kalendarz księżycowy
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:jak wyznaczacie płeć?
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:ja tak samo to jeszcze nakreca nie potrzebnie to tak jakbym zadzwoniłam do wrozki albo poszla i się zapytala kiedy zajde w ciaze masakra glupota jakas no ale co zrobić
Ewelina23, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Ja 03.01.1985 godz: 17:15
http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=2013Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 14:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alma bardzo proszę wypisz mi cały ten kalendarz,z płcią itp...gubię się w tym wszystkim a link do programu ze strony podanej na początku, który ma obliczać to wszystko, u mnie nie działa. Wysyłam zaproszenie do przyjaciółek!
Urodziłam się 17.06.1981 o godz 9.10alma lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:Alma bardzo proszę wypisz mi cały ten kalendarz,z płcią itp...gubię się w tym wszystkim a link do programu ze strony podanej na początku, który ma obliczać to wszystko, u mnie nie działa. Wysyłam zaproszenie do przyjaciółek!
Urodziłam się 17.06.1981 o godz 9.10 -
Paula55 wrote:Ojjj tak alma daje rade
Pomaga nam wszystkim mniej kumatym
Poza tym same byście też do tego w końcu doszły, ja kiedyś drążyłam ten temat i nauczyłam się obliczać to w programie pt. cykle. Na pierwszy rzut wydaje się to skomplikowane, ale jest to bardzo proste, tylko trzeba to sobie poukładać i najlepiej zrobić w postaci tabelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 17:35