Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wiecie co zauważyłam, że wrzesniowa @ trwała tylko 4 dni (w tym 2 plamienia)ale było w terminie, a teraz 6 dc więc pewnie jeszcze po cb jakieś skutki.
No ja liczę na to że do wieczora przejdzie heheh bo oboje jacyś nakręceni chodzimyu Was dzisiaj też tak brzydko jest?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 14:02
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja wczoraj byłam w kinie na kler..
I wracamy , godzina 22.30
Mój do pracy na 6.
Mówi - idę spać, bo zostało mi 6 godzin snu..
Ja hm.. ubrałam ładne majtki , wzięłam książkę i wypiełam dupsko , a on.. śpi :> Poczytałam, wypiłam ziółka i poszłam spać, bo co miałam zrobić..niezgranie. Ale hymmm nie raz się przygotujemy ładna bielizna a zza pleców tylko chrapanie
-
Też byłam na Klerze
Jak dla mnie fajny, warto zobaczyć. Ale trzeba mieć świadomość że jak w każdej "Instytucji" - jak dla mnie Kościół to też instytucja i to nieopodatkowana - zdarza się pewien margines ale są też ludzie z powołania.
Gra aktorska na wysokim poziomieKażda babcia ślepo wierząca w księży wg. mnie powinna obejrzeć ten film. A reżyser nie poniża wiary tylko pokazuje powiedzmy "słabości" ludzkie.
-
nick nieaktualnyJa się nastawiłam, że będzie taki atak na kościół, a tu.. nie tak źle.
Generalnie tylko 3 grzechy kościoła:
- czyli pazerność na kasę
- kobitki
- i pedofilia, a właściwie jej zamiatanie pod dywan..
I tak stwierdziłam, że nie tak źle, bo..
- ksiądz pedofil nie nauczył się lubić chłopców w seminarium tylko sam był krzywdzony w dzieciństwie, przemoc rodzi przemoc..
- ksiądz kobieciarz - w sumie zrozumiał błąd i chciał go naprawić..
Ja zawsze uważam, że to ludzie tacy sami jak my i mają prawo błądzić..
Kościół - to temat rzeka, jak każda firma..
A przez to,że oni są ludźmi, to powinni mieć rodziny, może by zrozumieli lepiej problemy zwykłych ludzi.
No i uważam, że zdrowy facet nie wytrzyma bez seksu.. Więc ksiądz też. Podobnie jak facet w delegacji co wraca dwa razy w roku do domu..Ale to takie moje zdanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój lekarz jest zdania ze prolaktynę można badać w dowolnym dniu, a progesteron ważne jest aby mu zaznaczyć który dzień, ale robione w 6 dc czyli faza folikularna
Do wizyty długo nie będę czekała więc zobaczymy co on powie. Bałam się że ta cb mogła mi namieszać w tarczycy.
-
nick nieaktualnyja muszę ponowic badanie prolaktyny
ciekawa jestem czy castangus zadziałał
A dzisiaj chyba zadzwonie do lekarza i zapytam sie o wizyte bo 8 dc a mnie cała macica boli..
Ale tu miałyśmy o seksie gadać a nie o badaniachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 12:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo co do cycków, w sobotę mieliśmy wesele, sukienka kupiona w środę lub czwartek a w sobotę rano ocknęłam się że nie mam stanika z odpinanymi ramiączkami ani bardotki. Więc latałam po mieście z makijażem i fryzurą. Myślałam że już nie dostanę nigdzie mojego rozmiaru bo tez najmniejszych nie mam
chociaż nie mam tak wielkich ale kupiłam 65H hihi jestem z niego mega zadowolona i udało mi się trafić na promocję zamiast 200 to 160
Ale podczas poszukiwań jeszcze z cyganem się ganiałam bo mnie zaczepiał o pieniądze. Gdzie nie poszłam to on za mną.
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Oooo co do cycków, w sobotę mieliśmy wesele, sukienka kupiona w środę lub czwartek a w sobotę rano ocknęłam się że nie mam stanika z odpinanymi ramiączkami ani bardotki. Więc latałam po mieście z makijażem i fryzurą. Myślałam że już nie dostanę nigdzie mojego rozmiaru bo tez najmniejszych nie mam
chociaż nie mam tak wielkich ale kupiłam 65H hihi jestem z niego mega zadowolona i udało mi się trafić na promocję zamiast 200 to 160
Ale podczas poszukiwań jeszcze z cyganem się ganiałam bo mnie zaczepiał o pieniądze. Gdzie nie poszłam to on za mną.
65 H to nie takie małe. przynajmniej w stosunku do obwodu.. Ja taki też mam, albo 70 G, albo 65 H.. jak się uda kupić.. Chociaż z różnych firm są i tak różne rozmiary. Ja bardzo lubie te z firmy Alles.. i muszę mieć koniecznie usztywniane całe, bo jak mam do połowy to na mniejszej piersi są luzyA tak to bardotki nie trafiłam nigdy takiej co bym chciała ją kupić, żeby leżała ładnie..
I ciekawostka -ostatnio babka namówiła mnie żeby przymierzyć całkiem miękki stanik na taki rozmiar i.. o dziwo całkiem fajnie leżał, na mniejszej piersi nie odstawał i ładnie trzymał.. taki z koroneczki - bomba. Ale czułam się w nim.. prawie naga. Był strasznie drogi i kupiłam taki normalnyAle.. ciekawe to było
-
A mi jakoś te soft właśnie nie bardzo
Mieszyłam ale nie pdoobały mi się tak jak mówisz czułam się "naga". Ja z tej bardotki jestem mega zadowolona ale nie pamiętam firmy... a Tak to Panache, Freya ale też Ava. W tym miesiącu to i tak za dużo zaszalałam a chęć mam na jakiś nowy ciuszek
-
nick nieaktualny