kalendarz księżycowy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mi tez sie to kompletnie nie pokrywa z wszelkimi obliczeniami dni plodnych of i objawami testami ovu....
Ale na ich podstawie tez jeszcze w ciaze nie zaszlam.... Jak sie teraz nie uda to i tej metody trzeba bedzie sprobowac w grudniu
Sprawdze to jeszcze na przykladzie mojej przyjaciolki jak sie dowiem kiedy zaszla powiem wam jakie beda wyniki sledztwavanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja spojrzałam na początek mojego cyklu,który zaczął się 22października,starania były 28, a 29 był księżycowy płodny i jak uda mi się zajść a będzie dziewczynka tzn. ze kalendarz księżycowy zadziałał w październiku bo kolejne płodne na syna mam 28 w listopadzie, wiec tuż przed @ jestem ciekawa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:a ty mi vanessa powiedz, jak wrzucasz animacje bo z 1000 razy próbowałam
Jakbym miała to zrobić drugi raz to nie wiem czy by mi się udało, bo też kilka razy próbowałam i sama nie wiem jak to się stało hehe.
Najpierw skopiowałam i wkleiłam link ze stronki z animacjami, ale wyskakiwał tylko ten link potem chyba zrobiłam dodatkową spację i udało się... -
Już się połapałam z tym kalendarzem, ale nie wiem jak mam to rozpatrywać bo urodziłam się o 18:30 w dzień kiedy jeszcze była pełnia a na drugi dzień już była ostatnia kwadra więc mam się trzymać pełni czy już ostatniej kwadry... poradźcie
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:Już się połapałam z tym kalendarzem, ale nie wiem jak mam to rozpatrywać bo urodziłam się o 18:30 w dzień kiedy jeszcze była pełnia a na drugi dzień już była ostatnia kwadra więc mam się trzymać pełni czy już ostatniej kwadry... poradźcie
vanessa lubi tę wiadomość