karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mag z pewnoscia cos sie dzieje
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha
Ja mojemu powtarzam, ze musimy trenowac
Magduullina, Havana3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha ja licze, ze jak juz to bedzie znowu synuś
Z córką bym sobie nie poradziła chyba, świat z moją też nie hehehe
A chlopaki Twoje wiedza o planach? Uciesza sie myslisz?Magduullina, Havana3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeli wrote:Hahaha ja licze, ze jak juz to bedzie znowu synuś
Z córką bym sobie nie poradziła chyba, świat z moją też nie hehehe
A chlopaki Twoje wiedza o planach? Uciesza sie myslisz?Havana3 lubi tę wiadomość
-
Ja sn 4 dni wczesniej i zrobiliby cc... albo 2 h pozniej ;p takze udalo mi się
To starszak uroczyMagduullina, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli to super
A ja właśnie przed momentem poczulam bol jajnika i tepy bol w podbrzuszu ... spoko mam nadzieję ze z rana niedzieli zolnierzyki poczekaly a dziś w razie co ich dodamy... kuzde mam nadzieję że tym razem podolaja wyzwaniu...Seli, Havana3 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Co masz na myśli kochana? Dla mnie ten bol jest pidejrzany bo i lewy kluje ... Mam nadzieję że na wizycie wszystko się wyjaśni... mialam kupic testy owu ale zapomniałam , jutro mam nadzieję że dojda te zamówione...
Chodziło mi o to, że np. jak boli lewy jajnik to owu nie być z lewego. Może być z prawego. Ból nie świadczy o tym, z którego jajnika jest owu.
Testy owu robi się raz dziennie, chyba że wiemy, iż mamy krótki pik LH, to wtedy w szczycie można robić dwa razy.
k878 wrote:Z tym ile trwa karmienie to też chyba zależy od dziecka.
U nas wyraźnie zaczęła jeść mniej jak miała 9 mcy. Doszło do 6 karmień na dobę, w tym 3 w dzień 3 w nocy. Potem zrezygnowała z dojadania po obiedzie. I te 5 karmień mi zostało do końca, aż przestało lecieć.
Jeżeli chodzi o mleko w ciąży to małej może nie smakować siara, bo ona jest bardziej słona.
Magduullina lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mnie boli jajnik i podbrzusze od jakis 3 tygodni... moglby byc okres i byloby po sprawie :p
Magduullina, Havana3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk878 wrote:Trzymamy!!!