kalendarz księżycowy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pełnia to nie jeden dzień, to pewien okres w miesiącu i tak, wg tej metody, powinnaś zwracać uwagę na ten czas w swoim cyklu.
Osobiście chcę zaobserwować, jak pełnia, w której się urodziłam ma się do objawu śluzu.
Ewelina, no cholerka coś musi odgórnie decydować o tym, że u każdej z nas jajko się kluje akurat wtedy gdy się klujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 21:31
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Pełnia to nie jeden dzień, to pewien okres w miesiącu i tak, wg tej metody, powinnaś zwracać uwagę na ten czas w swoim cyklu.
Osobiście chcę zaobserwować, jak pełnia, w której się urodziłam ma się do objawu śluzu.
Ewelina, no cholerka coś musi odgórnie decydować o tym, że u każdej z nas jajko się kluje akurat wtedy gdy się kluje -
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:mi według tamtego kalendarza toruń wyszło dzisiaj ale nie mam nawet dni płodnych a według http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=2013 tego jutro, a jutro powinny się zacząć dni płodne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsza kwadra jest od 10 list do 16list a pozniej jest od 9 grudnia do 16 grudnia kochana faza ksiezycowa nie musi przypadac w dniu owulki powien na przykladzie mojej sieostry zaszla w dniu miesiaczki . Mi w tym cyklu sie pokrylo z dniem owulki ale nie zawsze musi sie pokrywac z owulka .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny