Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Iwona
jakas logika w tym jest.. tylko czasami jak cos czytam to jak zachodzisz w ciaze to powinnas w ogole wyprowadzic sie na wies i zamieszkac w szałasie
serio myślę o tym jako prezent pod choinkę, mój mnie już pytał a ja nie wiedziałam,
teraz mnie oświeciło, trochę drogi prezent to fakt
Przecież trzeba jakoś żyć, nie układać wszystkiego pod starania bo ja np. nie wiem ile mi jeszcze zejdzie z tym.
Najwżej odłoże i poczekam aż będę mogła korzystać
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyja chciałam sie zapisać na laser, tylko że tam jak robisz te powtórzenia co półtorej miesiąca.. I jak przerwiesz po którymś zabiegu, a jeszcze nie zniszczysz tych włosów całkiem, to robisz od nowa.. Czyli strata kasy.
A to jest całkiem fajne urządzenie, ale faktycznie trochę drogie..
Nie wiem czy to może szkodzić tak specjalnie.. Tak samo jak z farbowaniem włosów.. Tyle lat nagonki na farbowanie w ciąży i co.. i nic. ..
A z drugiej strony jak Ci faktycznie zaszkodzi to sobie nie wybaczysz tego nigdy.
Ja pod choinkę chcę wyciskarkę do owoców.. -
A ja pod choinkę chce dwa paski na teście ciążowym.
Też mam te lumee i robie pachy systematycznie to nic tam nie mam i jest super. Taki komfort że nie musze codziennie golić latem. Powtarzam w miare systematycznie. A że sie staramy to odpuściłam "dół" i teraz żałuje bo mam dżungle jak nie ogolę. A oboje z mężem lubimy jak tam jest gładko. Choć ostatni mi się troche głupio i przykro zrobiło bo zasugerował że między pośladkami coś tam zostawiłam. I bardzo delikatnie to powiedział, a ja wieczorem się gimnastykowałam jak mogłam żeby nie było.
I mój też sobie przycina ale nie goli, bo tak by śmiesznie wyglądało. Wolę jak przytnie, z takiej okazji jak dziś - ŚRODA- żeby mnie w nos nie łaskotało, bo mnie to wnerwia.
Na wyjeździe za to rano na szybko się oporządziłam i skóre podrażniłam. Potem jak weszłam do słonej wody to piekło i miałam takie czerwone plamki. Masakra była -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:KOnieczynka
A którą masz tą lumee?
I czemu np. uwazasz ze szkodzi to na dół?
Chyba taką jak ABI z dwoma końcówkami. Nie pamiętam nazwy. I boje się że zaszkodzi ewentualnej fasolce. Przecież ja zaraz w ciąży będę - haha. I tak od roku myślę że już następny cykl to TEN.
Wiecie jak się wczoraj poryczałam, mąż nie wiedział jak mnie uspokoić. Na papierze był ślad krwi i mi wystarczyło. Dawno tak nie ryczałam. @ jeszcze nie ma ale ja wiem że opa-opa ciąży nie ma. Dziś już czuje podbrzusze tak okresowo, jeszcze tli się nadzieja że może to implantacja. Trele-morele! Po tym duphastonie mam takie plamienia. Mój nawet wczoraj powiedział że teraz to on się przebada czy ja bym chciałą. Nie wiedziałam co mu powiedzieć. Kochany jest. -
Nefre_ ms wrote:Wróbel
Ale sama tego wosku używasz? czy u kosmetyczki?
A testowałyście te depilatory światłem?
Resztę ciała sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 15:51
-
nick nieaktualnyKOnieczynka
Na innym kanale była dyskusja o badaniu facetów. I padła taka teoria, że jeżeli jest cos nie tak, to wyniki poprawia się około 3 miesiace. Wiec czasami nie warto czekać. Przeciez jak jest ok to tylko sie upewnisz..
Mi maz tez jak ostatnuo miałam jazde to powiedział, ze pojdzie sie badac, ale jakos nie wziełam jeszcze tego poważnie ..
Ja juz tez czuje @ w dole. Macica pełna po brzegi ale jeszcze czysto.. A rano nie czułam to sobie test pierdolnęłam dla rozrywki, oczywiście negatywny Został mi tylko 1 z tych co zamówiłam, więc nowe na allegro muszę kupić..
Ja mam plamienia z dupkiem, bez dupka.. przed @ i w połowie cyklu..
Teraz mam nowe dropsy i zobaczymy co to zmieni, ale notuje kuzwa kazda kropelke teraz i ma mi powiedziec DLACZEGO i skąd się każda wzięła, bo już prawie leczyłam się na endometrioze i usuwałam polipy z macicy
Nie wiem od czego to zależy, że czasami jak @ przychodzi to ma się to trochę w pompie.. wiesz niby żal, ale jakoś lekko, A czasami taka deprecha jakby świat się kończył. Może u Ciebie kumulacja bo powrót po urlopie i trochę się nastawiłaś że wrócisz w ciąży?
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Nefre, chyba tak się nakręciłam że teraz to już na bank będzie ciąża. Też sobie dziś sikłam dla rozrywki , a co! Pomyślałam że może jakoś ciśnienie mi zejdzie, ale chyba nadal mnie trzyma. I masz rację bo w tamtym cyklu @ przyszła i poszła i nic. Jakis pełen luz. A teraz masakra. Oczy rano miałam tak zapuchnięte że nic nie widziałam. Nawet już chciałam iść na bete. Bo może jednak, nadzieja nieracjonalna
-
Ile ja się w tym miesiącu nasikałam na testy kobiety Bo wykres potwierdził mi owulację to ja już pewna że hohoho, grypa żołądkowa jakaś mnie prześladowała to też na pewno już objaw był. I w taki sposób jutro powinnam zrobić test bo dzisiaj wieczorem biorę 10 dzień duphaston a został mi 1 test o czułości 10 i drugi 25 Ciekawa jestem co ja tam jutro wypatrzę... miałam nie patrzeć w te testy jak sroka w gnat i jak zamawiałam w piątek suplementy to dorzuciłam cyfrowy clearblue bo był za jedyne 14zł, a moje zamówienie nawet jeszcze nie wyruszyło w drogę...
EDT właśnie moja paczka ruszyła w drogę szkoda tylko że nie dojedzie na czasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 16:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka
Najgorzej jak się nastawisz że teraz się na bank uda Albo idzie rocznica ślubu urodziny święta i już widzisz jak życzenia składasz mężowi i dajesz mi te zasrane buciki....
A tak jest w miarę Jest zawód ale jest w miarę...
Abi sikaj na 10 albo zapierdalaj na bete bo sfiksujesz a wikend idzie trzeba wiedzieć czy można się napić ale mdłości wymioty i inne takie to zwykle późniejsze objawy ciąży chyba
Daj znac jak wyszło Ja trzymam kciukiKonieczynka, Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem że to póxniejsze ale przy cb miałam to samo Cyce za to nie bolą Jutro przestanę ostatni sik to będzie
A jeszcze co do tematu depilacji i depilatorów to kupiłam kiedyś depilator, jak tylko robiły się modne i ani razu nim się nie depilowałam bo tak mnie bolało Ja mam tak niski próg bólu że szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny