Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia właśnie zdziwiło mnie Twoje pytanie bo uważam Cię za demona sexu a Ty wyskakujesz z tabletkami na libido
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez zaraz rok będzie.
Mam urodziny na początku listopada i pamiętam jak w tamtym roku myślałam ze jestem w ciąży a nie byłam na to gotowa. Bo kwasu foliowego nie brałam, urodzinki świętowałam % i jakos sporo alko było. A potem przypomniało mi się że okresu nie miałam. To z takim nerwem test robiłam. Potem na Boże narodzenie z mężem rozmawialiśmy że to już ten czas. Zaczełam brać kwas i pełen spontan bez zabezpieczeń. Kolejne @, w maju miałam lecieć do Londynu na komunie chrześnicy i był stres że pewnie w ciąży będę i jak ja polece. Będąc tam miałam dostać, przesunął mi się o 3 dni i zalało mnie w samolocie. Taka przygoda. Po tym zaczełam wędrówkę po lekarzach. Eh A tu zaraz kolejne urodziny i nic.
Nefre śliczny avatar
Tu gdzie pracuje narkomani tylko Acodin biora
Phia na libido??? Dobry żart - chcesz zajeździć małżonka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia
ja wlasnie weszlam w program i patrze na statystyki..
I mam tak na 7 cykli 1 co mial 31 dni, jeden co mial 27, reszta 29.. i ten ma juz 34.
Taaa. to na pewno mąż. Szyjkę CI zamknąłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny