kalendarz księżycowy
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina25 wrote:hej zainteresowalam sie tym tematem
niewiem czy dobrze to obliczam ale chyba urodzilam sie w czasie pelni.. a teraz pelnia jest od dzis do 24.11 tak??
mozecie sprawdzic dziewczyny czy mi to dobrze wychodzi?? urodzilam sie 05.07.1988.. -
Hej dziewczynki
Widzę że alma taśmowo kalendarze wysyła
Ja coś tam pi razy drzwi ogarnęłam, zobaczymy ;)nei do końća w to wierzę, ale jaki to kłopot spróbować też w te dni , listopadowe szanse minęły teraz trzeba czekać na grudzieńalma lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Próbuję zgłębić tajniki pliku podanego na http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm o chyba nie kumam o co chodzi...
Czy któraś z koleżanek pomoże?
Na przykład ktoś urodził się 17 marca 1988 r. o 15.51 ( obowiązuje wtedy czas zimowy), więc pisze tak 2]: 1988 03 17 15 51 1 - wciskasz enter, potem kolejny raz enter i wyskakuje Ci na jakie lata ma Ci stworzyć kalendarz, więc wpisujesz np. 2013 spacja 2014 i wciskasz enter ze 3 razy. Wtedy pojawia się w dokumentach ściągniętych obok programu cykle dokument tekstowy pod nazwą CYKLE TXT. i tam masz cały wykresPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny plik nie ruszy jesli nie macie odpowiedniego oprogramowania
Ja na poczatku probowalam na iPadzie otworzyc i nie dalo rady... Dopiero na kompie ruszylo ale wtedy juz alma mi wszystko pieknie obliczyla.
Piona dla Niej bo napisala nam dokladna instrukcje jak przyslowiowym krowka na granicyalma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny