kalendarz księżycowy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Aniu pełnia zaczyna sie od 17 listopada trwa az do 24 listopada a pozniej 17 grudnia do 24 grudnia cofasz sie do swojej daty sprawdzasz jaka byla faza ksiezyca i pozniej wracasz do daty 2013 i patrzysz kiedy byla pelnia
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=2013 tu sobie sprawdzajcie mi sie zgadza
Jeśli dobrze rozumiem I kwadra księżyca? I w listopadzie była od 10 do 16.11? Czyli teraz? Aja owulację będę miała w przyszłym tygodniu
-
nick nieaktualnycelia wrote:Jeśli dobrze rozumiem I kwadra księżyca? I w listopadzie była od 10 do 16.11? Czyli teraz? Aja owulację będę miała w przyszłym tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 17:40
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kurde teraz tak o tym mysle.... Moja orzyjaciolka tez byla w ciezkim szoku ze zaszla w ciaze wtedy kiedy byla pewna ze nie zajdzie czyli pod koniec okresu.... Niby dziwne ale cos w tym jest....
-
Widzę,że powstał oddzielny wątek na temat kalendarza księżycowego super dziewczyny! Dodam tylko, że kalendarz ten to tzw. inaczej cykl Jonasa, od nazwy czeskiego doktora, który go dokładnie przeanalizował i badał. A jeśli chodzi o synchronizację tego cyklu z naturalną owulką, to tak jak malinkowe pisała, że jeśli te 2 cykle zbiegną się w czasie, jest wtedy ogromne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (przypadek malinkowego oczekiwania i mojej koleżanki), natomiast jeśli się nie zbiegają, to mimo wszystko, te bardziej płodne kobiety mogą w cyklu księżycowym również zajść w ciążę (przypadek mojej mamy). Dodam także, że oprócz tego kalendarz wraz z danym cyklem przewiduje płeć dziecka (zgodnie z męskimi albo zeńskimi znakami zodiaku, np. baran-znak męski, byk-żeński,bliźnięta-męski, rak-żeński itd.).Jeśli ktoś chciałby taki wykres, równeiż słuzę pomocą, ale trzeba podać datę urodzenia wraz z dokąłdną godziną
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalma wrote:Widzę,że powstał oddzielny wątek na temat kalendarza księżycowego super dziewczyny! Dodam tylko, że kalendarz ten to tzw. inaczej cykl Jonasa, od nazwy czeskiego doktora, który go dokładnie przeanalizował i badał. A jeśli chodzi o synchronizację tego cyklu z naturalną owulką, to tak jak malinkowe pisała, że jeśli te 2 cykle zbiegną się w czasie, jest wtedy ogromne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (przypadek malinkowego oczekiwania i mojej koleżanki), natomiast jeśli się nie zbiegają, to mimo wszystko, te bardziej płodne kobiety mogą w cyklu księżycowym również zajść w ciążę (przypadek mojej mamy). Dodam także, że oprócz tego kalendarz wraz z danym cyklem przewiduje płeć dziecka (zgodnie z męskimi albo zeńskimi znakami zodiaku, np. baran-znak męski, byk-żeński,bliźnięta-męski, rak-żeński itd.).Jeśli ktoś chciałby taki wykres, równeiż słuzę pomocą, ale trzeba podać datę urodzenia wraz z dokąłdną godziną
alma, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:wlasnie mi sie zbiegaja z owulka
-
nick nieaktualnyalma wrote:To działaj kochana, a na pewno się uda Wiecie co, ja na początku też tak jak Wy podchodziłam do tego sceptycznie, ale teraz wiem, że w tym naprawdę coś jest, przeanalizowałam kilka kobiet z mojego otoczenia i naprawdę wszystko się zgadza!
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny