kalendarz księżycowy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Ja kurna też nie umiem help!!!
Urodziłam się 17 czerwca 1981Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 17:25
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sprawdziłam to i faktycznie, mniej więcej mi się wszystko zgadza, nawet na kolejne miesiące, aż do czerwca gdy teoretycznie owulka wypada w samą pełnię.
Ciekawe to Nie wiedziałam o tym a wierz we wpływ natury na nasze ciało, będę to dalej pilnie obserwować i notować z samej czystej ciekawości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Sprawdziłam to i faktycznie, mniej więcej mi się wszystko zgadza, nawet na kolejne miesiące, aż do czerwca gdy teoretycznie owulka wypada w samą pełnię.
Ciekawe to Nie wiedziałam o tym a wierz we wpływ natury na nasze ciało, będę to dalej pilnie obserwować i notować z samej czystej ciekawościADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:dobrze obliczylam ze pełnia? czyli od 16 listopada do 23 ?
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Aniu pełnia zaczyna sie od 17 listopada trwa az do 24 listopada a pozniej 17 grudnia do 24 grudnia cofasz sie do swojej daty sprawdzasz jaka byla faza ksiezyca i pozniej wracasz do daty 2013 i patrzysz kiedy byla pelnia
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny