Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do poziomu mistrzowskiego, to ja na Just Sex zadziwiona jestem tylko tym, kiedy piszecie, jaką wielką przyjemność Wam sprawia sex oralny.
Ja to robię wyłącznie, żeby sprawić przyjemność M, mnie to nie sprawia przyjemności.
Co do poziomu mistrzowskiego, to ja kilka razy zrobiłam z połykiem, ale to też na prośbę M, bo było to mało przyjemne. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:48
Iza-K, Nefre_ ms, Żanetka93 lubią tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Wróbel wrote:U mnie to ostatnio połówkowe lody są. Zaczyna się od lizania a kończy trzepankiem.
Ja też czasami próbuję sobie ułatwić i przyspieszyć finał, leciutko tylko liżąc, a mocno trzepiąc ręką, ale mój M od razu interweniuje. Poza tym bardzo lubi bez użycia rąk - chwyta mnie za dłonie.
Ale wywiązała się dyskusja o prawdziwym życiu i sexowych rozterkach kobiety.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Pozwala ale miałam trochę co innego na myśli. Ja go pieszczę i prawie doprowadzam do orgazmu ale nie do końca. Wtedy przerywam i on we mnie wchodzi. Często wcześniej on się paluszkami bawi we mnie no i po tym wszystkim obydwoje jesteśmy tak podjarani że dużo czasu nam nie trzeba.
-
To ma jeszcze jedną zaletę. Generalnie staram się tu nie poruszać tego aspektu ale wam i tak się wszystkim uda więc przpędzej czy później może się ta wiedza przydać. Ja z racji bycia w dwupaku rozeszłam się w biodrach. Jestem szersza między nogami (u mnie jest to duża różnica) i mojemu jest nieco gorzej niż wcześniej (mi nie, mi jest nawet lepiej bo jestem tam bardziej ukrwiona i wrażliwsza) a takie pobudzanie niweluje to pogorszenie praktycznie całkowicie.
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez cos ostatnio napalona
Libido mi tak skoczylo ze szok i to w trakcie okresu wiec trzeba bylo sobie pomoc prysznicem:D
znaczy ja ogolnie lubie ale teraz jakos tak mnie zlapalo ze szok...
No i powiem wam ze sprobiwalismy wczoraj po dluzszej przerwie analu...
Dupcia ma zakwasy -
Żanetka, ty to jesteś demonem seksu.
Mój M namawia mnie na spróbowanie sexu analnego, ale nie wyobrażam sobie tego. Pomijając już opory natury higienicznej, to wyczytałam, że dla kobiety jest to bolesne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 11:05
Żanetka93 lubi tę wiadomość