
Iwona
Ja chyba wezmę z media expert no jest w ten samej cenie na allegro a łatwiej potem z gwarancją Nie cały tysuak A warto szukać taka żeby gwarancja producenta była bo to jednak drogi sprzęt -
nick nieaktualny
-
Iwona27091991 wrote:Phia świetna robota
ABI dzięki za podrzucenie modelu bo pisze właśnie list do mikołaja
Phia piękna Moja mama robi na drutach i póxniej też na baloniku, ja niestety talentu nie odziedziczyłam i poproszę żeby zrobiła mi takie duże też na prezenty dla teściowej i szwagierki, podsunęłaś pomysł
Wczoraj byłam na tej wizycie i chyba dobre informacje bo co nieco urosło, teraz doktorek kazał nam działać a w piątek kontrola czy już po także intensywny czas przed nami a tak serio to wiecie co powiedział... Że owulacja w ciągu max 3 dni i kazał wczoraj pobrykać i za 3 dni, i znowu stwierdzenie żeby nie za często...
Ja już w pracy pogoda marna a ogólnie już od 5 wyspana dzisiaj byłam... -
nick nieaktualnyJa dziś staram się ostro wziąć za robotę, ale.. cięzko. Zero energii mam.
Wybieram się w piątek na to badanie krzywej cukrowej, musiałabym do labo zadzwonić czy ja mam coś sama kupić w aptece, czy oni dają..
Jak Wy robiłyście to badanie?
Depilator już wybrany, ale wypłata za 5 dni dopiero -
Ja musiałam swoją glukozę mieć a więcej nic, pani rozpuściła w swoim kubeczku z przegotowaną wodą Miałam swoją niegazowaną i powiedziała że jakby mi było nie dobrze to mogę sobie po łyczku popijać, ale zwykłą najzwyklejszą nie żadną smakową wodę niegazowaną. U mnie np w labo nie kazali siedzieć pod gabinetem powiedzieli abym przyszła za 1 godz i za 2, ale w niektórych labo każą czekać to wtedy warto jakąś książkę sobie wziąć dla zabicia czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 08:29
-
nick nieaktualny
-
Taki kużwa ulepek haha dla mnie było jak lizaki rozpuszczone, dałam radę. Ale w aptece podobno jest glukoza o smaku cytrynowym, kobieta wtedy taką miała i powiedziała że lepsza jest Niektóre laboratoria podobno pozwalają dodać sobie sok z cytryny ale lepiej dopytać bo nie każde
A co Nefre sobie podczytujes? ja to skaczę z kwiatka na kwiatek dopiero jakąś literaturę piękną typowe romansidło a zaraz kryminał. Ostatnio czytałam Charlie Donlea Uprowadzoną, w 2 dni ją przeczytałam bo tak wciągnęła aż spać nie mogłam -
nick nieaktualnyABI90
literature popularno-naukową ostatnio w kolejce na badania czytałam "jej orgazm najpierw" a obok siedziała zakonnica podejrzewam, że patrzyła mi przez ramie hehehe
Mam ebooka oczywiście, okładką nie świeciłam W sumie jeśli czytać to tylko jedną część, bo druga jest taka sama..
A ostatnio czytałam Miłoszewskiego - serie z prokuratorem Szackim - polecam, Remigiusza Mroza - Kasacje - nie polecam, Nietypowa Matka Polka - polecam -
Nefre ja akurat musiałam czekać w laboratorium 2 h, nie mogłam się nigdzie ruszyć.
Wszystko do wypicia dostałam od nich i ogólnie nie było takie złe.03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez dostalam od nich.
Ogolnie samo wypicie nie najgorsze ale pozniej bylo mi np slabo ... normalnie mi sie w glowie krecilo i bylo mi mega niedobrze ale po 30 min przeszlo.
Tez musialam.siedziec 2h nie pozwolily nigdzie isc
No ogolnie da sie przezyc -
Nefre_ ms wrote:ABI90
literature popularno-naukową ostatnio w kolejce na badania czytałam "jej orgazm najpierw" a obok siedziała zakonnica podejrzewam, że patrzyła mi przez ramie hehehe
Mam ebooka oczywiście, okładką nie świeciłam W sumie jeśli czytać to tylko jedną część, bo druga jest taka sama..
A ostatnio czytałam Miłoszewskiego - serie z prokuratorem Szackim - polecam, Remigiusza Mroza - Kasacje - nie polecam, Nietypowa Matka Polka - polecam
O a mi nawet podpasowała ta seria z Chyłką od Mroza jestem na 5 tomie a już kolejne 3 dopisał - ten to ma tępo tworzenia Ale to jak ze wszystkim każdy ma inny gust.
Co laboratorium to inne zasady, ale fakt po wypiciu strasznie mnie mdliło więc woda mnie ratowała