karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mag z pewnoscia cos sie dzieje
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha

Ja mojemu powtarzam, ze musimy trenowac
Magduullina, Havana3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha
ja licze, ze jak juz to bedzie znowu synuś 
Z córką bym sobie nie poradziła chyba, świat z moją też nie hehehe
A chlopaki Twoje wiedza o planach? Uciesza sie myslisz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStarszy ma 5 lat i mi mowi ze teraz chce dziewczynke bo brat go wkurza hehe , jest bardzo opiekunczy i jak widzi male bobaski to widać w nim taka troske ... mlodszy to taki cycek wiec pewnie nie będzie zachwycony bo mame chcialby tylko dla siebie... a ja chcialabym corcie taka mala kokosie do strojenia , choc tony ciuszkow po chlopcach rozowe mi sie marząSeli wrote:Hahaha
ja licze, ze jak juz to bedzie znowu synuś 
Z córką bym sobie nie poradziła chyba, świat z moją też nie hehehe
A chlopaki Twoje wiedza o planach? Uciesza sie myslisz?
Havana3 lubi tę wiadomość
-
Ja sn
4 dni wczesniej i zrobiliby cc... albo 2 h pozniej ;p takze udalo mi się 
To starszak uroczy
Magduullina, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli to super

A ja właśnie przed momentem poczulam bol jajnika i tepy bol w podbrzuszu ... spoko mam nadzieję ze z rana niedzieli zolnierzyki poczekaly a dziś w razie co ich dodamy... kuzde mam nadzieję że tym razem podolaja wyzwaniu...
Seli, Havana3 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Co masz na myśli kochana? Dla mnie ten bol jest pidejrzany bo i lewy kluje ... Mam nadzieję że na wizycie wszystko się wyjaśni... mialam kupic testy owu ale zapomniałam , jutro mam nadzieję że dojda te zamówione...
Chodziło mi o to, że np. jak boli lewy jajnik to owu nie być z lewego. Może być z prawego. Ból nie świadczy o tym, z którego jajnika jest owu.
Testy owu robi się raz dziennie, chyba że wiemy, iż mamy krótki pik LH, to wtedy w szczycie można robić dwa razy.
Od dziecka zależy ile karmień mu wystarczy, więc może je redukować, ale jeżeli niczym mu nie przeszkadzamy, to nie jest to naturalne, aby się odstawiło przed rokiem.k878 wrote:Z tym ile trwa karmienie to też chyba zależy od dziecka.
U nas wyraźnie zaczęła jeść mniej jak miała 9 mcy. Doszło do 6 karmień na dobę, w tym 3 w dzień 3 w nocy. Potem zrezygnowała z dojadania po obiedzie. I te 5 karmień mi zostało do końca, aż przestało lecieć.
Jeżeli chodzi o mleko w ciąży to małej może nie smakować siara, bo ona jest bardziej słona.
Magduullina lubi tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mnie boli jajnik i podbrzusze od jakis 3 tygodni... moglby byc okres i byloby po sprawie :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziekik878 wrote:Trzymamy!!!
tym razem wszystko trafione sama za siebie kciuki zaciskam a powiedzcie mi wspomnac lekarzowi o wszystkim i ewentualnie poprosic o jakis wspomagacz ewentualnie ze względów tych moich krwawien na poczatku obu ciaz z synami? Doradzcie mi