Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wiecie co zauważyłam, że wrzesniowa @ trwała tylko 4 dni (w tym 2 plamienia)ale było w terminie, a teraz 6 dc więc pewnie jeszcze po cb jakieś skutki.
No ja liczę na to że do wieczora przejdzie heheh bo oboje jacyś nakręceni chodzimy u Was dzisiaj też tak brzydko jest? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 14:02
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja wczoraj byłam w kinie na kler..
I wracamy , godzina 22.30
Mój do pracy na 6.
Mówi - idę spać, bo zostało mi 6 godzin snu..
Ja hm.. ubrałam ładne majtki , wzięłam książkę i wypiełam dupsko , a on.. śpi :> Poczytałam, wypiłam ziółka i poszłam spać, bo co miałam zrobić.. -
Też byłam na Klerze Jak dla mnie fajny, warto zobaczyć. Ale trzeba mieć świadomość że jak w każdej "Instytucji" - jak dla mnie Kościół to też instytucja i to nieopodatkowana - zdarza się pewien margines ale są też ludzie z powołania.
Gra aktorska na wysokim poziomie Każda babcia ślepo wierząca w księży wg. mnie powinna obejrzeć ten film. A reżyser nie poniża wiary tylko pokazuje powiedzmy "słabości" ludzkie. -
nick nieaktualnyJa się nastawiłam, że będzie taki atak na kościół, a tu.. nie tak źle.
Generalnie tylko 3 grzechy kościoła:
- czyli pazerność na kasę
- kobitki
- i pedofilia, a właściwie jej zamiatanie pod dywan..
I tak stwierdziłam, że nie tak źle, bo..
- ksiądz pedofil nie nauczył się lubić chłopców w seminarium tylko sam był krzywdzony w dzieciństwie, przemoc rodzi przemoc..
- ksiądz kobieciarz - w sumie zrozumiał błąd i chciał go naprawić..
Ja zawsze uważam, że to ludzie tacy sami jak my i mają prawo błądzić..
Kościół - to temat rzeka, jak każda firma..
A przez to,że oni są ludźmi, to powinni mieć rodziny, może by zrozumieli lepiej problemy zwykłych ludzi.
No i uważam, że zdrowy facet nie wytrzyma bez seksu.. Więc ksiądz też. Podobnie jak facet w delegacji co wraca dwa razy w roku do domu.. Ale to takie moje zdanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój lekarz jest zdania ze prolaktynę można badać w dowolnym dniu, a progesteron ważne jest aby mu zaznaczyć który dzień, ale robione w 6 dc czyli faza folikularna Do wizyty długo nie będę czekała więc zobaczymy co on powie. Bałam się że ta cb mogła mi namieszać w tarczycy.
-
nick nieaktualnyja muszę ponowic badanie prolaktyny
ciekawa jestem czy castangus zadziałał
A dzisiaj chyba zadzwonie do lekarza i zapytam sie o wizyte bo 8 dc a mnie cała macica boli..
Ale tu miałyśmy o seksie gadać a nie o badaniachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 12:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo co do cycków, w sobotę mieliśmy wesele, sukienka kupiona w środę lub czwartek a w sobotę rano ocknęłam się że nie mam stanika z odpinanymi ramiączkami ani bardotki. Więc latałam po mieście z makijażem i fryzurą. Myślałam że już nie dostanę nigdzie mojego rozmiaru bo tez najmniejszych nie mam chociaż nie mam tak wielkich ale kupiłam 65H hihi jestem z niego mega zadowolona i udało mi się trafić na promocję zamiast 200 to 160 Ale podczas poszukiwań jeszcze z cyganem się ganiałam bo mnie zaczepiał o pieniądze. Gdzie nie poszłam to on za mną.
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Oooo co do cycków, w sobotę mieliśmy wesele, sukienka kupiona w środę lub czwartek a w sobotę rano ocknęłam się że nie mam stanika z odpinanymi ramiączkami ani bardotki. Więc latałam po mieście z makijażem i fryzurą. Myślałam że już nie dostanę nigdzie mojego rozmiaru bo tez najmniejszych nie mam chociaż nie mam tak wielkich ale kupiłam 65H hihi jestem z niego mega zadowolona i udało mi się trafić na promocję zamiast 200 to 160 Ale podczas poszukiwań jeszcze z cyganem się ganiałam bo mnie zaczepiał o pieniądze. Gdzie nie poszłam to on za mną.
65 H to nie takie małe. przynajmniej w stosunku do obwodu.. Ja taki też mam, albo 70 G, albo 65 H.. jak się uda kupić.. Chociaż z różnych firm są i tak różne rozmiary. Ja bardzo lubie te z firmy Alles.. i muszę mieć koniecznie usztywniane całe, bo jak mam do połowy to na mniejszej piersi są luzy A tak to bardotki nie trafiłam nigdy takiej co bym chciała ją kupić, żeby leżała ładnie..
I ciekawostka -ostatnio babka namówiła mnie żeby przymierzyć całkiem miękki stanik na taki rozmiar i.. o dziwo całkiem fajnie leżał, na mniejszej piersi nie odstawał i ładnie trzymał.. taki z koroneczki - bomba. Ale czułam się w nim.. prawie naga. Był strasznie drogi i kupiłam taki normalny Ale.. ciekawe to było -
A mi jakoś te soft właśnie nie bardzo Mieszyłam ale nie pdoobały mi się tak jak mówisz czułam się "naga". Ja z tej bardotki jestem mega zadowolona ale nie pamiętam firmy... a Tak to Panache, Freya ale też Ava. W tym miesiącu to i tak za dużo zaszalałam a chęć mam na jakiś nowy ciuszek
-
nick nieaktualny