Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZanetka
Moze po prostu jestes zdrowa
Iwona - ja na pms polecam porzadny wycisk I na bóle menstruacyjne też ..
Jak mnie tak w chuj boli to idę na spacer i przestaje, a jak daje radę to idę pobiegać i jest potem lepiej. Organizm jak się dotleni inaczej pracuje.. -
Właśnie zerknełam, ja na innym koncie prowadzę wykres : https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=b Ogólnie byłam spokojna dopóki mi owu nie wyznaczyło Bo ja od przyszłego cyklu monitoring +clostilbegyt+ metformax1500 więc mam spore nadzieje w związku z tym planem...
Phia jesteś?? ;> Nie obrażaj się na nas za medyczne ploty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia dorzuć swoje 5 groszy do tych badań, wyników i leków
jestem żądna wiedzy03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Nefre_ ms wrote:ja dzis kwiatki na cmentarz musze kupic Uwielbiam to :> wystarczy jechac z mama i powiedziec, ze te co wybrala sa sliczne hehehe03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyja już się nie spinam.. Jak układam bukiet i mama mówi - że chujowo, to jej mówi ę, że po co mam się spinać, skoro ona i tak to poprawi Robię tak jak mi się wydaje, le ona i tak to poprzesuwa Więc jej przytakuje..
No moze nie pozwole jej gówna totalnego kupic, ale bez spiny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie nic innego mi nie kazal
Najpierw mialam tsh wielkie i prolaktyne ale to juz unormowane powiedzial ze jak do konca roku nic nie bedzie chce widziec wyniki meza a jak to bedzie ok to droznos c jajowodow
A co do kwiatkow : jak to sie mowi najwiecej kwiatow czlowiek dostaje na cmentarzu
Nie no tez musze jechac po jakiegos pieknasnego znicza -
No u nas jest to samo. Ja już w końcu to mówię po co mnie pytasz jak zrobisz inaczej ? A najlepsze jak się zbierze rodzina przy grobie i jeden po drugim poprawia
Apropos pielęgniareczki to mój cudak kiedyś na początku naszego związku kupił mi strój pielęgniarki haha myślałam ze padnę bo mieszkał z babią i mamą i nie bardzo było jak z tego nawet skorzystać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia
A ma usuwaną całą tarczycę?
Moja mam też ma wyciętą. Hormony miała super, ale szyja jej urosła. Miała jakieś drobne guzki, taka wola się zrobiła i wszystko wycieli.
Na poczatku jak usłyszałam guz to miałam przed oczami mega stracha, ale jak przeczytałam że mało który jest złośliwy to ze mnie zeszło Chyba poniżej 2 % nawet
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Phia
A ma usuwaną całą tarczycę?
Moja mam też ma wyciętą. Hormony miała super, ale szyja jej urosła. Miała jakieś drobne guzki, taka wola się zrobiła i wszystko wycieli.
Na poczatku jak usłyszałam guz to miałam przed oczami mega stracha, ale jak przeczytałam że mało który jest złośliwy to ze mnie zeszło Chyba poniżej 2 % nawet